Jdi na obsah Jdi na menu
 


Utajované a zatajované?

Příspěvky

FBI zverejnila memorandum o UFO. Videlo ho už milión ľudí

5. 4. 2013

| Komentářů: 0

| Rubrika: Utajované a zatajované?

Mimozemšťania možno nie sú výmysel. Memorandum zverejnené FBI vypovedá o troch lietajúcich tanieroch i telách zabavených americkou armádou.

 

S.M.Greer: SKUTEČNÍ MIMOZEMŠŤANÉ A DEZINFORMAČNÍ KAMPAŇ

29. 3. 2013

| Komentářů: 0

| Rubrika: Utajované a zatajované?

Dnes stojí lidstvo na křižovatce: buď budeme skrze ignoranci, války a konflikty pokračovat v ničení Země a tvorů kteří ji obývají, nebo dosáhneme stavu duchovního osvícení a společenské zralosti a vzájemnou provázanost. Pokud ne, pak mocné technologie zůstanou v rukou lidí, kteří se noří do ignorance, předsudků a konfliktů. Tento stav však nemůže existovat společně se stavem jednoty. Pokud si člověk tuto jednotu s druhými uvědomí, nemůže již páchat zlo na druhých.

 

Podzemní základny, tunely a obří díry

22. 3. 2013

| Komentářů: 0

| Rubrika: Utajované a zatajované?

ObrazekMožná jste někteří zaregistrovali informaci o přibývajícím počtu výskytu vzniku obrovských děr napříč celým světem.

Poslední z nich se objevily v Guatemale a Číně, jejich hloubka byla několik stovek metrů a bohužel bylo zabito několik lidí, kteří se v blízkosti propadu vyskytovalo. 

 

Evropa se bouří, osmělí se Češi?

18. 3. 2013

| Komentářů: 0

| Rubrika: Utajované a zatajované?

Co se děje v současné Evropě? Politické reprezentace členských států EU sjednotili svou politicko ekonomickou strategii. Na druhou vlnu světové ekonomické krize reagují jednotně. Krizi uměle prohlubují škrty v rozpočtech, zvyšováním daní a brutální likvidací páteře tržní ekonomiky, živnostníků. V samotném důsledku to má vliv na zaměstnanost i důchody.

 

Muži v černém a jak je to skutečně s antigravitační technologií a mimozemšťany

10. 2. 2013

| Komentářů: 1

| Rubrika: Utajované a zatajované?

Je to docela podivné, ale ještě i v dnešní době se najdou lidé, kteří si myslí, že jsme ve vesmíru sami. To je skutečně hodně naivní představa vzhledem k velikosti vesmíru a počtu planet, které se tam nacházejí. Vesmír je plný života a nachází se tam velice mnoho různých civilizací.

 

Islandská revoluce – model, kterým se zvolna inspiruje celá Evropa

8. 2. 2013

| Komentářů: 2

| Rubrika: Utajované a zatajované?

Odstoupení celé vlády, znárodnění bank, obecné referendum, odsouzení a uvěznění lidí odpovědných za krizi a nová ústava, to je ve stručnosti revoluce na Islandu. Ta revoluce, o které oficiální média mlčela a mlčí. Nebýt internetu, nevěděl by o ní mimo ostrov dodnes nikdo. Toto mlčení je nejlepším důkazem toho, jak se zachází s informacemi, které jsou nebezpečné pro politické a ekonomické elity.

 

Vakcíny jsou totálním podvodem

4. 2. 2013

| Komentářů: 0

| Rubrika: Utajované a zatajované?

Tajné vládní dokumenty odhalují, že vakcíny jsou totálním podvodem

Pokud jste Američané, kteří mají děti, budete mít s velkou pravděpodobností povědomí o „Imunizačním rozvrhu“, který vydává CDC (U.S. Centers for Disease Control and Prevention - centra pro zvládání nemocí a prevenci). Tento rozvrh dnes předepisuje dětem ve věku od 2 do 6 let aplikovat neuvěřitelných 29 vakcín, k nimž patří i každoroční očkování proti chřipce a pro věk 7 až 18 let pak navazující sérii 5 až 16 vakcín [1]. 

 

NASA přistižena při mazání fotografií UFO

30. 1. 2013

| Komentářů: 0

| Rubrika: Utajované a zatajované?

Dnešní tisk vydal znepokojující zprávu, že NASA byla přistižena při mazání fotografií ze svých stránek, což je neochvějným důkazem o existenci UFO. Fotografie UFO se poprvé objevily na stránkách Johnsonova vesmírného centra NASA v květnu 2011 a jasně ukazovaly vesmírnou loď jistého velmi vyspělého dizajnu. Bez jakýchkoli fanfár byly fotografie nahrány na stránky NASA a zůstaly tam asi rok a půl, dokud nebyly odstraněny. Podle Scotta Waringa z „UFO Sightings Daily“ fotografie původně unikly k někomu z NASA, kdo chtěl dát světu vědět o UFO.

 

Americký létající talíř odtajněn

28. 11. 2012

| Komentářů: 0

| Rubrika: Utajované a zatajované?

Nedávné odtajněné dokumenty leteckých sil Spojených států, divize pro aeronautické systémy, odhalil plány z 50. let na vývoj létajícího talíře. Národní archivy nedávno uveřejnily podrobnosti o projektu s názvem Projekt 1794.

 

UFO-hacker vyhrává boj proti vládě USA

31. 10. 2012

| Komentářů: 1

| Rubrika: Utajované a zatajované?

Gary McKinnon po slyšení, že jeho vydání do USA bylo zablokováno

16. října 2012 britský hacker Gary McKinnon konečně vyhrál svůj deset let vleklý spor a vyhnul se vydání do USA, kde by čelil obvinění za útok na počítačové systémy NASA, Pentagonu a dalších vládních institucí. McKinnon tvrdil, že nalezl fotografie, film a další důkazy o mimozemské lodi tajně držené různými vládními agenturami v USA. Při rozhodování odblokovat snahy o vydání do USA se britská ministryně vnitra Theresea May rozhodla ve prospěch McKinnona: “poté, co lékařští experti došli k názoru, že je vážně nemocen (druh autismu) a pravděpodobně se pokusí si vzít život.“ Zatímco McKinnon stále riskuje soudní stíhání britskými úřady, je nepravděpodobné, že bude proti němu vzneseno další obvinění. Odhalí McKinnon více o tom, co ví americká vláda o UFO a mimozemském životě, když nyní dlouhodobě čelil vydání?