Jdi na obsah Jdi na menu
 


Případy UFO

6. 8. 2009

Všechna společenství národů, znepokojují v současné době stále častější a rozsáhlejší přírodní katastrofy, které postihují naší planetu, občanské a světové války, které se odehrávají na různých místech naší zeměkoule, hladomory a epidemie, které rozsévají svou smrt. Dá se však, ale říci, že svět do značné míry znepokojují i informace o "Neidentifikovatelných létajících objektech", které jsou v současné době potenciálně nejzávažnější otázkou, před kterou stojí lidstvo. Je možné abychom této větě dávali nějaký zvláštní význam? ..... Posuďte sami... Lidé, kteří se zabývají problematikou UFO, kritizují vlády za zastírání pravdy o mimozemských formách života. Snad vše zapustilo své kořeny již v takzvaném "roswellském incidentu" někdy okolo 4.července 1947 v Novém Mexiku. O tomto incidentu se vedou dlouholeté spory, které se snaží dopátrat určité pravdy o údajné havárii mimozemského plavidla. Celá tato záležitost se točí kolem odmítavého postoje vlády a armádních složek, které onu údajnou havárii "UFO" připisují nezdařilému pokusu s novým typem vojenského balónu. Nechme však polemiky a vraťme se zpět do onoho roku 1947 k místu u Roswell a vyslechněme si následné tvrzení několika očitých svědků, kteří byli oné události nejblíže.

a) Při výkonu hlídky, někdy okolo 23.00 a půlnocí, kaprál E.L.Pyles zpozoroval na noční obloze velkou létavici. Letěla oblohou severním směrem, myslel si, že je to nějaká hvězda a to až do té doby, než začala v oranžové záři a v mírném oblouku padat k zemi.

b) Dalšími svědky tohoto podivného úkazu, byl třinástiletý W.Woody se svým otcem, kteří při pozorování noční oblohy zpozorovali jasné světlo s načervenalými pruhy, tajemné těleso prý pomalu padalo k zemi.

c) Dále se ve spisech svědků uvádí, že v místní nemocnici "Saint Mary´s Hospital" viděly při noční službě, dvě františkánské jeptišky Bernadetta a Capistrano, jak se na severu řítí k zemi velké zářící těleso, byly v domění, že padá nějaké letadlo.

d) Nesmíme však opomenout důležité svědectví jednoho inspektora zemního plynu J.Ragsdala, který si se svou přítelkyní T.Truelovou vyjel automobilem na menší přátelský dýchánek. Projížděli dálnici č.48 a mířili ven z města na sever. Civilizaci nechali daleko za sebou, když je přepadla bouře, oblohu protínaly blesky a hřmělo, vše pak brzy ustalo a ze země se pomalu odpařovaly zbytky kaluží po dešti. Mohlo být asi tak kolem půl dvanácté, když nad nimi obrovskou rychlostí přeletěl ohnivě svítící objekt, který se podobal zářícímu plameni. Za několik sekund se to s velkým hřmotem zřítilo nedaleko jejich stanoviště. Vydali se na ono tajemné místo, kde to něco, spadlo. Byla tma a tak si svítili baterkou, přišli až k okraji příkrého srázu. Kužel baterky osvítil záhadný objekt, ale pak jejich baterka vypověděla službu. Rozhodli se, že se zde vrátí až bude světlo. Za rozbřesku nasedli do svého automobilu a vydali se na cestu noční příhody. Dojeli k místu, kde již nemohli v džípu pokračovat dál, vystoupili a sešplhali po příkrém srázu, konečně uviděli to, co se zabořilo do vyschlého říčního koryta. Na boku deltovitého stříbrošedého objektu zel otvor, z něhož trčela podivná bytost podobná člověku, zřejmě byl mrtvý. Kolem trosek byly rozhozeny další mrtvoly, které spíše připomínaly trpaslíky. Sestoupili dolů a posbírali zde několik úlomků, pak se vrátili zpět do svého automobilu, právě včas. K místu nehody se blížila vojenská kolona.v doprovodu místní policie. Ze vzdáleného místa pozorovali, jak je celá oblast neprodyšně uzavírána a systematicky prohledávána.

Je vůbec možné, aby takový pohyb ve vzdušném prostoru nebyl zachycen na radarovém zobrazovacím systému? .... I zde se nachází určité svědectví, které vkládá určitý klín, jisté pochybnosti.

e) Vojenská radarová základna "White Sands" lokalizovala neznámý létající objekt, který znenadání začal pulsovat. Světelný bod se zvětšoval a nabíral na světelné intenzitě. Pak se opět smrštil do původní velikosti a jeho světlo dostalo matnější odstín. V tomto stavu vydrželo po určitou dobu a pak na radarovém echu náhle "explodovalo" a zmizelo z radaru. Objekt buď přistál, nebo se zřítil.

f) K dalším důvěryhodným svědkům v této události patří i geologický tým profesora W.Curryho Holdena. Onen osudný den se pohybovali právě v oblasti pádu neznámého objektu, je zcela zřejmé, že chtěli ukojit svou zvědavost a to co spatřili, popsali následovně. "Vypadalo to jako nějaké letadlo s širokým trupem, něco jako malý deltaplán. Byli jsme přesvědčeni, že se jedná o nějaký nový typ utajeného vojenského letounu. Ale při bližším ohledání jsme objevili i mrtvoly, které byly nepochopiteně malé, štíhlé, vysoké tak 1,40 až 1,50 metru s nepoměrně velkými holými lebkami. Byli oblečeni v matově stříbrné kombinézy".

Nahlédněme ještě do vypracované zprávy pro prezidenta Eisenhowera, kterou vyhotovila skupina Majestic 12:

g) 7.července 1947 začala tajná operace, která měla za cíl, vědecky prozkoumat vrak havarovaného objektu. V průběhu prací objevila vojenská rozvědka 4 malé, lidmi podobné bytosti, které byly ještě před explozí z objektu katapultovány. Byly nalezeny na zemi asi 2 míle východně od místa havárie. Všichni byli mrtvi a silně napadeni parazity. Na vyšetřování a záchranných pracích se zůčastnil zvláštní vědecký tým. Rovněž byl odtransportován vrak lodi na různá místa. Civilním a vojenským svědkům se sdělilo, že objekt je povětrnostní balón, který ztroskotal v důsledku špatné navigace. Stejnou krycí historku dostali i novináři. (V záležitosti "roswellského incidentu", bylo vyslechnuto celkem dvaadevadesát svědků, jejichž výpovědi zcela zřetelně odporují oficiální verzi roswellské události.)

K dispozici je výpověď lékaře J.A.Marcela, jehož otec byl tehdy důstojníkem tajné služby a vedl záchranné práce v Roswell. J.A.Marcelovi tehdy bylo dvanáct let ale s otcovým souhlasem se směl pasívně zůčastnit, záchranných prací. S odstupem času, Marcel podává své svědectví:

h) "...Ztroskotání a zbytky zařízení, které jsem mohl vidět, udělaly na mne takový dojem, že na to nemohu zapomenout. Jako lékař jsem zkoumal zbytky mnoha konvenčních letadel, ale to, co jsem viděl v roce 1947 se nepodobalo v žádném případě běžnému ztroskotání letadla, které jsem kdy viděl. Tento objekt nebyl v žádném případě konvenční a podobal se více tomu, co bylo známo jako létající talíře.....to už také na základě skutečnosti, že mnoho zbytků bylo popsáno na vnitřní straně, cizími hieroglyfy. ..... Já vím, že tyto pozůstatky talíře jsou někde schovány. Nejpravděpodobněji asi na vojenské základně ve Wright Pattersonu, potud jsem pochopil, a je-li tam jeden kus, pak je pravděpodobné, že jsou tam i další. Mohu jenom hádat, proč je kolem toho tolik rezervovanosti." Havarovala snad někdy, ještě další záhadná cizí kosmická plavidla? Lze brát vážně zprávu z roku 1950? "Dne 6.prosince 1950 ztroskotal na texasko-mexických hranicích v regionu El Indio - Guerrero druhý objekt, pravděpodobně stejného původu. Jeho let probíhal velkou rychlostí a byl dlouho sledován. Pak jej našla pátrácí skupina, vyhořel. Zajistilo se takové množství materiálu, kolik jen bylo možné a přepravilo se k dalšímu prozkoumání na základnu komise pro atomovou energii v andii, New Mexico".

Area 51

Vstup do této oblasti vás může stát i život. Je možné, že zde americká vláda ukrývá odpovědi, které se týkají mimozemských civilizací a jejich technologie? .......Poušť v Nevadě je pustý a nehostinný kraj a přesto zde nalezneme zájmy americké vlády, která tady nechala vybudovat komplexy budov, komunikačních přístupových cest a 9,5 km dlouhou startovací dráhu. Area 51 (Oblast 51) má rozlohu, která by asi tak odpovídala dnešnímu Švýcarsku, dnes je to nejlépe střežený objekt a to i ze vzduchu. Area 51 vznikla v roce 1957 a byla označena za tajnou základnu kde se testovaly stroje letecké firmy Lockheed. V dnešní době se zde testují nejnovější zbraně USA. Toto místo je obestřeno temným stínem tajemství, které se opírá o tvrzení očitých svědků, že se zde zkoumají stroje mimozemských civilizací. Byly zde často pozorovány záhadné létající stroje podivných tvarů. Tvrzení těchto svědků však vláda značně znevažovala. V této oblasti pracoval i jistý Robert "Bob" Lazar narozen 26.ledna 1959, který potvrzuje ve své výpovědi, výskyt UFO a že letecké síly USA využívají technických znalostí a možností mimozemšťanů. ....... Dále vypovídá, že v Oblasti 51 se nachází podzemní komplex pod oficiálním označení S4 a je ukryt před zraky nepovolaných a zvědavců, pod celým horským pásmem. Využívá se zde vysoce pokročilé technologie, která prý nemohla být stvořena člověkem. Jsou zde i cizí kosmické lodě, které ho upoutaly svým vzhledem. Byly bez stop po jakémkoliv sváru, žádné šrouby ani spojovací nýty. Všechno mělo měkký a zaoblený tvar, který připomínal vosk. Všude byly iluminátory, oblouky a malá křesílka. Samotný pohon tohoto stroje pak byl ve velikostí basketbalového míče a kolem něj bylo antigravitační pole, které procházelo středem vesmírné lodě. Podle získaných materiálů následně zjistil, že bytosti, které ovládají tyto stroje, jsou ze souhvězdí "Zeta Reticuli". Dále zde nalezl i přísně tajné dokumenty, ve kterých se mimo jiné ....... píše o tragické nehodě, která se udála v roce 1979 kdy mimozemšťané zabili vědce a členy obrany ze základny. Svědek však ale nepotvrdil, že by v komplexu S4 viděl nějaké mimozemské návštěvníky, ale to co viděl, ho jen utvrdilo v domnění, že se setkal s něčím velmi podivným. Dále potvrzuje ve své výpovědi, že při přecházení z jedné místnosti do druhé "všiml jsem si koutkem oka dvou mužů v bílých pláštích, jak se dívali dolů a promlouvali s něčím malým s dlouhými pažemi, nevím co to mohlo být, viděl jsem to jen několik vteřin". Výpovědi tohoto svědka nevypadají příliš věrohodně a tak si můžeme položit otázku, jsou důkazem mimozemské inteligence? Pravdivost výpovědi Boba Lazara však potvrzuje i dalších dvanáct lidí a dokonce je prý i v držení jedna videokazeta s rozhovorem člověka, který řídil několik velmi důležitých vojenských programů a tvrdí, že vláda vlastnila mimozemské přístroje a mimozemšťany již od počátku šedesátých let. Tato kazeta však má být zvěřejněna až po jeho smrti a další svědkové nechtějí o těchto záležitostech hovořit, protože se obávají možných následků. Novináři, kteří se zabývají informacemi o Oblasti 51 se setkávali s velkým strachem svědků, kteří byli údajně psychicky vydíráni a bylo jim dokonce vyhrožováno fyzickou likvidací. Jsou informace o Area 51 věrohodné? Možná, že vše má způsobit jen chaos a zmatek, který mistrně kuje supertajná organizace vědců "Majestic 12", která vznikla někdy v roce 1947 na pokyn presidenta Trumana. Je zde ještě mnoho nevyřknutých otázek a ještě méně zodpovězených. Snad je to jen velká bublina, která po prasknutí nepřinese vůbec nic nového, ale co když je na všem přece jen trochu .

Existují případy UFO, které byly dokonale zachyceny pomocí fotografických aparátů, mnohé pak byly nahrány na domácí videokamery. Tyto dokumentace se pokládají za zcela důvěryhodné, tak například fascinující úkaz, který se odehrál dne 25.srpna 1952 nad texaským městem Lubbock. Případ byl perfektně zdokumentován a přesto, veškerý matriál o tomto incidentu zmizel někde v tajných útrobách Pentagonu. V současné době se může jen hrstka šílených nadšenců domnívat, že šlo o jeden z těch případů, které berou i po tolika létech, lidem dech. Pojďme se však podívat na jiný případ, který před nedávnem rozvířil hladinu zájmu a nedůvěry. Jedná se o film, na kterém je natočena pitva mimozemšťana. Za tento černobílý záznam pitvy "roswelského mimozemšťana", zaplatily t.v. společnosti, neuvěřitelné sumy. Tento film byl údajně natočen v roce 1947 na letecké vojenské základně ve Fort Worth stát Texas.Šestnáctimilimetrový film nabídl do oběhu britský filmař Ray Santilli, který ho koupil za 150 tisíc dolarů od bývalého kameramana americké armády Jacka Barneta, kterému by asi bylo 85 let. (pokud ještě žije) Ten ho měl údajně natočit v roce 1947 a po celá ta dlouhá léta jej pak úzkostlivě schovával. Při spatření prvních záběrů, můžeme vidět podivnou bytost s vodnatelnou hlavou, šesti prsty na rukách, vydutým břichem a očima bez bělma. Bytost leží na pitevním stole a je představena, jako pilot cizího vesmírného tělesa, které se údajně zřítilo v létě roku 1947 nedaleko vojenské základny u Roswell v Novém Mexiku. Je možné, že se astronauti při svých cestách setkali s něčím, co je pokládáno za UFO? Někdy v roce 1985, jeden z prvních amerických kosmonautů, kteří obletěli zeměkouli, prohlásil před komisi OSN. "Domnívám se, že tuto planetu navštěvují plavidla a posádky z jiných planet, které jsou technicky mnohem vyspělejší, než jsme my na Zemi. Mám pocit, že je potřeba vypracovat program na nejvyšší úrovni, který by se zaobíral sběrem a rozborem vědeckých dat týkajících se všech druhů setkání a zároveň stanovil, jakým způsobem lze proti těmto návštěvníkům v přátelském duchu zasáhnout." Cooper tvrdil, že toto prohlášení ho opravňuje sdělit proto, že: "Byl jsem na okraji oblastí, po kterých "oni" cestují. Pozoroval jsem jejich přelety plavidel, která letěla v bojovém útvaru a byla ve větší výšce, než jaké jsme schopni dosáhnout my." Další závažné tvrzení bylo vyřčeno bývalým šéfem komunikací NASA, Maurice Chatelainem. Ten se mimo jiné, podílel i na projektu kosmické lodi Apollo. "Jsem přesvědčen, že NASA se účastní na komplotu mlčení. Všechny lety lodi Apollo a Gemini, sledovaly z dálky a někdy i z těsné blízkosti vesmírná plavidla mimozemského původu." Dále tvrdí. "Pokaždé, když k tomuto došlo, uvědomili kosmonauté letovou kontrolu, která poté nařídila absolutní mlčení." Na povrch vyplouvají další skutečnosti a dokonce byly zveřejněny i některé fotografie, které tuto skutečnost jen potvrzují. Četná hlášení kosmonautů dokazují, že ve vesmíru nebudeme sami.
Na oběžné dráze naší Země i Měsíce se pohybují cizí tělesa. Astronauté nebyli ani na okamžik sami, neustále byli pod dohledem tajemných UFO. Stále více se v současné době prosazuje názor, že fenomén UFO by se měl daleko intenzivěji stávat středem zájmu oficiálních věd. Nad povrchem Měsíce je fotograficky zachycen neidentifikovatelný létající objekt. Jsme tedy ve vesmíru, skutečně sami? Na jedné fotografii, která byla pořízena během letu lodi Apollo 12, se nad povrchem Měsíce rýsuje neobvyklý pruh světla. Podle tvrzení mnoha ufologů se jedná o zcela jasně osvětlenou loď, která se vznáší nad jedním z kosmonautů. Minule jsem vzpomínal na podivnou událost v blízkosti Roswell, dnes bych navázal s určitým časovým odstupem na další záhadnou událost, která se stala 20.ledna 1996 Jak vidíte, jedná se o téměř čerstvý zážitek, který se udál ve Varghinh (jihobrazilský stát Minas Gerias). V těchto oblastech není nic neobvyklého, když se do obydlených míst zatoulá nějaké to divoké zvíře. Na takovouto událost reagují lidé tím, že zatelefonují místním hasičům a ti se na ohlášené místo dostaví patřičně vybavení sítěmi, bednami a uspávácími zbraněmi. Zvíře je lapeno a usazeno do dřevěné bedny a následně přemístěno do volné přírody a vypuštěno. ........ Nikdo z tamních hasičů nečekal nic mimořádného, když ráno okolo osmé hodiny ranní zazvonil telefon, že se v místním lesoparku pohybuje podivný tvor. Hasiči na místo ohlášení výskytu tvora příždějí asi o dvě hodiny později, byli přesvědčení, že akce nebude nijak zvláštní a tak se s klecemi vydali pátrat po ohlášeném tvorovi. Vyslechli několik svědků a zamířili k lesoparku kde se jim pak naskytl zajímavý pohled. Před nimi se totiž v křoví choulil podivný dvounohý tvor s červenýma očima a zajímavě hnědě olejovou kůži. Byl vysoký asi tak jeden metr a na čele měl tři malé hrbolky. V místech kde se nacházejí ústa, zel jen malý otvor. Podivné stvoření vydávalo zvláštní bzučivé zvuky, které připomínalo spíše velké rojení včel. Místo nálezu bylo posléze hermeticky uzavřeno vojenskými složkami a pečlivě prozkoumáno. Svědci pak tvrdili, že se hasičům podařilo onoho tvora chytit do sítí a pak jej zavřeli do dřevěné bedny. Kam jej odvezli, nikdo neví. Po této akci však bylo zjištěno další ohlášené upozornění ve čtvrti Jardim Andree, které se nachází kousek od místa prvního odchytu. Záhadná bytost byla náhodně spatřena třemi dívkami. Měla na čele tři výstupky a vypadala prý jako ďábel. S úlekem utekly z místa a běžely k matce, která později uvědomila hasiče i armádu. Svědkem odchytu pak byl srocený dav, který přihlížel celé akci až po spěšný odjezd úspěšných lovců. Tvor při odchytu zranil jednoho z policistů, který prý na údajné zranění o dva dny později zemřel. Oficiální prohlášení o smrti policisty však znělo, že zemřel na zápal plic. Oba záhadní tvorové byli zraněni a jeden z nich byl převezen do Varghinhské nemocnive Humanitas. Svědkové pak svorně tvrdili, že zemřel 22.ledna v šest hodin večer a oficiálně byl prohlášen za mrtvého. Následně po jeho smrti, byl pokoj s jeho tělem zaplněn 15 lékaři a řadou vojenských, policejních a hasičských šarží. Jeden z lékařů mu pak tlakem oteřel malá ústa a vložil mu do nich lékařské kleště, kterými uchopil jazyk a snažil se jej pomalu vytáhnout. Měl černou barvu. Po několika vteřinách však lékař stisk povolil a k úžasu všech, tento jazyk ihned zajel zpět. Bytost měla na rukou tři prsty, neměla žádné zjistitelné pohlavní orgány, žádné prsní bradavky a žádný pupek. Na nohách byly zřetelně vidět svraštělé a odřené klouby. S odstupem času pak vyšlo najevo, že Spojené státy již předem varovaly brazilské letectvo před vstupem neidentifikovatelného objektu, který vstupuje do jejich vzdušného prostoru. Nedokázali však přesně identifikovat zda se chystá přistát, či zda snad dokonce havaruje. Je pozoruhodné, že z této oblasti z této doby přicházely stovky hlášení o pozorování UFO. Údajně šedý objekt pohybující se velmi tiše asi pět metrů nad zemí. Mnozí se domnívají, že nalezení tvorové mohou být výsledkem genetického křížení nějakých nových živočišných druhů lidského původu na bázi vojenských experimentů. Nové důkazy však překvapivě naznačují, že se v kritické oblasti pohybovala ještě třetí bytost. Klademe si však otázku, co se stalo s onou první bytostí, která byla odchycena v lesoparku a pokud jde o mimozemské tvory, jak se sem dostali a kde je jejich kosmická loď. Je ještě mnoho nevyřknutých otázek a uspokojivých odpovědí je ještě méně. Doufejme, že i tahle záležitost nebude uklizena a úmyslně zkreslena tak, jak se to stalo u Roswell.

Zdroj: sirver.neutral.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář