Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tajemství spících lidských genů

21. 1. 2009

Jak je v některých inteernetových stránkách jednoznačně uvedeno dlouhou dobu naše věda si dost dobře nevěděla rady s devadesáti procentní produkcí lidské DNA. Nedokázala pochopit její úlohu, její účel a smysl v lidském organismu. Proto přišli s velmi alibistickým a nic neřešícím názorem, že tato DNA je prostě přebytečná a nebo spící. Ale proboha copak příroda tvoří něco přebytečného a nebo spícího? Odpověď zní nikoliv. Příroda koná velmi pragmaticky a s hlubokou vnitřní logikou toho co činí (bohužel zdaleka ne vždy je lidská bytost schopná logice přírody porozumět).

 

        Jenže před několika lety začalo Rusko financovat unikátní výzkumný projekt, který měl za úkol jednou provždy odhalit podstatu, smysl a účel citované sekvence lidské DNA. Tento úkol byl zadán těm nejlepším ruským vědcům v daném oboru. Tým vedl a stále vede akademik Garjajev a prof. Piotr Poponin. Tito dva na mnohých oficiálních setkáních s tiskem a nebo odbornou veřejností v době kdy se rozjela série fascinujících objevů potvrdili, že v žádném případě neexistuje ani náznak indicií, že by s nekódovanou sekvencí DNA nějak souvisela umělá manipulace či činnost (třeba mimozemského charakteru), naopak potvrdili, že i tato složka lidské DNA je přirozeného charakteru a je tedy dílem přírody.

 

        V této souvislosti stojí za úvahu proč se najednou skrze celou řadu různých mediálních nástrojů a zdrojů objevuje zmínka o mimozemské asistenci a nebo dokonce implikaci do DNA? Viz například tato další nezávislá ukázka:

 

http://www.mg.co.za/articledirect.aspx?area=%2fbreaking_news%2f+breaking_news__international_news&articleid=134442

      

        Hledal jsem odpověď a samozřejmě jsem šel přímo ke zdroji. Tedy tázal jsem se těch, kteří stojí nejblíže soudobým objevům na poli DNA a lidského vědomí a mentální energie. Odpověď mne doslova šokovala. Co jsem se dozvěděl? Toto:

 

        „Z globálního měřítka se uvnitř mentálních struktur vyskytuje celá řada skrytých asociačních programů, které stimulují velmi pestré spektrum tzv. neuropeptidové produkce (peptidy jsou beiochemické složky, které v lidském vědomí stimulují významné psychické resp. emoční reakce – napětí, úzkost, radost, nadšení atd.). Je zjištěno, že informační struktury vázané etymologicky na slovní programy typu mimozemšťan, mimozemské v souvislosti s nežádanou aktivitou v rámci naší planety a nebo dokonce těla, vypuzují u člověka velmi specifickou strukturu neuropeptidů do krevního řečiště, které a to pozor velmi výrazně aktivují emoce: strachu, napětí, úzkosti, posměchu, cizoty atd.). A výsledek. Série podvědomých reakcí, které zablokují lidskou pozornost k dané problematice s tím že se člověk stáhne do sebe a obrazně „uskočí“ obrazně řečeno (jako kdybyste potkali hada)“. 

 

        Víte co to znamená?

        Jednoduše řečeno COSI a nebo KDOSI používá nesmírně účinné manipulativní techniky zasahující lidské podvědomí k tomu, aby zablokoval a odradil společnost (maximálně utlumil zájem) o nové možnosti, které poskytuje naše DNA a které vzešly na světlo světa s fantastickými objevy ruských vědců. Upozorňuji, že v žádném případě nejde o věc vytrženou z kontextu. Jako příklad mohu uvést aktuální reportáž Grega Szymanskeho na stránkách „Arctic Beacon“, který si všímá podobného problému v souvislosti s náhlou a vytrvalou aktivitou vysokého vatikánského činitele monsiňora Balducciho, který doslova již pátý týden „řádí“ v italské TV v seriálu o mimozemském vpádu na planetu Zemi (reportáž je k dispozici ZDE). Szymanki naráží na možnost jistého druhu manipulace skrze startovací slovní program „mimozemský – aliens“, který, jak je vědeckými experty prokázáno aktivuje specifickou neuropeptidovou produkci s následnou sérii vysoce negativních podvědomých emotivních stavů u člověka.

zdroj: www.matrix-2001.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář