Jdi na obsah Jdi na menu
 


Časová schránka

20. 1. 2009
Téměř před 27 lety byly nalezeny záhadné předměty, které vedli k jednomu z nejspletitějších vědeckých a antropologických objevů, jaké kdy byly udělány. Tajné,  nepotvrzené oddělení NSA - odpovědné za mimozemské kontakty a přizpůsobení jejich technologií - získalo objev pro svá laboratoria, za účelem vedení své vlastní výzkumné činnosti. Tato tajná organizace je známá pod jménem Advanced Contact Inteligence Organization (ACIO), a dosud se těšila ze své úplné anonymity.

 

Objev, který byl v kruzích ACIO nazván Projekt Ancient Arrow, obsahoval dvacet tři komor s propojovacími chodbami, které byly vyhloubeny v obrovské, přirozené skalní struktuře v jednom vzdáleném kaňonu v Novém Mexiku. Uvnitř této masivní a velice dobře ukryté struktury byly neuvěřitelné artefakty kultury, neurčitého původu. V každé komoře se našla nástěnné malby, různé cizí technologie a zvláštní, zašifrované hieroglyfy. Objev vypadal v mnoha směrech jako muzeum historie cizí rasy. Mezi výzkumníky se mu začalo říkat "Mimozemská časová schrána" (Extraterrestrial Time Capsule - ETC).

 

Kvůli radiokarbonovým rozborům bylo zpočátku předpokládáno, že tuto časovou schránu zanechali mimozemšťané, kteří navštívili Zemi v osmém století našeho letopočtu. Nicméně, až do roku 1997 šifrovaný jazyk a další předměty nalezený v lokalitě odolávali každému pokusu vědců z ACIO o rozluštění. Teprve po rozluštění písma bylo zjištěno, že časovou schránu postavili bytosti z budoucnosti lidstva, kteří byli znalí interaktivního cestování časem. Tyto bytosti samy sebe nazývají  Tvůrcové Křídel (WingMakers).

 

Jeden z vědců z ACIO, který byl zapojen do vývoje překladových tabulek projektu Ancient Arrow, v prosinci roku 1997 zběhl, a následně odhalil tento tajný projekt novinářce, kterou tady budeme volat Anna. Anna je autorkou internetových stránek (http://www.wingmakers.com) a po dohodě se zmíněným vědcem, umístila tyto materiály na internet, pro účely poskytnutí údajů o časové schráně Tvůrců Křídel každému, kdo chce vidět, slyšet a číst o jejich dráždivém a provokativním odkazu.

 

Na těchto stránkách je množství informací o filosofii,  fotografie, poezie, údaje o nové fyzice, hudbě a předmětech, pocházející z časové schrány Tvůrců. Tento objev byl poskytnut celosvětovému publiku zveřejněním na Internetu v prosinci 1998. Prosím, zacházejte s těmito materiály s respektem a prohlížejte je s otevřenou myslí. Než posoudíte kvalitu těchto materiálů a celého nálezu, vřele doporučuji, abyste si předtím přečetli přepisy rozhovorů mezi Annou a dotyčným vědcem. Příběh čtěte úplně nakonec. Tento vám poskytne pozadí tohoto důležitého objevu.

 

Jestliže čas dovolí, postupně sem budou přidávány další informace. V současné době žije Anna velice osaměle, kvůli možným důsledkům ze strany ACIO a NSA, takže buďte trpěliví vzhledem k zveřejňování dalších materiálů. Není uveden žádný e-mail, nebo telefonní kontakt na kohokoliv, kdo je spojen s vývojem těchto stránek. Administrativní a technické kontakty na doménu wingmakers.com, nejsou ve spojení s těmito stránkami a jejich obsahem. Prosím, respektujte jejich soukromí. Děkuji.

 

(Poznámka od Anny: Pro ty, kteří budete číst tyto materiály poprvé, prosím, buďte trpěliví s tímto odhalením Tvůrců a jejich časové schrány. Není to příběh, který by šlo jednoduše pochopit, nebo povykládat.  Při prohlížení těchto materiálů bude zapotřebí vaší velké trpělivosti a vytrvalosti. Trvalo mi to šest měsíců, než jsem vnikla do terminologie Tvůrců a do podstaty jejich příběhu. Je to ohromný příběh, nic podobného jsem předtím nezažila. Je hoden času a úsilí na jeho prozkoumání, a jestliže tak uděláte, nebuďte překvapeni, jestliže věci ve vašem životě naberou zcela novou perspektivu. Tyto materiály to umožní, pokud strávíte nějakou dobu jejich zkoumáním. Doufám, že tak uděláte.)

 

 Pokračování na adrese:

 

http://www.skola-esoteriky.cz/dokumenty/kzamysleni/dokumenty/casovaschranka.htm

 

Opravdu to stojí za to!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Re: Blabla

Administrátor,5. 12. 2010 9:49

Drahý pisateli. Ačkoli už jsem psala, že některým věcem, které tu zveřejňuji, sama nevěřím, podotýkám, že jsou tyto stránky dělané proto, aby shromážďovali méně či více kontroverzní názory z naší současnosti. Nic necenzuruji a jsem ráda, že se tu setkávají různí lidé s různými názory a každý se může vyjádřit, jak je mu libo. Vyhrazuji si však právo, spravovat své stránky sama včetně kontroly komentářů. Vaše věta: "Budu svůj příspěvek kontrolovat zda je k dispozici všem se selským rozumem." ... mi přijde nemístná. Obávám se, že svou kontrolou nic nespravíte a budete se muset spolehnout na mé férové jednání.
Mějte se hezky, podržte si svůj selský rozum, ale snažte se, aby vás v konečném důsledku neomezoval.
Nashle.

Re: Re: Blabla

acio,28. 2. 2011 23:17

Ked je vas zivot nudny tak zacnete verit niecomu inemu co citite ze vam dava zmysel...zit stale v nepoznani je ako zit bez vzduchu a drzat sa starych pravidiel tiez nema zmysel ..preto osobne doporucam sledovat vsetky veci co su tu napisane...siaa

Časová schránka - Ancient Arrow

Blabla,4. 12. 2010 18:06

Cestování časem, hora svatých, andělé, prolínání kultur, proroci, jasnovidci, magie psychotronismus: pro každého zbloudilého něco a ti co mají rádi scifi se pokochají,,,blablabla: blábol, lidi proboha používejte svůj selský rozum a novodobým papežencům nevěřte...chleba je dražší a život těžší, technologie nám nepomáhá k ráji ale otročí a vydírají...a doufám, že na stránce není cenzura aby tento příspěvek smazala..Budu svůj příspěvek kontrolovat zda je k dispozici všem se selským rozumem.