Jdi na obsah Jdi na menu
 


Alaje z Plejád

13. 12. 2010

 Alaje z Plejád - Otázky & odpovědi: Starodávné civilizace & Galaktická federace


Starodávné civilizace


Jaký je účel a význam Svatého Grálu?

„Svatý grál“ je stejně jako mnoho jiných záležitostí z minulosti, víra postavená na mylně pochopených informacích a pokroucené tradici. Takzvaný „svatý grál“ není nic jiného než samotný člověk, který dokázal aktivovat energii světla uvnitř svého srdce. Člověk sám je „pohár“ jenž uvnitř nese světlo a musí jej aktivovat. Člověk, který podniká vnitřní „cestu“, aby nalezl vnitřní světlo, „svatý trál“ – LÁSKU. Ve svých videích mluvím pouze o „svatém grálu“. O vědomí LÁSKY. Pokud lidé Země nepochopí vyšší záležitosti, promění svoji sílu v objekt, který uctívají: kalich, starého muže s bílým plnovousem na trůnu, zeď atd. A napříč tisíciletími je tato pověra slepě předávána každé generaci.

Jaký je vztah mezi Mayskou civilizací a Plejádami?

Plejáďané ovlivnili mnoho civilizací na Zemi. Mayové jsou jedni z nich. Mayové jen tak nezmizeli, byli evakuováni vesmírnými loděmi a odletěli pryč.

Jsou podvodní monumenty Yonaguni přírodní či lidský výtvor a jakému sloužily účelu, pokud jsou vytvořeny lidmi?

Chrámová struktura Yonaguni je zbytek nějaké budovy z dob Lemurie/Mu.

Víš, co se skrývá pod tlapou Sfingy?

Jsou tam tajné místnosti, které za Atlantských časů skrývaly technologické vybavení, kosmické lodě… ale tajná vláda je všechny odvezla.

Zajímá mě, proč Mayové obětovali lidi? Proč to dělali?

Ti o kterých mluvíš, NEBYLI původní Mayové. Byli to jejich potomci a uctívači mimozemských bytostí, kteří žili tisíce let později. Poté, co PŮVODNÍ Mayové odešli, chtěli tito lidé, aby se vrátili, vnímali je jako bohy a mysleli si, že se bohové vrátí, když jim budou předkládat lidské oběti. Je to druh staré pověry pozemšťanů, která se uchytila po celé planetě. Proto jsou nyní na Zemi ta zhoubná náboženství.

Existovala Lemurie ve stejné době jako Atlantida? Co se s nimi stalo?

Ano, Lemurijská civilizace existovala ve stejné době jako Atlantida a tyto dvě civilizace mezi sebou válčily.

Kdo je Ra? Jsou podle tebe informace ohledně Ra, pozitivní?

To není důležité. Je to mimozemšťan ze starých časů, který si chtěl hrát na boha.

Co si myslíš o Motýlím muži (mothman) a Chuppacabrovi. Jsou to genetické mutace jako bigfoot?

Ano, Bigfoot je genetický experiment z dob Atlantidy. Vytvořili v těch dobách mnoho poločlověk-polozvíře genetických manipulací. Proto se o těchto mytologických stvořeních poměrně hodně dočtete. Ale nyní je mnohem důležitější koncentrovat se na vnitřní, duchovní rozvoj. Vyčistit všechny blokující energie a vytvořit duchovní povahu.

Viděl jsem fotku pyramidy Kukulkan, kde obrovský světelný paprsek míří z vrcholku pyramidy do nebe. Co to znamená?

Je to účel pyramid. Jejich tvar je takový, že soustředí energii do svazku a vysílá či přijímá ji ve tvaru paprsku.

Zanechali Plejáďané swastiku, symbol světla a lásky, zde na Zemi před mnoha lety?

Je to symbol galaxie v grafickém tvaru. Můžete jej také najít na starých tibetských malbách. Mnoho znaků bylo prostě okopírováno pradávnými Pozemšťany, když je viděli u návštěvníků z jiných planet.

Pokud je Měsíc umělý, jak to, že pradávná pohanská náboženství uctívají Měsíc jako bohyni? Myslel jsem, že staré národy měly pokročilé znalosti a věděli to…

Staré národy o kterých mluvíš jsou ty, které žily až PO zkáze pokročilých atlantských časů. Před 12000 lety se stala velká katastrofa, která zničila celý atlantský kontinent a způsobila posunutí zemských pólů a také ztrátu paměti všech Pozemšťanů. Ti lidé uctívali VŠECHNO čemu nerozuměli (Měsíc, hvězdy, Slunce, hory…) a ve své fantazii si vytvořili mnoho bohů. V té době přišlo mnoho mimozemšťanů z jiných planet, aby zneužili situace a chtěli být uctíváni jako bohové. V té době se zrodila náboženství a sekty. Pokročilé civilizace, které věděly o Měsíci, existovaly před MILIONY let. Na Zemi bylo PŘED Atlantidou MNOHO civilizací a všechny se samy zničily během válek, protože lidé nebyli dostatečně moudří na to, aby dokázali používat mocné technologie. Stejně jako dnes.

Postavili lidé pyramidy?

Ne, mimozemští lidé postavili pyramidy před 12000 lety, pomocí levitace a kosmických frekvencí. Pozemšťané by je nedokázali postavit ani dnes.


Galaktická federace světla

Je takzvaný symbol „Ummac Dan“ symbolem Galaktické federace světla? Říká se to na netu…

Ne. Podívej se na mé video č.6.

Můžeš nám říct něco o delfínech?

Jsou to inkarnovaní mimozemšťané.

Můžeš doporučit nějaké knihy, které bychom si mohli přečíst? Knihy, které jsou důvěryhodné.

Knihy George Adamskiho a Boba Renauda. Oba byli kontaktování duchovními mimozemšťany (George Adamski se již brzy objeví na tomto webu - pozn.překl.)

Jaký vztah máš s Aštarem Šeranem, protože se říká, že Aštar Šeran už není důvěryhodná bytost.

Jak říkám v mých videích, existují mimozemšťané, kteří předstírají, že jsou někým jiným, aby vás zmátli. To je, co se stalo s Aštarem. Spousta bytostí se vydávala za Aštara. Takže v mnoha channelligových spojeních s Aštarem, které můžeš číst v knihách je zřejmé, že to mluví někdo jiný, protože jsou jeho odpovědi pokaždé jiné. A to se děje už asi 20-30 let. Takže skutečný Aštar už několik let neprovádí žádné veřejné channellingy. Nyní pracuje více v pozadí, kde nikdo nemůže zneužít jeho jméno a jeho slova.

Proč se cítím natolik duchovně propojený s Plejáďanem Tothem? Ve svých videích říkáš, že Elijah nebyl prorok ale kontaktér Plejáďanů, jak Elijah vzestoupil?

Kdo ti řekl, že Toth je Plejáďan? Kdo ti řekl, že Eliah byl kontaktován Plejáďany? Ve svém videu říkám, že měl kontakt s Federací světla. A Federace světla zahrnuje TISÍCE různých mimozemských ras.

Jaký je tvůj názor na nevysvětlitelný fenomén Google (použití UFO v logu Google – pozn.překl.)?

Federace světla telepaticky poslala nápad znázornění lodi lidem v Googlu. Ti lidé v Googlu si samozřejmě myslí, že je to jejich nápad… Ale ve skutečnosti jim tento nápad vnuknuli moji lidé. Je to způsob jak dostat do podvědomí Pozemšťanů obraz lodi a zjistit jejich následné pocity.

Proč Plejáďané prostě nepřijdou, neporazí naši vládu a nepomohou Pozemšťanům? (Tato otázka se zde již objevila, ale odpoveď je natolik důležitá, že ji sem dávám znovu – pozn.překl.)

Na tohle jsem už odpověděl ve svých videích. Jste zde ve škole, abyste se učili a získávali vědomosti prožíváním zkušeností. Pokud by to někdo udělal za vás, neprošli byste si tou zkušeností a v jiném životě na jiné planetě byste si všechno stejně musel zopakovat. Jste zde, aby se z vás pomocí zkušeností a prožitků nízkých energií, stal galaktický člověk.

Alaje z Plejád

Překlad: probuzeni.blogspot.com

Alaje na YouTube

./large/obrazky/ee_home.png

Alaje z Plejád - Otázky & odpovědi: Zdraví - 1.část



Většina lidí s v rámci našeho lidského chování a naší víry myslí, že láska na první pohled je chyba. Rád bych ale získal jiný náhled na tuto věc. Je možné, že se dva lidé potkají na krátkou chvíli a prožijí velmi silné emoce vůči sobě?

Ano, takové vztahy jsou karmickými vztahy. Ti lidé se museli potkat, bylo to plánováno, aby se něco naučili.

V posledních dekádách jsou lidské bytosti stále vyšší. Je to následek přicházejících nových vibrací?

Ne, to je normální. Každá další generace je vyšší. Lidé ve středověku byli menší než dnes. Je to přirozená evoluce. Na jiných planetách jsou lidé až 10 metrů vysocí.

Nevím jak můžu pomoci své mámě. Má chronickou angínu. Lékaři nabízí operaci ale nedávají absolutní záruku, že to pomůže.

[Prohlášení: Následující odpověď slouží pouze k informačním účelům a neměla by být považována za lékařskou radu či pokyn. Pro řádnou lékařskou radu byste vždy měli navštívit svého lékaře.] Angína nám ukazuje, že krční čakře a imunitnímu systému chybí energie a proto je krk infikován bakteriemi. Blokáda na krční čakře se objevuje v okamžiku, kdy si netroufneme říct něco nebo když věříme, že nejsme dost dobří, abychom projevili svůj názor, nebo když polykáme vztek. Je třeba se naučit hrdinně promlouvat ale přátelskými slovy. Léčba: meditace a posílání lásky svému krku. Bylinky: čaje z černohlávku, heřmánku, meduňky. Bolus Eukalypti (http://www.testberichte.de/p/weleda-tests/bolus-eukalypti-pulver-testbericht.html - pozn. překl.), ústní sprej s Echinaceou, Lachesis (http://vilcakul.extra.hu/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=84 – pozn. překl.)

Je špatné žít blízko komunikační věže?

Ano, to není zdravé.

Jsou amalgamové plomby v pořádku, když je v nich 50% rtuti?

[Prohlášení: Následující odpověď slouží pouze k informačním účelům a neměla by být považována za lékařskou radu či pokyn. Pro řádnou lékařskou radu byste vždy měli navštívit svého lékaře.] Zbavte se amalgamu ze svých úst. Je to jed. nahraďte jej keramikou.

Všichni cítíme, jak se čas zrychluje, jak nás hodiny, dny, týdny a měsíce míjejí mnohem rychleji. Co se děje s našimi buňkami, stárneme rychleji?

Ne

Jaký je tvůj názor na autismus?

Autisté jsou pokročilé duše, které používají více částí mozku a více psychických schopností. Autisté nejsou hendikepováni jak si pozemští lékaři ve své aroganci myslí a používají pouze 10% svého mozku. Autisté si přinesli své psychické schopnosti ze svých minulých životů, z vyšších dimenzí. Je to zkušenost, kterou si vybrali. Ve vyšších dimenzích je normální používat 100% mozku a psychické schopnosti jako je např. telepatie. Autisté jsou duše, které jsou poprvé na fyzické planetě a proto jsou trochu zmatené, kvůli nižším vibracím a šílenostem, které se dějí v pozemské společnosti.

Mám Aspergerův syndrom, jež má být formou autismu. Necítím se ale tak, že bych měl pokročilou duší, nevšiml jsem si na sobě žádných psychických schopností. Může být Asperger jiný než autismus? Mé symptomy jsou nedostatek sociální interakce a repetetivní chování ale dokážu se o sebe postarat lépe než autista.

No, jde o nižší, slabou formu autismu. Existuje mnoho úrovní autismu. Stejně jako existuje mnoho úrovní nachlazení či bolesti hlavy.

Jsou kreativní lidé nějakým způsobem více vyvinuti? Pro mě bylo vždy kreslení mojí speciální vlastností a formou sebeléčení. Zatímco ostatní jen tak čmárali, já kreslil postavy.

Ano, kreativní lidé, jako umělci, jsou více vyvinutí, neboť mnohem více používají energii Existence (boha). Někteří to ví vědomě a někteří nemají ani páru, že ji využívají.

Před třemi dny jsem meditoval, abych vyčistil energetické bloky a přihodila se mi spousta věcí: Nemohl jsem spát, mé srdce tlouklo velmi silně a rychle, měl jsem bolest v srdci, pravém mozku, pravém koleni, kostrči, na zadní straně krku, hlavy, slyšel jsem silný bzučivý zvuk v mém pravém uchu atp. Následujících pár dní jsem se cítil velmi slabý, jako v horečkách a prázdnota v mém břiše, plynatost a zažívací systém byl aktivnější než kdykoliv předtím. Nějaké vysvětlení k tomuto?

[Prohlášení: Následující odpověď slouží pouze k informačním účelům a neměla by být považována za lékařskou radu či pokyn. Pro řádnou lékařskou radu byste vždy měli navštívit svého lékaře.] Jsou to důsledky čištění blokujících energií.

Práce na počítači mě velmi unavuje. Co mohu dělat, abych získal více energie pro tuto práci?

Existuje energie přírody, rostlin, stromů…

Je nebezpečné pro dítě, když těhotné ženy chodí na ultrazvuk?

[Prohlášení: Následující odpověď slouží pouze k informačním účelům a neměla by být považována za lékařskou radu či pokyn. Pro řádnou lékařskou radu byste vždy měli navštívit svého lékaře.] Ano, já bych to nedělal. Není to nezbytné a obtěžuje to dítě.

Už dva měsíce každé ráno a večer medituji a čím blíže jsem ke světlu, tím se zdá více negativity kolem mě, útočíc na mě. Skončí to někdy, nebo je to jenom test?

Odpověď je v mých 13 videích. Transformační energie existence jsou silnější a negativní lidé na to nejsou připravení a jsou ještě více agresivní. Soustřeď se nadále na světlo.

Můžeš mi říct, co je ve skutečnosti dyslexie?

Dyslexie pochází z poškození určité části mozku. Poškození dětského mozku může vzniknout například, když rodiče pijí alkohol či kouří během těhotenství.

Existuje dobrý lék na následky menstruace? Velmi mě to ovlivňuje tělesně (závratě, migréna, otékání, celková bolestivost) a psychicky.

[Prohlášení: Následující odpověď slouží pouze k informačním účelům a neměla by být považována za lékařskou radu či pokyn. Pro řádnou lékařskou radu byste vždy měli navštívit svého lékaře.] Menstruační problémy: kopřivový čaj, heřmánkový čaj, čaj z libečku lékařského, čaj řebříčku obecného, čaj z kontryhelu žlutozeleného, vitamín D3, Dysmopas F (http://www.dooyoo.de/homoeopathie/dysmopas-f-tropfen-tropfen-50-ml/ - pozn.překl), Femi-cyl, Menodoron N, Koniklec lékařský.

Existuje efektivní lék na lupy?

Použij kopřivový šampón proti lupům.

Je příjem omega 3 mastných kyselin doporučitelný? Jak to udělat, když nechci jíst ryby?

Abys přijmul omega 3 nemusíš jíst ryby. Omega 3 se také vyskytují v rostlinách, které ryby žerou. Omega 3 ve zdravější formě jsou dostupné ve lněném oleji. Existuje dobrý omega 3 olej Dr. Uda Erasmuse, např. zde. http://www.natuerlich-quintessence.de/gut-fuer/herz/omega-3-oele-nach-udo-erasmus.html

Mám otázku ohledně spánkové paralýzy. Stává se mi to velmi často. Naštěstí jsem ještě neměl žádnou opravdu děsivou zkušenost, až na jeden případ… Vědci nevypadají na to, že by měli jakékoliv dobré vysvětlení a vůbec neví co s tím. Co je příčinou?

[Prohlášení: Následující odpověď slouží pouze k informačním účelům a neměla by být považována za lékařskou radu či pokyn. Pro řádnou lékařskou radu byste vždy měli navštívit svého lékaře.] Spánková paralýza se děje ve chvíli, kdy náhle ztrácíš mnoho životní energie. To může být způsobeno negativními nízce vibrujícími astrálními bytostmi nebo Šediváky. A to mohou udělat pouze v případě, když je tvá aura, tvůj ochranný štít příliš slabý. Cigarety, drogy, alkohol, negativní myšlenky nebo pocity, nízkoenergetické jídlo jako maso, nebo negativní, zlí lidé blízko tebe, všechny tyto věci ti oslabují auru a v ní pak vznikají díry a je napadena astrálními parazity. A skrze tyto díry mohou proniknout do tvého energetického pole a krást ti energii. Musíš posílit své aurální pole mocným kosmickým světlem a láskou. Využij meditací z mých videí.

Jaká je příčina růže (mimo fyzický význam)?

[Prohlášení: Následující odpověď slouží pouze k informačním účelům a neměla by být považována za lékařskou radu či pokyn. Pro řádnou lékařskou radu byste vždy měli navštívit svého lékaře.] Problémy s kůží, či zarudnutí či zanícení kůže často znázorňuje strach či starý vztek, který nechceš nechat odejít. Růže se také může objevit, když piješ kávu či alkohol.

Jaké jsou důvody vzniku mazových cyst?

Zejména strach.

Co způsobuje problémy s dýcháním…? Jako je zánět dutin.

[Prohlášení: Následující odpověď slouží pouze k informačním účelům a neměla by být považována za lékařskou radu či pokyn. Pro řádnou lékařskou radu byste vždy měli navštívit svého lékaře.] Zánět dutin (sinusitida) je zánět, který přichází, když nemáte rádi něco, nebo někoho blízko vás. Když nesnášíte „zápach“ něčeho a rozčiluje vás to. Použijte afirmaci: jsem naplněn harmonií, mírem a energií lásky.

Alaje z Plejád

Překlad: probuzeni.blogspot.com

./large/obrazky/ee_home.png

Alaje z Plejád - Otázky & odpovědi: Zdraví - 2.část



Když medituji, vidím velmi jasné a živé obrazy přírody, vesmíru a světelných bytostí. Nicméně si stále nemohu pomoci a zajímá mě, zda je to pouze má představivost, protože s nimi nemám přímý kontakt (alespoň ne vědomě). Takže jak poznám rozdíl mezi mými přáními a touhami a skutečností? Nemohu se zbavit toho pocitu, že prostě vidím to, co chci vidět.

S duší je možné VŠECHNO. VŠECHNO je skutečné, i když jde o jinou frekvenci a rozměr.

Má matka má již přes rok tinnitus (neustálé zvonění a šelesty v uších). Odmítá poslouchat jiné kvůli svému ohromnému egu a pokřivené pýše. Víš, co tinnitus způsobuje na duchovní/energetické úrovni?

[Prohlášení: Následující odpověď slouží pouze k informačním účelům a neměla by být považována za lékařskou radu či pokyn. Pro řádnou lékařskou radu byste vždy měli navštívit svého lékaře.] Jakýkoliv problém s ušima je způsoben odmítnutím naslouchat pravdě zdroje, duši, lásce. Zejména pokud je osoba arogantní, egoistická nebo má negativní myšlenky, snaží se duše varovat alarmem v uších. Myšlenky a pocity jsou energií a pokud jsou negativní, člověk kvůli nim onemocní. Je to frekvence zdroje (boha), jež se vám snaží říct, že blokujete duševní proud a lásku. Takto postižená osoba musí meditovat a koncentrovat se na: „Co je to, co nechci slyšet?““Jsem otevřený slyšet cokoliv, co se mi život snaží říct“.“Povoluji lásce v mém srdci, aby mě vyléčila“.

Pořád si nedokážu vyjasnit, jak různé energie fungují kolem nás a uvnitř nás! Např., mám „kamaráda“ – je to velmi sklíčená a smutná osoba a snažím se jí vyvarovat jak je to jen možné. Ale někdy mě požádá o pomoc, protože je velmi osamocený a jdeme na procházku do přírody. A VŽDYCKY hned OD ZAČÁTKU našeho setkání cítím, jak ze mne někam odejde veškerá energie. A já jsem vyčerpaný hned po pěti minutách pouhé jeho přítomnosti! To je neuvěřitelné! Znamená to, že negativní stvůry žijící v jeho auře prostě vysávají všechnu moji energii?

Ne, to je prostě on, kdo odčerpává tvoji energii. Místo toho potřebuje čerpat energii z vesmíru.

Chci vám všem pouze poslat spoustu lásky, mí přátelé. Cítím tolik lásky, když čtu tyto řádky. Vytváříte tolik lásky, že se před ní nikdo zde na YouTube nedokáže ukrýt. Všichni jednou najdou toto místo lásky, dříve či později. Je to světlo, které je jasnější a jasnější i když zprostředkované internetem.

Děkuji. Doufám, že spousta lidí najde cestu světla. Protože tajná vláda, temná strana, plánuje velkou válku. Očekávají, že nenávist většiny lidí jim v jejich plánu pomůže. A jak říkám v mých videích, pouze mocná energie lásky a světla tomuto může zabránit. Přátelé, prosím použijte moji meditaci z mého čtvrtého videa. Již nám nezbývá čas na hry ega, aroganci a nenávist.

Jaký je tvůj názor na rozdílné typy sexuality, objevování sexuality a masturbaci?

Existuje sexualita LÁSKY a negativní sexualita. Ta opravdová, čistá, ryzí sexualita, která pochází z OPRAVDOVÉ lásky (a ne z nižších energií, chtíče a zločinu), vám může pomoci dosáhnout vyšších frekvencí a vyššího uvědomění. Pokud chcete sex na základě nízkých zlozvyků či negativního chtíče, zůstáváte v nižších energiích. Proto tajná vláda používá televizi ke zobrazování sexuality vždy v kombinaci se zločinem. Někdo prožívá sexuální chtíč, protože nebyl nikdy skutečně milován, a proto používá sex jako náhradu lásky a protože se pak cítí milováni. Takoví lidé ze všeho nejvíc potřebují nejdříve SEBELÁSKU, aby dokázali vytvořit další energii a přitáhnout si milujícího partnera, který jim dá svoji lásku. Sexualita je výměna energií ve třetím rozměru, takže je moudré toto činit pouze s někým, kdo oplývá skutečnou láskou a vysokým vědomím. Pokud máte toho pravého partnera, můžete použít sex na pozvednutí vašeho vědomí, protože sexualita lásky je výměna kosmické energie. Temná strana, jako církev a tajná vláda toto ví už po tisíce let, proto znázorňují sex ve špatném světle (filmy, bible…), takže vždy prožíváte negativní emoce a nikdy takto nedosáhnete vyšších energií. Církevní sekta programuje lidi už tisíce let, tvrdíc, že sex je hřích a spousta lidí má tento program stále ve svém podvědomí. Sex je součástí přirozeného procesu evoluce. Ale měl by probíhat s čistými energiemi. Jak se vyvíjíte výše do vyšších frekvencí, budete mít rozdílné zájmy ohledně sexu a v ještě vyšších dimenzích tuto fyzickou výměnu energie nebudete vůbec potřebovat, protože ji budete provádět pouze pomocí svého vědomí, bez fyzického těla. Jak říkám ve svých videích, fyzické tělo ve třetím rozměru je nástroj, díky kterému nyní dokážete cítit energie.

Můj blízký přítel velmi pije a pláče. Co mám dělat, aby přestal pít alkohol.

Když si někdo ubližuje alkoholem, je to protože nemiluje sám sebe. Má pocity marnosti, zbytečnosti, viny, sebe-nepřijetí, nevhodnosti. Je to osoba bez duchovních znalostí a nedostatkem sebelásky. Měl by po několik následujících měsíců používat tyto afirmace: „Miluji sám sebe, Přijímám se, Stojím za to, Jsem sebevědomí, Žijí NYNÍ a dokážu vytvořit pozitivní život mými myšlenkami a pocity.“

Když medituji, cítím velmi hluboké napojení na všechno, vnímám pocity a vizualizuji věci. Někdy cítím, že jsem všude ale nemůžu se zbavit pocitu strachu. Poté je moje mysl nesoustředěná, mám miliony snů, ne přilíš příjemných. Má mysl je neklidná a to přeruší mou meditaci. Doopravdy se chci vyvíjet a růst, vím, že to nebude jednoduché a vím, že musím řešit věci, které jsou mojí součástí. Ale dělám něco špatně? Jak dokážu prorazit bariéru a dělat to pořádně?

Jak říkám v mých videích, „tvé myšlenky a emoce vytváří tvoji realitu“. Kvůli tvému strachu vytváříš nepříjemné sny. Ve stavu snění, v astrálním rozměru, jsou všechny tvé myšlenky a emoce posíleny. Jako první musíš kontrolovat své myšlenky. První meditace by tě měla naučit jak se soustředit pouze na JEDNU myšlenku. Můžeš se soustředit na dech nebo např. na svíčku. Později se můžeš pokusit soustředit se na něco většího. A ještě něco. Neprogramuj sám sebe, že to není jednoduché. Protože tvé myšlenky vytváří tvoji realitu. Vytvoříš realitu, že to nebude jednoduché. Sleduj své myšlenky, sleduj, jak něco říkáš, sleduj jak sám sebe programuješ.

Existují dva druhy meditace, posílání a přijímání. Když bych například pouze přijímal ale nic neposílal, vytvořil bych tím nerovnováhu?

Celou dobu vysíláš a přijímáš. Tvoje SKUTEČNÉ JÁ, duše, vysílá a přijímá neustále. Dokonce i když si toho tvé fyzické, pozemské tělo vůbec nevšimne.

Prosím, napiš mi něco o symbolu v mém profilu (http://www.youtube.com/user/snooptux). Jenom bych chtěl vědět, co je to za symbol. Kteří mimozemšťané tento symbol používají. Cítím pozitivní rezonanci. Tento obrázek se mi v mysli objevuje už od dubna.

Symboly jsou univerzálním jazykem a většinou přichází z duše. Zkus nad tímto symbolem meditovat a zeptej se na něj své duše.

Hodně medituji a spousta věcí se změnila. Můj náhled na svět je jednou z těchto věcí. Také jsem citlivější ve všech smyslech. Jako například, když v pokoji hraje muzika, cítím jak vibruje celým mým tělem. A když stojím blízko určitých lidí, cítím sílu, která mě donutí od nich odejít. Je toto normální transformační proces?

Ano.

Co znamená, když má někdo problémy se srdcem?

[Prohlášení: Následující odpověď slouží pouze k informačním účelům a neměla by být považována za lékařskou radu či pokyn. Pro řádnou lékařskou radu byste vždy měli navštívit svého lékaře.] Všechny srdeční problémy mají něco společného s emocionálními problémy, s chybějící radostí, se stresem, smutkem, zlostí… Musíš se zbavit všech těchto nízkých energii a nabít se vysokou energií. Této vysoké energii se říká LÁSKA. Používej pár měsíců tuto afirmaci: Láska a radost proudí mým srdcem.

Několikrát jsem již slyšel, že se naše tělo mění z uhlíkové na krystalickou strukturu kvůli transformačnímu procesu. Je to pravda?

Krystalická struktura těla tam celou dobu byla a vždy tam bude.

Chci se tě zeptat na vegetariánství. Snažím se nejíst maso ale někteří přátelé, kteří byli dříve vegetariány mi řekli, že po 3 až 5 letech onemocněli a zase maso začali jíst. Má to něco společného s tím, že nerozvíjejí svoji duchovní stránku nebo něco jiného?

Ano, odpověděl sis sám. Jak jsem zmiňoval v jednom ze starších příspěvků, když máš ve svém těle mocné duchovní světlo, vysokou frekvenci, nechceš jíst něco, co má nízkou frekvenci. Celý život jsem vegetarián a nikdy jsem nebyl nemocný. Onemocníš pouze v případě, kdy je tvoje energie proti přirozené energii existence. Ti, kteří onemocní jsou ti, jež uvnitř sebe vytváří negativní energie (Nenávist, strach, stres, smutek…).

Sluneční svit je pro nás dobrý, že? Zajímá mě ale, proč rychleji stárneme, když se více opalujeme?

No, neměl bys to s opalováním přehánět, když je slunce silné. Frekvence celé sluneční soustavy vzrůstá a stejně tak sluneční radiace. Pouze pokud má fyzické tělo také vyšší frekvenci, může pobýt na slunci déle aniž by mu to ublížilo.

Drazí bratři a sestry světla, pokud chcete meditovat a přinášet světlo na tuto planetu, pak nečekejte až se všichni shodnou na nějakém určitém čase. Jak Alaje říká ve svých videích „čas a prostor jsou flexibilní“ takže není nezbytné meditovat hromadně. Na astrální úrovní se všichni tak jako tak setkáme, takže se neztrácejte v čekacích dobách na společné meditace a prostě s tím začněte. Země nás potřebuje.

Správně.

Jsou meditace z tvých videí opravdu nezbytné, abychom pomohli matce Zemi? Tvé meditace mám rád ale je pro mě docela obtížné v klidu sedět a meditovat. Upřednostňují procházku přírodou nebo něco více aktivního a při tom se soustředit na pozitivní věci. Je meditace jedinou cestou, jak mohu pomoci?

Jestli se celkově soustředíš na pozitivní energii, je to OK, ale když se zaměříš a směřuješ svoji pozitivní energii na léčení Země, energie je pak mnohem více efektivní, protože je soustředěná.

Řekni mi prosím jak mikrovlná trouba ovlivňuje jídlo (negativně nebo nijak)?

NIKDY nepoužívejte mikrovlnku na ohřívání jídla. Mikrovlny mění molekulární strukturu jídla. Mikrovlny ničí všechny vitamíny a dobré energie v jídle. Takže jíte mrtvé jídlo s nízkou energií. Je to negativní genetická manipulace na úrovni DNA, která způsobí genetickou manipulaci i ve vašem těle. Takže onemocníte a vaše vědomí zůstane nízko.

Je možné, že duha je výsledkem světelné meditace?

Samozřejmě, že to je možné neboť jak říkám ve svých videích, všechno je energie a všechno je energeticky spojeno se vším. Všechno ovlivňuje všechno.

Jsme malá skupina, kde všichni meditujeme všichni ve stejnou dobu. Má otázka je, jestli držením se za ruce se stane naše meditace mocnější?

Existuje spousta druhů meditací. Některé jsou pro váš vlastní růst, které musíte provádět o samotě a některé jsou skupinové meditace, abyste dokázali koncentrovat co nejvíce pozitivní energie pro nějaký účel. Během takových meditací, není nezbytně nutné držet se za ruce, protože aurální energie všech meditujících se propojí. Ale jestli vám to pomůže snadněji vizualizovat skupinu propojenou energií, můžete se držet za ruce.

Říkáš, že sladkosti jako čokoláda nejsou dobré. A co med?

Ano, med je VELMI dobrý. Dokáže léčit kůži.

Jak si mám vysvětlit potřebu přejídat se.

Když ztrácíš energii na negativních věcech, situacích, obavách, stresech…, tvé tělo potřebuje více energie, aby zaplnilo energetickou prázdnotu a pokud ji nezaplníš meditací a duchovní energií, uděláš to pomocí fyzického jídla.

Alaje z Plejád

Překlad: probuzeni.blogspot.com

./large/obrazky/ee_home.png

Alaje z Plejád - Otázky & odpovědi: Zdraví - 3.část



Co se děje s duší, tělem a myslí, když má člověk noční můru?

V noční můře čelíte strachům a negativním myšlenkám, které vytváří vaše pozemská mysl.

Co může nahradit maso, protože obsahuje protein nezbytný k životu. Mohu jíst ryby?

Sója, tofu, oříšky, fazole, rýžové mléko…

Nemohu nalézt práci, co mám dělat? Potřebuji peníze, abych zajistil svoji rodinu.

Podívej se na mých třináct videí. V nich říkám, že vaše myšlenky a pocity ovlivňují vaši realitu. Vyzkoušej meditaci.

Mám zánět tlustého střeva (kolitida). Jím pouze dušenou zeleninu a nějaké ryby. Žádnou mouku či mléčné výrobky. Beru vitamíny B,C,D, hořčík, Omega3, I-Glutamín, kurkumu a dokonce olej z Petrklíče. Byl jsem testován na parazity. Je pro mě vlemi bolestné jíst a trávím na záchodě spoustu času, z bolesti a nepohodlí už šílím. Můžeš mi navrhnout cokoliv, co by vyléčilo má střeva?

[Prohlášení: Následující odpověď slouží pouze k informačním účelům a neměla by být považována za lékařskou radu či pokyn. Pro řádnou lékařskou radu byste vždy měli navštívit svého lékaře.] Pokud máš kolitidu, musíš, mimo energetickou úroveň, také zvážit 6 základních věcí na fyzické úrovni.
A – Nedostatek vlákniny. Tmavý chléb je lepší než bílý chléb. Bílý chléb a zvířecí těla mohou v trávícím ústrojí zůstat 2-3 dny a mohou vytvářet toxiny.
B – Nepotlačuj činnost střev. Poslouchej přirozený rytmus těla.
C – Nedostatek pohybu. Pokud často sedíš v kombinaci se stresem, střevo je paralyzováno a nefunguje správně. Ztrácí vodu a obsah se stává tvrdým a suchým.
D – Vyvaruj se stresu a rozrušení. K odpočinku používej meditaci.
E – Dávej pozor na to, co jíš. Nejez zvířecí těla. Mají nízkou frekvenci a obsahují energii strachu ze smrti společně s hormony z průmyslově a geneticky manipulovaného krmiva.
F – Nikdy neužívej antibiotika. Likvidují potřebné trávící bakterie.
Takže kolitida vzniká otravou těla negativními energiemi a jídlem, které dlouho zůstává ve střevech. Tyto toxiny končí v krevním oběhu a měly by být co nejdříve vyléčeny. Příroda na toto má pár bylinek: Kopřivový čaj, čaj z kopru, lněné semínko, švestková šťáva. V lékárně dostaneš homeopatické bylinky: Plumbum Pentarkan S, Aquilinum comp., Chole-Cyl, Defaeton spag., Gentiana comp., Hepatodoron

Jsou sladkosti dobré pro náš organismus? Od té doby, co jsem vegan mám rád sladkosti až příliš mnoho. Je to přirozené a zdravé?

Sladkosti jsou náhražkou lásky, když se cítíš smutný. Ne, NENÍ to přirozené a NENÍ to zdravé. Vše co potřebuješ je vyčistění tvé vnitřní energie a tělo se vyčistí také.

Je každý sport negativní a škodlivý pro rozvoj lásky v srdci? Ptám se, protože dělám bojová umění.

Pokud sportuješ, abys uspokojil ego, nenávist, agresi, soutěživost, dobrý pocit z toho, že někoho porazíš, pocit nadřazenosti nad ostatními, pak ti sport ubližuje a drží tě v nízkých frekvencích. Když děláš sport a gymnastiku pro radost a zdraví, abys udržel své tělo v dobré kondici, pak je dobrý.

Dokážu cítit a ovládat tok energie, některé velmi příjemné vibrace v mém těle. Zejména má oblíbená hudba spouští tyto vibrace. Je to Kundalini energie?

Když cítíš energii, nepoužíváš pouze kundalini energii. Je to elektrická reace protože tvé emocionální tělo poskytuje energii fyzickému tělu. Když je kundalini aktivována, je to více než pocit. S aktivovanou Kundalini energii dokážeš vidět energie svým třetím okem.


Ve videu č.6 říkáš: „Posaď se a relaxuj…“ Ale můžu ležet, když dělám tuto meditaci?

Samozřejmě, že při meditaci můžeš také ležet.

Je to tak, že když meditujeme, energie do nás může vstoupit pouze když nemáme žádné myšlenky? Protože myšlenky blokují tok energie?

Pouze blokující myšlenky jsou blokující.

Proč dostáváme více kosmické energie v meditaci než ve spánku?

Protože v meditaci se více soustředíš na kosmickou energii, děláš to vědomě se záměrem ji získat.

Co si myslíš o isochronických tónech, zvukových vlnách alfa a théta ve videích pro relaxaci a meditaci?

No, vlny Théta jsou ty, které tvůj mozek vytváří když jsi v hluboké meditaci. Vlny Alfa vytváříš, když děláš něco kreativního nebo sníš s otevřenýma očima. Pokud některé video obsahuje skutečné vlny Théta a Alfa, pak je dobré. Budou stimulovat tvůj mozek, aby se naladil na tyto frekvence. Takže musíš vědět, jestli ty zvuky, které posloucháš jsou SKUTEČNĚ vlny Théta a Alfa. Některé frekvence nejsou dobré, takže se musíš naučit rozlišovat dobré zvuky od těch škodlivých. A klíč k tomuto můžeš najít v mých videích.

Jak můžu stimulovat a otevřít nižší čakry, zejména Muladharu? Meditace mi ukazují, že mám blokující energie ve spodní části těla, kam obtížně dosahuji světelnou energií.

Cílem je aktivovat VŠECHNY čakry v celém těle. A toho může být dosaženo naplněním těla SVĚTLEM. Podívejte se na mé video č.4.

Je špatné pít kofein? Je to jediný zlozvyk, který mi zbyl. Někdy je prostě příjemné dát si šálek kávy.

No, kofein je droga, která snižuje množství vody v těle. Rozrušuje vás takže nemůžete v klidu meditovat a rychleji stárnete.

Mám otázku ohledně lístku marihuany, který byl vytvarován jako kruh v obilí. Znamená to, že není dobré kouřit nikotin ale marihuanu? Nebo bych spíše měl jenom jíst lístky marihuany a ignorovat květy, nebo co to znamená?

Proč vy Pozemšťané pořád chcetě něco kouřit? Něco pálit a vdechovat jedovatý kouř? Země je jediná planeta, kde se praktikují nezdravé věci jako je toto.

Ovlivňuje nějak tetování lidské energetické pole? Cítím divné pulsování na vrcholu mého těla, je to jako tlukot srdce. Tetování je pentagram.

VŠECHNO oplývá energií. Dokonce symboly. Tetování nemají dobrou energii a měli byste se jich vyvarovat, zejména těch s démonickými, temnými symboly. My ve Federaci světla takové věci nemáme. Pouze energii LÁSKY.

Když usínám, moje chodidlo začne dělat drobné pohyby, pak celá noha, pak ruce… pak se zhluboka nadechu a usnu. Děje se to každou noc. Já sám to nevnímám, řekla mi to moje žena.

Je to vybíjení blokujících energií.

Můj otec má glaukom (zelený zákal – pozn.překl.) a přijde o zrak. Existuje něco, co by mu pomohlo?

[Prohlášení: Následující odpověď slouží pouze k informačním účelům a neměla by být považována za lékařskou radu či pokyn. Pro řádnou lékařskou radu byste vždy měli navštívit svého lékaře.] No, jako v každé nemoci, příčina je na energetické úrovni a pokud ji nevyléčíš tam, zobrazí se na fyzické úrovni. Vždy musíš přemýšlet nad tím, co se ti tělo snaží říct. Když má někdo problém s očima, pak existuje něco, co nechce vidět a měl by meditovat tak, aby vyléčil tu energii, tu příčinu. Na fyzické úrovni můžeš použít Světlík lékařský. Můžeš jej použít jako kapky do očí nebo jako čaj, či oční koupel, abys vyléčil zápal, rozmazané vidění únoavu očí.

Jak říkáš, stromy jsou živé bytosti ale pokud jíme zeleninu, jíme také živé bytosti, stejně jako když jíme maso. V čem je rozdíl?

Životní úděl některých rostlin je sloužit jako jídlo, některých poskytovat ovoce a vitamíny a některých sloužit jako energetický zdroj vesmírné energie. Je to zkušenost. Později, po milionech životů a mnoha inkarnacích v podobě zvířete, bude mít životní zkušenost člověka.

Od té doby, co jsem aktivoval světělné tělo mám problémy se zažívacím ústrojím zejména střevy, piju hodně vody, cvičím Qigong, chodím hodně do přírody, ale moje tělo mi připadá jako olověné. Co mi zjednoduší život?

To znamená, že jsi aktivoval světelné tělo příliš rychle. Mělo by to přijít přirozeně. Do ničeho se nenuť, nedělej nic násilím. Nechej fyzické tělo, aby si zvyklo na vyšší frekvence.

Mohl bys mi doporučit optimální čas pro dobrou meditaci – myslím počet minut. Protože pro mě je to pokaždé jiné – někdy medituji a v tom stavu zůstávám pořád dál a dál protože se cítím moc dobře a užívám si obrázky ráje v mé mysli. Ale někdy je docela obtížné zůstat v klidu byť jen 5 minut – mé tělo se chce hýbat! Je v pořádku meditovat pouze pět minut?

Meditace není vypočítaný počítačový program s minutami a časovým plánem. Meditace je spojena s používáním POCITŮ, nerozumové síly tvé bytosti. DUCHOVNÍ silou. Tvým SKUTEČNÝM já. Duší. Kosmickým vědomím. Pokud nasloucháš své duši a pocitům, nepotřebuješ se koukat na hodinky, kdy chceš pozdvihnout své vědomí. Medituješ v okamžiku, kdy ti tvé POCITY řeknou, že je ten pravý čas. A přestáváš meditovat, když CÍTÍŠ, že už je to akorát.

Mám kožní nemoc, která ve mně vytváří negativní energii. Jmenuje se Vitiligo, autoimunitní nemoc, při které jsou některé části kůže bez pigmentu. (bílé fleky). Docela jsem se s touto nemocí naučila žít, zbavovat se negativity s ní související. Ale aby to bylo stoprocentní, musím se jí zbavit. Tisíckrát jsem se modlila k bohu, aby mi pomohl, ale věci, které tvrdíš ty o modlení, mi dávají smysl.

[Prohlášení: Následující odpověď slouží pouze k informačním účelům a neměla by být považována za lékařskou radu či pokyn. Pro řádnou lékařskou radu byste vždy měli navštívit svého lékaře.] Tato nemoc NEVYTVÁŘÍ negativní energii. Pouze ti ukazuje, že energie v tobě jsou mimo provoz. Možná kvůli stresu. Se silnou duchovní energií dokážeš vyléčit cokoliv. Někdy trvá déle, než je taková energie vytvořena. Záleží na tom, jak rychle pozvedneš své vědomí. Ale pokud na to nebudeš mít trpělivost, můžeš se zeptat jiných lékařů, protože existují lékaři, kteří tě s pomocí mastí dokáží vyléčit během pár měsíců.

Často znovu upadám do strarých zlozvyků jako je vztek a popudlivost, ale poté toho lituji. Snažím se těchto věcí zbavit meditací. Existují nějaké přírodní léky jako např. Schüsslerovi tkáňové soli (http://www.navratyksobe.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=52:schuesslerovy-soli-uvod&catid=12:tkansoli&Itemid=5 – pozn.překl.), které mě pomohou omezit vztek a stres?

Třezalka tečkovaná uklidňuje nervy.

Co mám dělat se svojí tetou, je těžký kuřák a žije ve stejném domě. Kouří všude a já nevím jak se tomu bránit.

No, nejlepší by bylo odstěhovat se z toho domu.

Když medituji, často vidím „oko“. Co to znamená?

Vidíš své duchovní oko. Své třetí oko.

Celý život jsem jedl maso a mám problém s tím přestat. Nebudu tedy schopen povznést se s planetou do světla a být bojovníkem duhy, kterým jsem se sem přišel stát, když budu jíst maso?

Co je „bojovník duhy?“ Bojuješ proti duhám? Pracovník světla NENÍ bojovník. Bojovník chce válku. Pracovník světla vytváří LÁSKU. Když někdo v sobě vytvoří silné duchovní světlo, automaticky přestane jíst mrtvoly a jiné nízkoenergetické jídlo.

Během meditace pláču ale ne štěstním a ne zármutkem. Nevím, proč brečím a nevím jestli je to v pořádku.

Pláč během meditace je v pořádku. Je to pouze čištění starých nepotřebných energií, bolestí a traumat.

Proč někdy cítím mírnou bolest v mé čakře třetího oka? Je to špatné znamení?

Ne, je to dobré znamení.

Alaje z Plejád
Překlad: probuzeni.blogspot.com

./large/obrazky/ee_home.png

Alaje z Plejád - Otázky & odpovědi: Zdraví - 3.část



Co se děje s duší, tělem a myslí, když má člověk noční můru?

V noční můře čelíte strachům a negativním myšlenkám, které vytváří vaše pozemská mysl.

Co může nahradit maso, protože obsahuje protein nezbytný k životu. Mohu jíst ryby?

Sója, tofu, oříšky, fazole, rýžové mléko…

Nemohu nalézt práci, co mám dělat? Potřebuji peníze, abych zajistil svoji rodinu.

Podívej se na mých třináct videí. V nich říkám, že vaše myšlenky a pocity ovlivňují vaši realitu. Vyzkoušej meditaci.

Mám zánět tlustého střeva (kolitida). Jím pouze dušenou zeleninu a nějaké ryby. Žádnou mouku či mléčné výrobky. Beru vitamíny B,C,D, hořčík, Omega3, I-Glutamín, kurkumu a dokonce olej z Petrklíče. Byl jsem testován na parazity. Je pro mě vlemi bolestné jíst a trávím na záchodě spoustu času, z bolesti a nepohodlí už šílím. Můžeš mi navrhnout cokoliv, co by vyléčilo má střeva?

[Prohlášení: Následující odpověď slouží pouze k informačním účelům a neměla by být považována za lékařskou radu či pokyn. Pro řádnou lékařskou radu byste vždy měli navštívit svého lékaře.] Pokud máš kolitidu, musíš, mimo energetickou úroveň, také zvážit 6 základních věcí na fyzické úrovni.
A – Nedostatek vlákniny. Tmavý chléb je lepší než bílý chléb. Bílý chléb a zvířecí těla mohou v trávícím ústrojí zůstat 2-3 dny a mohou vytvářet toxiny.
B – Nepotlačuj činnost střev. Poslouchej přirozený rytmus těla.
C – Nedostatek pohybu. Pokud často sedíš v kombinaci se stresem, střevo je paralyzováno a nefunguje správně. Ztrácí vodu a obsah se stává tvrdým a suchým.
D – Vyvaruj se stresu a rozrušení. K odpočinku používej meditaci.
E – Dávej pozor na to, co jíš. Nejez zvířecí těla. Mají nízkou frekvenci a obsahují energii strachu ze smrti společně s hormony z průmyslově a geneticky manipulovaného krmiva.
F – Nikdy neužívej antibiotika. Likvidují potřebné trávící bakterie.
Takže kolitida vzniká otravou těla negativními energiemi a jídlem, které dlouho zůstává ve střevech. Tyto toxiny končí v krevním oběhu a měly by být co nejdříve vyléčeny. Příroda na toto má pár bylinek: Kopřivový čaj, čaj z kopru, lněné semínko, švestková šťáva. V lékárně dostaneš homeopatické bylinky: Plumbum Pentarkan S, Aquilinum comp., Chole-Cyl, Defaeton spag., Gentiana comp., Hepatodoron

Jsou sladkosti dobré pro náš organismus? Od té doby, co jsem vegan mám rád sladkosti až příliš mnoho. Je to přirozené a zdravé?

Sladkosti jsou náhražkou lásky, když se cítíš smutný. Ne, NENÍ to přirozené a NENÍ to zdravé. Vše co potřebuješ je vyčistění tvé vnitřní energie a tělo se vyčistí také.

Je každý sport negativní a škodlivý pro rozvoj lásky v srdci? Ptám se, protože dělám bojová umění.

Pokud sportuješ, abys uspokojil ego, nenávist, agresi, soutěživost, dobrý pocit z toho, že někoho porazíš, pocit nadřazenosti nad ostatními, pak ti sport ubližuje a drží tě v nízkých frekvencích. Když děláš sport a gymnastiku pro radost a zdraví, abys udržel své tělo v dobré kondici, pak je dobrý.

Dokážu cítit a ovládat tok energie, některé velmi příjemné vibrace v mém těle. Zejména má oblíbená hudba spouští tyto vibrace. Je to Kundalini energie?

Když cítíš energii, nepoužíváš pouze kundalini energii. Je to elektrická reace protože tvé emocionální tělo poskytuje energii fyzickému tělu. Když je kundalini aktivována, je to více než pocit. S aktivovanou Kundalini energii dokážeš vidět energie svým třetím okem.


Ve videu č.6 říkáš: „Posaď se a relaxuj…“ Ale můžu ležet, když dělám tuto meditaci?

Samozřejmě, že při meditaci můžeš také ležet.

Je to tak, že když meditujeme, energie do nás může vstoupit pouze když nemáme žádné myšlenky? Protože myšlenky blokují tok energie?

Pouze blokující myšlenky jsou blokující.

Proč dostáváme více kosmické energie v meditaci než ve spánku?

Protože v meditaci se více soustředíš na kosmickou energii, děláš to vědomě se záměrem ji získat.

Co si myslíš o isochronických tónech, zvukových vlnách alfa a théta ve videích pro relaxaci a meditaci?

No, vlny Théta jsou ty, které tvůj mozek vytváří když jsi v hluboké meditaci. Vlny Alfa vytváříš, když děláš něco kreativního nebo sníš s otevřenýma očima. Pokud některé video obsahuje skutečné vlny Théta a Alfa, pak je dobré. Budou stimulovat tvůj mozek, aby se naladil na tyto frekvence. Takže musíš vědět, jestli ty zvuky, které posloucháš jsou SKUTEČNĚ vlny Théta a Alfa. Některé frekvence nejsou dobré, takže se musíš naučit rozlišovat dobré zvuky od těch škodlivých. A klíč k tomuto můžeš najít v mých videích.

Jak můžu stimulovat a otevřít nižší čakry, zejména Muladharu? Meditace mi ukazují, že mám blokující energie ve spodní části těla, kam obtížně dosahuji světelnou energií.

Cílem je aktivovat VŠECHNY čakry v celém těle. A toho může být dosaženo naplněním těla SVĚTLEM. Podívejte se na mé video č.4.

Je špatné pít kofein? Je to jediný zlozvyk, který mi zbyl. Někdy je prostě příjemné dát si šálek kávy.

No, kofein je droga, která snižuje množství vody v těle. Rozrušuje vás takže nemůžete v klidu meditovat a rychleji stárnete.

Mám otázku ohledně lístku marihuany, který byl vytvarován jako kruh v obilí. Znamená to, že není dobré kouřit nikotin ale marihuanu? Nebo bych spíše měl jenom jíst lístky marihuany a ignorovat květy, nebo co to znamená?

Proč vy Pozemšťané pořád chcetě něco kouřit? Něco pálit a vdechovat jedovatý kouř? Země je jediná planeta, kde se praktikují nezdravé věci jako je toto.

Ovlivňuje nějak tetování lidské energetické pole? Cítím divné pulsování na vrcholu mého těla, je to jako tlukot srdce. Tetování je pentagram.

VŠECHNO oplývá energií. Dokonce symboly. Tetování nemají dobrou energii a měli byste se jich vyvarovat, zejména těch s démonickými, temnými symboly. My ve Federaci světla takové věci nemáme. Pouze energii LÁSKY.

Když usínám, moje chodidlo začne dělat drobné pohyby, pak celá noha, pak ruce… pak se zhluboka nadechu a usnu. Děje se to každou noc. Já sám to nevnímám, řekla mi to moje žena.

Je to vybíjení blokujících energií.

Můj otec má glaukom (zelený zákal – pozn.překl.) a přijde o zrak. Existuje něco, co by mu pomohlo?

[Prohlášení: Následující odpověď slouží pouze k informačním účelům a neměla by být považována za lékařskou radu či pokyn. Pro řádnou lékařskou radu byste vždy měli navštívit svého lékaře.] No, jako v každé nemoci, příčina je na energetické úrovni a pokud ji nevyléčíš tam, zobrazí se na fyzické úrovni. Vždy musíš přemýšlet nad tím, co se ti tělo snaží říct. Když má někdo problém s očima, pak existuje něco, co nechce vidět a měl by meditovat tak, aby vyléčil tu energii, tu příčinu. Na fyzické úrovni můžeš použít Světlík lékařský. Můžeš jej použít jako kapky do očí nebo jako čaj, či oční koupel, abys vyléčil zápal, rozmazané vidění únoavu očí.

Jak říkáš, stromy jsou živé bytosti ale pokud jíme zeleninu, jíme také živé bytosti, stejně jako když jíme maso. V čem je rozdíl?

Životní úděl některých rostlin je sloužit jako jídlo, některých poskytovat ovoce a vitamíny a některých sloužit jako energetický zdroj vesmírné energie. Je to zkušenost. Později, po milionech životů a mnoha inkarnacích v podobě zvířete, bude mít životní zkušenost člověka.

Od té doby, co jsem aktivoval světělné tělo mám problémy se zažívacím ústrojím zejména střevy, piju hodně vody, cvičím Qigong, chodím hodně do přírody, ale moje tělo mi připadá jako olověné. Co mi zjednoduší život?

To znamená, že jsi aktivoval světelné tělo příliš rychle. Mělo by to přijít přirozeně. Do ničeho se nenuť, nedělej nic násilím. Nechej fyzické tělo, aby si zvyklo na vyšší frekvence.

Mohl bys mi doporučit optimální čas pro dobrou meditaci – myslím počet minut. Protože pro mě je to pokaždé jiné – někdy medituji a v tom stavu zůstávám pořád dál a dál protože se cítím moc dobře a užívám si obrázky ráje v mé mysli. Ale někdy je docela obtížné zůstat v klidu byť jen 5 minut – mé tělo se chce hýbat! Je v pořádku meditovat pouze pět minut?

Meditace není vypočítaný počítačový program s minutami a časovým plánem. Meditace je spojena s používáním POCITŮ, nerozumové síly tvé bytosti. DUCHOVNÍ silou. Tvým SKUTEČNÝM já. Duší. Kosmickým vědomím. Pokud nasloucháš své duši a pocitům, nepotřebuješ se koukat na hodinky, kdy chceš pozdvihnout své vědomí. Medituješ v okamžiku, kdy ti tvé POCITY řeknou, že je ten pravý čas. A přestáváš meditovat, když CÍTÍŠ, že už je to akorát.

Mám kožní nemoc, která ve mně vytváří negativní energii. Jmenuje se Vitiligo, autoimunitní nemoc, při které jsou některé části kůže bez pigmentu. (bílé fleky). Docela jsem se s touto nemocí naučila žít, zbavovat se negativity s ní související. Ale aby to bylo stoprocentní, musím se jí zbavit. Tisíckrát jsem se modlila k bohu, aby mi pomohl, ale věci, které tvrdíš ty o modlení, mi dávají smysl.

[Prohlášení: Následující odpověď slouží pouze k informačním účelům a neměla by být považována za lékařskou radu či pokyn. Pro řádnou lékařskou radu byste vždy měli navštívit svého lékaře.] Tato nemoc NEVYTVÁŘÍ negativní energii. Pouze ti ukazuje, že energie v tobě jsou mimo provoz. Možná kvůli stresu. Se silnou duchovní energií dokážeš vyléčit cokoliv. Někdy trvá déle, než je taková energie vytvořena. Záleží na tom, jak rychle pozvedneš své vědomí. Ale pokud na to nebudeš mít trpělivost, můžeš se zeptat jiných lékařů, protože existují lékaři, kteří tě s pomocí mastí dokáží vyléčit během pár měsíců.

Často znovu upadám do strarých zlozvyků jako je vztek a popudlivost, ale poté toho lituji. Snažím se těchto věcí zbavit meditací. Existují nějaké přírodní léky jako např. Schüsslerovi tkáňové soli (http://www.navratyksobe.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=52:schuesslerovy-soli-uvod&catid=12:tkansoli&Itemid=5 – pozn.překl.), které mě pomohou omezit vztek a stres?

Třezalka tečkovaná uklidňuje nervy.

Co mám dělat se svojí tetou, je těžký kuřák a žije ve stejném domě. Kouří všude a já nevím jak se tomu bránit.

No, nejlepší by bylo odstěhovat se z toho domu.

Když medituji, často vidím „oko“. Co to znamená?

Vidíš své duchovní oko. Své třetí oko.

Celý život jsem jedl maso a mám problém s tím přestat. Nebudu tedy schopen povznést se s planetou do světla a být bojovníkem duhy, kterým jsem se sem přišel stát, když budu jíst maso?

Co je „bojovník duhy?“ Bojuješ proti duhám? Pracovník světla NENÍ bojovník. Bojovník chce válku. Pracovník světla vytváří LÁSKU. Když někdo v sobě vytvoří silné duchovní světlo, automaticky přestane jíst mrtvoly a jiné nízkoenergetické jídlo.

Během meditace pláču ale ne štěstním a ne zármutkem. Nevím, proč brečím a nevím jestli je to v pořádku.

Pláč během meditace je v pořádku. Je to pouze čištění starých nepotřebných energií, bolestí a traumat.

Proč někdy cítím mírnou bolest v mé čakře třetího oka? Je to špatné znamení?

Ne, je to dobré znamení.

Alaje z Plejád
Překlad: probuzeni.blogspot.com

./large/obrazky/ee_home.png

Alaje z Plejád - Otázky & odpovědi: Mimozemské rasy



Četl jsem nějaké informace v záznamech TerraKor (http://www.berkshire.net/~brenaud/index.htm), které by měly být napsány Robertem Bobem Renaudem. Jsou tyto materiály pravdivé. Renaud tvrdí, že několikrát navštívil planetu Korrendor, ale některé jeho prohlášení nedávají smysl.

Ano, knihy Boba Renauda z 60tých let jsou velmi dobré. Ale nové informace o něm, které se nyní dají nalézt na internetu vypadají jako zmanipulované a nečisté.

Ve svém videu č.9 říkáš, že když se Šediváci a Reptiliáni objeví na Zemi jako naši přátelé, kteří nás přišli zachránit, pozvou nás do svých lodí a když nebudeme chtít, tak nás donutí, takže se všichni staneme tak jako tak jejich zajatci. Anebo se někdo z vás objeví a pomůže nám, když ho požádáme?

V mém videu říkám, že oni něco takového PLÁNUJÍ. Neřekl jsem, že to udělají. Je to jedna z možných budoucností, pokud s tím vy Pozemšťané nic neuděláte. Také ve svých videích tvrdím: Energie lásky je řešení VŠEHO.

Máš nějaké plány pro budoucnost?

Ano, mám plány pro skupinové meditace, ale nebudu je oznamovat na internetu. Stále se tam nachází mnoho zlých lidí.

Alaje, chybí ti domov?

Od okamžiku, kdy jsem přišel na Zemi.

Byly pradávné drakoniánské války s lidmi nebo bojovali proti sobě?

V těch dobách člověk na Zemi nebyl.

Je pravda, že dinosauři nezmizeli? Mohli se vyvinout v reptiliány?

Je to přesně naopak. Dinosauři bývali rasou drakoniánů/reptiliánů cestujících vesmírem. Před miliony let se účastnili strašných válek a radioaktivita vzniklá během těchto válek způsobila, že ti jenž nedokázali uniknout z planety zmutovali v to, čemu vy říkáte dinosauři. Poté měli „dinosauři“ samozřejmě ještě po tisíce let své potomstvo.

Je Bashar pozitivní mimozemšťan jež nedosáhl úrovně světelné bytosti, nebo to je negativní mimozemšťan se skrytými úmysly a hovoří z 95% pravdu či nabízí cukr namočený v jedu? V roce 1982 nebo tak nějak, mi přítel daroval Basharovi knihy (tři přepisy channelingu) a v té době jsem je opravdu miloval. Ale teď už nějak nevím…

Ano, mnoho informací je správných ale extrémně arogantní způsob informování lidí NENÍ způsob, jaký používáme my světelní. Někteří inteligentní mimozemšťané míchají správné informace se špatnými, aby vás zmátli. Mluvím o tomto ve svém šestém videu. Někteří mimozemšťané vědí velmi mnoho ale stále mají arogantní a egoistické povahy.

Na začátku dvanáctého videa jsou vidět světelné lodě a vesmírná stanice nad Zemí. Tato vesmírná stanice má tvar kruhů v obilí, které byly vytvořeny před několika týdny v Německu. Je to náhoda, nebo ta stanice tam skutečně je?

Tato vesmírná stanice tam skutečně je. Obrázek je má vlastní ilustrace.

Je normální usnout, když poslouchám tvé video a medituji u toho?

Ano, to se děje, když ještě nejsi dostatečně připraven na vyšší frekvence. Ale když budeš nadále meditovat a zvyšovat své vlastní frekvence, nebudeš už dále ospalý.

Jaký je rozdíl mezi domorodými šamany, kteří vědí jak cestovat duchovními/astrálními světy,a viděli jiné planety a mezi lidmi jako a ty a tví lidé, kteří cestují světelnými loděmi? Myslím, že ty a vaši lidé jste se vyvinuli technologicky s láskou a spiritualitou, kdežto domorodci nemají žádnou technologii ale ví, jak cestovat duchem. Vy dokážete cestovat duchem i tělem, zatímco oni jenom duchem.

Šamani mají kontakt pouze s nízkou astrální úrovní, kde se nachází spousta negativních bytostí, které tě můžou zmást. Zejména, když kouříš, stejně jako šamani, můžeš být posedlý bytostmi z nízkého astrálu aniž bys o tom věděl. Koncentruj se na svoji vlastní SKUTEČNOU duchovnost. Koncentruj se na svoji vlastní duši a vyšší já a také na centrální kosmické vědomí.

Viděl jsi videa Pleiadian Talk člověka, který si říká Maggador? Myslím, že je upřímný a doopravdy mu na nás záleží, stejně jako tobě. Mohu mu věřit?

Je mi líto ale on říká nesprávné informace. Vyvolává tím zmatek a vytváří si svoji vlastní karmu. Je to smutné.

Existují nějaké planety, které vy (Plejáďané) stále ještě neznáte, nebo znáte ve vesmíru úplně vše.

Nikdo nezná vše ve všech vesmírech, protože existence se neustále vyvíjí a rozšiřuje. Komplexní znalost je šířena vědomím existence a žádná bytost nemůže není ve stavu, aby znala všechno. Ale dokážeme se napojit na vědomí existence a zjistit odpověď pokud řešíme nějaký problém.

V Bibli a jiných starodávných knihách jsou popisováni obři, jako v příběhu Davida a Goliáše a tak mě zajímalo, jestli obři skutečně existovali v dávných dobách a kdo byli? Odkud přišli?

Ano, obři v té době existovali. Někteří byli mimozemšťané a někteří byli jejich dětmi.

Rád bych se s tebou, Alaje, podělil o zážitek, který se mi stal na cestě domů. Náš let nebyl zrušen jako ostatní, ale stalo se něco úžasného. Nestihli jsme ten let; zaměstnanci na letišti nám řekli, že letadlo je připraveno k odletu. Pak začali vysílačkou hovořit s posádkou letadla a po pár minutách se letadlo vrátilo, zastavilo u nástupního rukávu a otevřelo dveře pouze pro nás dva. Říkali, že máme štěstí, že se to děje v jednom z milionu případů. Letadlo se prý nikdy nevrací. 100 cestujících čekalo jen na nás. Letušky a kapitán nás vítali na palubě. A i přesto, že jsme zpozdili letadlo, dostali jsme se domů o patnáct minut dříve.

Jaký to nádherný zážitek. Vidíš, že teď, když máš dobrou karu, protože ses se mnou účastnil čištění Země na hoře, existence ti pomáhá. Většina Pozemšťanů si stěžují na náročný život na Zemi. Svou prací se světlem, setkáními, meditacemi se snažím, aby tato planeta byla lepším místem k žití. Ale stále je zde mnoho zlých lidí, kteří na mě, kvůli mé činnosti, útočí. Dokonce lidé, kteří o sobě tvrdí, že jsou duchovně vyspělí. Takže možná tohle bude poslední veřejná meditace, kterou provedu. Jak říkám ve svých videích, světelní mimozemšťané by se velmi rádi setkali s MILUJÍCÍMI lidmi a NE s nenávistnými lidmi. Proto stále ještě nedošlo ke hromadnému kontaktu světelných lidí z jiných planet.

Co se stalo ve Wisconsinu a co ta sopka, zatímco ty a tvoje skupina jste prováděli světelnou práci na hoře Olympus.

Sopečná erupce a světelná koule nad Wisconsinem byly přímou odpovědí existence na naši světelnou práci na hoře Olympus. Pročištění špatných energií na Zemi.

Vždy jsem měl noční můry o lidech, co vypadají jako obři. Před pár dny jsem surfoval po internetu a přečetl si, že obři zde žili před tisíci let a že tu stále jsou. Ta myšlenka mě děsí. Doopravdy stále existují?

Všude napříč vesmíry je život, který se různě vyvíjí v rozličných rozměrech. Mají různé velikosti a různé vědomí. Někteří se mohou Pozemšťanům zdát jako obři ale pro ně samotné je to normální velikost. Někteří jsou menší než Pozemšťané a ti by se jim zdáli jako lidští obři.

Ve tvých meditacích nedochází k propojení se Zemí. Je to špatně, když to dělám já?

VŠECHNY mé meditace souvisí s transformací Země. A samozřejmě během mých meditací DOCHÁZÍ k propojení se Zemí.

Jak ses rozhodnul, co zveřejníš ve svých videích?

Když nastane ten správný čas, obdržím tu pravou informaci od mého vyššího já.

Jsou Arkturiáni dobří?

Ano.

Zaslechl jsem slovo ADONAI na konci některých tvých videí. Adon a Adonai – hebrejské jméno pro Boha, Mistra, Pána?

Ne, Adonai je jenom pozdrav.

Je bezpečné kontaktovat bytosti z Venuše? Co nám o nich můžeš povědět?

Venušané jsou velmi milující a duchovní.

Nepřijedeš někdy do Belintash? Je to plošina v Bulharsku a říká se o ní, že oplývá velmi silnou energií.

Pokud mám někam jet, existence mi pošle čas, peníze a ty správné situace a lidi.

Je hvězdný systém Andromedy pozitivní jako Plejády nebo je negativní?

Andromeda je velká galaxie s miliony planet. Všichni tam dosahují různého stupně vývoje. Nelze říct, že jsou všichni dobří či špatní. Stejně tak, jako nemůžeš říct, že všichni Pozemšťané jsou špatní. Všichni jsou na jiné úrovni vývoje a vědomí. A stejné je to s jinými hvězdnými systémy. I na Plejádách nebo Siriu jsou lidé různě vyvinutí. Podle toho, v jaké dimenzi právě jsou. V Plejádách máš tisíce planet ale také jich je mnohem více ve vyšších dimenzích.

Je Orion pozitivní nebo negativní?

Orion je negativní. Přinesl na Zemi finanční systém a další špatné věci.

Jsou modří humanoidi, co vypadají jako medúza, zlí?

Mnoho ras se vyvinulo během posledních tisíců a milionů let. Nejsou takový, jako byli dříve. A další věc je, že nemůžeš srovnávat jednu bytost s celou rasou. Nebo by jsi řekl, že všichni Pozemšťané jsou stejní? Všichni jsou různě vyvinutí.

Tvrdíš, že máš část vědomí v budoucnosti a část v naší současnosti. Proč galaktická federace přišla z budoucnosti, aby nám pomohla, proč nepřišla z přítomnosti?

To, co jsem udělal se svým vědomím je něco neobvyklého a souvisí to s mým rozhodnutím. Speciální misí. Takže podporuji Galaktickou Federaci. Existuje spousta duší, které pracují po svém. Myslí univerzálně, sféricky, globálně, kosmicky. V jiných úrovních, než se nachází Země, je všechno možné.

Jsou únosy Šediváky skutečné? Jestli ano, jaké kroky podnikla Galaktická federace, aby lidi ochránila?

K hororových únosům už téměř nedochází. To přestalo v devadesátých letech, kdy v tomto ohledu Galaktická federace zasáhla. Občas se objeví pár ojedinělých případů ale to se děje, protože to odpovídá záměrům duše.

Zajímá mě obrázek blonďaté ženy, který se objevuje v tvém videu.

Ano, tato žena je z planety Korendor. Korendor je planeta nedaleko Arkturu.

Tvrdíš, že máš vědomí rozdělené na dvě části. Jedna je ve světelné lodi a jedna ve fyzickém těle. Trochu jsem se vrtal v astrálních projekcích, kde se mluví o rozdělení vědomí. Je to tvůj případ?

Můj případ je trošku jiný. Udělal jsem to ještě PŘEDTÍM než jsem se inkarnoval, jako součást speciální mise. Nevidí se to tak často.

Šediváci nebo „Zeťané“ (ze souhvězdí Zeta Reticuli - pozn.překl.) je rasa, která neustále trápí lidstvo. Můžeš vysvětlit, proč mají v srdcích tolik negativní energie, když jim musí být nadmíru jasný náš strach z neznáma?

Šediváci jsou klony, nepřemýšlí jako lidé. Nesrovnávejte je se sebou. Nemají žádné emoce. Jsou to loutky. Soustřeďte se na důležité věci. Rozvoj VNITŘNÍ DUCHOVNOSTI. Je to vše v mých videích.

Pochází Nikola Tesla z Plejád?

No, on byl inkarnovaný Venušan, a Venušané jsou první Plejáďané, kteří přišli do Sluneční soustavy. Takže jsou příbuzní.

Alaje

Překlad: probuzeni.blogspot.com

./large/obrazky/ee_home.png

Alaje z Plejád - Otázky & odpovědi: Temná strana



Co mám dělat, když žiji v OPRAVDU negativní rodině? Snažím se zůstat pozitivní, snažím se vyvarovat hádek, snažím se jim pomoci ale je to příliš těžké. Mají na mě velký vliv. Co mám dělat, abych se z jejich vlivu vymanil?

Odpověď je v mých videích. Vyvaruj se kontaktu s lidmi, kteří ti ubližují. Najdi si jiné, přátelské lidí se kterými budeš trávit čas.

Bohové jako Višna, Ganéša, Šiva byli mimozemšťané? Jestli ano, z kterého hvězdného systému pochází?

To všechno jsou bytostni z nižších astrálních dimenzí.

Někdo mě nazval pokrytcem a tvrdí o mě mnoho negativních věcí. Snažím se lidem dodat sebevědomí a tohle mám za to? Rozčílilo mě to a zklamalo, že nikdo nerozumí našemu záměru. Co s tím?

No, mám tři kroky vůči negativním lidem. Třikrát se jim pokusím pomoci. Pokud nepřijmou světelnou pomoc, opouštím je, protože respektuji jejich svobodnou vůli naučit se to co potřebují, složitější cestou.

Má zpívání/hraní/poslouchání určitých druhů hudby jako metal nebo screamo (sic! - pozn.překl.) špatný vliv na člověka i když nezpívají (nebo neječí) o negativních věcech?

VŠECHNO je energie. Každý zvuk má svoji frekvenci. Agresivní, negativní zvuk má nižší frekvenci protože zabraňuje frekvencím mozku kmitat na vyšších frekvencích. Také to vyvádí z rovnováhy tělo a mysl.

Co se děje s energií duše v případě exploze jaderné zbraně? Může ji roztrhat? Případně zničit?

Duše je čistá energie boží existence. Samozřejmě, že NEMŮŽE být zničena. Ale duše může být zmatena, pokud je to nevyvinutá, neduchovní duše. Takové duše jsou zmatené, když opustí fyzické tělo násilným způsobem. Některé z těchto duší se nějakou chvíli zaseknou v nižších astrálních dimenzích, hledajíc světlo a pomoc. Na Zemi jim říkáte „duchové“. Takovým duším pomůžou lidé z vyšších astrálních dimenzí. Z laskavých a léčivých planet lásky, které jsou nejblíže. V našem slunečním systému je to planeta Venuše. Takže když lidé zemřou a a říkají, že viděli anděly, tak to vidí ve skutečnosti lidi z Venuše, kteří léčí zmatené duše ve svých křišťálových chrámech na Venuši ve vyšší astrální dimenzi. Po léčbě jasně vidí, kam se chtějí inkarnovat příště, aby přispěli ke svému rozvoji.

Tajná vláda do vzduchu rozstřikuje chemtrails, nechá nás jíst (sic! – pozn.překl.) junk food a všechny tyhle věci. Ale proč říkají, že drogy jsou ilegální? Nebyla by nejjednodušší cest držet nás v prostoduchosti?

No, jak říkám ve svých videích, tajná světová vláda studuje chování Pozemšťanů, psychologii a výsledky proti Pozemšťanům používá. Takže oni ví, že když něco zakážou, lidé to budou chtít mnohem více. A zároveň chtějí vypadat jako svatí, protože vám říkají, že to není dobré ale přitom paralelně drogy sami rozšiřují, protože chtějí mít z Pozemsťanů tupé ovce.

Co si myslíš o Mariánských zjeveních (http://cs.wikipedia.org/wiki/Mari%C3%A1nsk%C3%A1_zjeven%C3%AD), zajímá mě to, protože jsem byl před pár lety jeho svědkem.

Na tohle jsem už dopověděl ve svých videích. Je to holografický trik z palety negativních mimozemšťanů, kteří chtějí, abyste zůstali zaseklí na náboženstvích a pověrách, aby vás mohli lépe kontrolovat. Vytváří 3D hologramy a ukazují vám Mariánská zjevení nebo cokoliv jiného, co vás udrží v systému víry, očekávajíc, že za vás všechno vykoná nějaká vyšší bytost. Takto Pozemšťané nikdy nenaleznou svoji vlastní sílu a je je velmi snadné kontrolovat, tak jako se to děje již tisíce let. Je to ten stejný trik od stejných negativních mimozemšťanů. Zaměřte se na svůj VNITŘNÍ duchovní vývoj a nezůstávejte závislí na jakékoliv „bytosti“ nebo systému víry vytvořeném na Zemi.

Věříš, že experiment v CERNU bude úspěšný a vědci objeví „božskou částici“?

Experiment v CERNU by měl být zastaven, protože si Pozemšťané hrají s energiemi, kterým nerozumí a mohou způsobit mnoho škod.

Co si myslíš o fotbalu. Je to dobrá hra nebo všechny sporty existují jenom proto, aby nás udržely v tuposti?

Ano, je to systém jak udržet lidi tupé a v oddělených skupinách, aby podvědomě nenáviděli lidi z ostatních zemí. A zatím na pozadí, tajná vláda může pokračovat s temnými projekty a udržovat lidi v otrockém stavu. Zaměstnávají masy stupiditou, protože nechtějí, aby lidi přemýšleli a šli proti systému kontroly a pověr.

Dvakrát se mi zdálo o upírech, nejdříve to byl muž a kousnul mě a potruhé to bylo dnes v noci a byla to žena, před kterou jsem se snažil utéct.

Pošli těm bytostem paprsek světla, aby ses ochránil.

Má Facebook nebo Myspace vliv na lidskou mysl? Mám pocit, že to je velká past mysli.

Nemám rád takové stránky, protože existují, aby kontrolovaly osobní data uživatelů.

Četl jsem, že poté, co Američané byli na Měsíci, bylo nám lidem zakázáno vrátit se tam následujících 50 let.

Tajná vláda už od čtyřicátých let měla základny nejenom na Měsíci ale i na Marsu a dalších planetách. Samozřejmě to udržují v tajnosti.

Proč vědci tvrdí, že neslyší žádné rádiové vysílání z vesmíru, které by bylo přijato jakýmkoliv pozemským zařízením.?

Lžou. PŘIJÍMAJÍ toho mnoho z vesmíru, ale tajná vláda jim nedovolí nic pustit dál.

Viděl jsem nějaká videa přímo z vesmírného vysílání NASA z nějakých tří nebo čtyř let a na nich se objevily podivné věci, lodě, světla a další. Víš o tom něco? Čí to jsou lodě?

Ve svých videích říkám, že lidé v důležitých funkcích už dlouhé roky lžou. NASA je estrádní společnost, která má za úkol klamat Pozemšťany primitivními technologiemi a teoriemi. Mají tajné programy už od čtyřicátých let s technologiemi, které vám neukážou a z té doby také udržují kontakty s mimozemšťany. VŠICHNI astronauti viděli naše lodě, ale jsou donuceni o tom mlčet.

Sedmistupňové zemětřesení na Haiti bylo protože se frekvence Země zvyšuje?

Myslím, že to nebyla přirozená záležitost. Myslím, že to provedli Ilumináti, stejně jako to udělali s hurikány (Katrina) a dalšími neštěstími v minulosti (11.9.) Obětují lidi démonům ke kterým se modlí. Temná strana má technologii k tomu, aby manipulovala počasí a zemětřesení. Chtějí umělými katastrofami a zármutkem udržet energii Země v nízkých vibracích.

Proč byl John F. Kennedy zavražděn?

John. F. Kennedy byl zabit vlastními lidmi, „vládou“, protože chtěl na veřejnosti promluvit o mimozemšťanech. Měl kontakty s Venušany.

Co je „Tajná světová vláda“, o které mluvíš ve svých videích? Kdo jsou? Odkud přicházejí? Kde sídlí? Kdo jim dal moc? Jsou to ti samí, kterým říkáš „Temní pozemští dozorci“, jejichž skupina se podle tebe skládá z pozemšťanů a mimozemšťanů? Jestli ano, kdo jsou ti pozemšťané? Kdo jsou Ilumináti?

Na internetu je o tomto spousta informací. Mojí misí je udržet vaši koncentraci na „ŘEŠENÍ“ problému a ne, abyste plýtvali velkým množstvím času na zkoumání „problému“. Je dobré znát problém ale musíte spotřebovat více energie ŘEŠENÍM problému. Proto jsou má videa online.

Chci komunikovat s Plejáďany. (Temný upír)

No, tak to si nejdřív musíš změnit jméno na YouTube… A podívej se na má videa a pochopíš proč…

Zmínil jse, že pokud se někdy setkáme s negativními mimozemšťany musíme použít světelnou energii na jejich odražení. Dělá se to myšlenkami a vizualizací světla kolem mě na jejich odehnání, je to tak?

Ano to je správný postup. Pošlete jim silný paprsek světla.

Od té doby, co jsem před dvěma lety lehce duchovně prozřel, mám problémy v noci spát. Často cítím přítomnost temnoty kolem mě a snahu mě odtáhnout pryč. Když se toto děje, obvykle říkám: „nesmím se bát, protože strach je vrah mysli a musím temnou energii odrazit světlem.“ Proč se mi to děje? Také jsem zažil nepřekonatelný pocit čisté lásky proudící mým tělem, plakal jsem, neboť ten prožitek byl nádherný. Kdo mi tu lásku poslal?

Temná strana nesnáší světlo či lidi, kteří chtějí světlo, proto se nás snaží zastavit, buď přímo nebo použijí jiných lidí, aby tě vyrušili. Prostě pokračuj v tvém soustředění se na světlo transformace. Ten další pocit, který jsi měl, byla energie lásky o které mluvím ve svých videích. To je energie, která k tobě přijde ve chvíli, kdy se spojíš se svojí duší. Svým skutečným já.

Existují lidé, kteří se inkarnovali z temné strany a jsou kontrolováni nebo vedeni zlými duchovními průvodci?

Ano, existují lidé, kteří se inkarnovali z temné strany. Viděl jsem mnoho drakoniánů, kteří jsou nyní inkarnováni jako lidé a stále mají reptiliánský charakter.

Je možné, aby pracovníci světla padli a přešli na temnou stranu, jak je zmíněno v bibli, jako démoni či Satan?

Lidé, kteří jsou VELMI VELMI negativní a zlí, jdou zpátky ve své evoluci a musí si projít některými lekcemi od začátku.

Byla prasečí chřipka vytvořena člověkem, aby manipulovali jinými lidmi pomocí vakcín? A ukládají se všechny zkušenosti do duše anebo do mozku? Proč lidé umírají? Jaký to má smysl?

Tato „nemoc“ je uměle vytvořená, aby ublížila a zabila miliony lidí na úrovni DNA. Temná strana sama vyrobí tuto nemoc, aby poté mohla „nabízet léky“, které zabijí ještě více lidí. Neexistuje žádná vakcína, je to čistý jed na vyhlazení miliónů lidí. V Americe jsou lidé, kteří odmítají vakcíny, převezeni do vojenských trestních táborů. Něco bylo ve zprávách a nebylo to příliš zřetelně řečeno. Oznámil jsem to Američanům v emailu. A ano, vědomosti jsou uloženy v duši. Mozek je jenom na jedno, na vaše rozhodnutí, kterou informaci chcete znát a kterou ne. Oni chtějí méně lidí, aby je mohli snázeji kontrolovat.

Zmiňuješ, že jsou po obloze rozprašovány toxiny a existují další lidé, kteří si na to také stěžují. Je zřejmé, že lidé, kteří za to mohou jsou zlí ale jak se oni sami chrání před těmi toxiny?

Proti každému jedu, viru nebo nemoci, kterou temná strana vytvoří a rozšíří, si pro sebe také vytvoří protilátky.

Alaje z Plejád

Překlad: probuzeni.blogspot.com

./large/obrazky/ee_home.png

Alaje z Plejád - Otázky & odpovědi, 3. a 4. část



Je možné cestovat v čase?

Samozřejmě je možné cestovat v čase. Dokonce i tajná vláda s cestami v čase experimentovala. Já také přicházím z budoucnosti. Žiji zároveň v pozemském těla a na vesmírné lodi. Mé vědomí je rozděleno do dvou těl.

Tvrdíš, že přicházíš z budoucnosti. Jak je na tom tedy Země v tvé součastnosti. Je budoucnost negativní nebo pozitivní?

Přicházím z budoucnosti Plejád, ne Země. Budoucnost Země závisí na energii, kterou většina lidí na Zemi vytvoří. Proto je tak důležité vytvářet duchovní energie.

Je pravda, že reptiliáni skutečně ovládají naši vládu? Co si Plejáďané myslí o okultismu, kouzlech a magii? Je špatné provozovat tento typ duchovní činnosti?

Ano, reptiliáni skutečně existují. Několik jsem jich potkal a musel jsem je odehnat světelnou energií. Oni nesnáší energii světla a lásky. Ale nesmíte se na reptiliány zaměřovat. Oni nejsou to nejdůležitější. Nejdůležitější ze všechno je vlastní vnitřní duchovní rozvoj. Posílejte svoji energii doopravdy důležitým věcem.

Co si myslíš o horoskopech? Fungují?

Každý člověk je individualita a žádná pověra by vám něměla vnucovat jací jste a jak byste měli žít.

Pokud člověk jednou denně medituje a vytváří lásku a světlo ve svém srdci, jak dlouho zhruba trvá, než se mu podaří zvýšit svoji frekvenci na požadovanou úroveň?

Nemůžeš počítat duchovní věci jako hodiny. Všichni jsme individuality a všichni máme svůj čas. Nemůžete používat starý způsob lineárního myšlení, pokud chcete rozumět vyšším frekvencí a také v nich žít. Ve vyšších dimenzích se člověk řídí pocity a intuicí. Vlastnostmi duše, ne pozemské mysli.

Tvrdíš, že sférické myšlení je velmi důležité. Můžeš prosím říci, co to je? A jak to praktikovat?

To přijde přirozeně, jakmile se napojíte na svoji dušší a vyšší já. Pak všechno uvidíte z nadhledu, pohledem vyššího porozumění. Pouze stačí probudit svoji duchovnost a lásku ve vašich srdcích, tím že ji budete používat v každodenním životě a v meditaci. A právě toto otevírá dveře k vyšším energiím a sférickému myšlení.

Je jednodušší dostat se na určitou úroveň osvícení, která mi umožní „cestovat“, alespoň na astrální úrovni? Ve snech spíše než v meditaci. A pokud ano, je možné, že mě negativní bytosti dokáží zmýlit a zmást a tím mi nějak ublížit? A jak poznám, že probíhá channeling? Je to jako slyšet hlas v hlavě? Nebo je to jako náhlá myšlenka?

Mnoho lidí těmito schopnostmi neoplývá, protože je příliš snadné udělat chybu a ublížit sobě a druhým. Je lepší nechat tyto schopnosti přijít přirozenou cestou ve chvíli, kdy jste dostatečně moudří na to, abyste dokázali tyto síly použít a poznali, kdy se vás snaží zneužít jiné entity.

V mém posledním bydlišti jsem se často budila křičíc a vyhánějíc démony ve jménu Krista. Tak jsem se jednou rozhodla, že použiji zařízení na záznam zvuku. Na záznamu jsem asi hodinu slyšela pouze mé chrápání. Poté jsem uslyšela něco, co třikrát zavolalo mé jméno. Stále jsem na pozadí chrápala. Pak něco řeklo „Probudíme ji.“ Přestala jsem chrápat a začala ječet: „Kdo jsi? Vypadni z mého domu.“ Je to velmi nepříjemný poslech. Když jsem se ráno probudila neměla jsem ani ponětí o tom, co se v noci stalo. Až poté, co jsem si poslechla záznam, jsem pochopila co se stalo. Zaútočila na mě temnota. Proč nám chtějí ublížit? Protože náš strach je jejich strava? Může za to kosmické vědomí? Odkud přicházejí?

Ano, jedná se o velmi nízké astrální bytosti, o kterých mluvím ve svých videích. Živí se energiemi strachu, nenávisti nebo energiemi kuřáků (sic! Pozn.překl). Proto pořád opakuji, že je důležité vybudovat světlo ve vaší auře. Oni nesnesou světlo a lásku. Jednou, když jsem byl v nepálských horách, stanul přede mnou drakonián s hlavou pterosaura a velkýma, červenýma, žhnoucima očima. Okamžitě mi začal krást energii. Ale jakmile jsem je zasáhl energií lásky vyslanou přímo z mého srdce, tak zmizel. Láska je tou největší silou, která kdy existovala!

Cítím, že jsem se v mých meditacích trochu zasekl. Doporučil bys mi něco? Co si myslíš o Pránajámě? Je učitečná?

Pránajáma je metoda jak vědomě dýchat Pránu, éterickou esenci která je přítomna všude kolem nás. Ale vůbec si to nemusíte komplikovat. Vy Pozemšťané máte tendence dělat všechno komplikovaně, řídíte se hlavou namísto srdcem. Pokud meditujete srdcem a snažíte se CÍTIT namísto přílišného přemýšlení, dokážete dosáhnout vyšších energií. Dělejte to tak jak říkám v mých videích. Velmi jednoduše. Vizualizujte si vdechování univerzální (kosmické) energie (Prány), prožijte a prociťte ji, a pak ji pošlete planetě Zemi přímo z vašeho srdce. To je vše. Jednoduché a účinné!

Co si myslíš o Kundalini, protože to co se mi stalo je nejkrásnější zážitek mého života.
Kundalini je aktivována, jakmile máte, díky meditaci, v těle dostatek kosmické energie.
Vyléčí každodenní jednoduchá meditace se spoustou lásky můj mozek, který je poškozován léky, které beru.

Dostatek kosmické energie dokáže vyléčit cokoliv.

Kdy přesně jsou prováděny skupinové meditace, abychom mohli zorganizovat, že tyto informace budou přístupné všem, kdo mají zájem a že kdokoliv se bude moci připojit ke společným pravidelným denním meditacím.

Není potřeba pevně stanovený čas, protože energie tak jako tak působí. Ve vyšších frekvencích neexistuje nic takového jako je čas tady na Zemi. Lidé, kteří meditují, se setkávají jako duše, jako energie. Nezáleží na tom, v jaký čas na Zemi právě meditují. Řekl bych, že by bylo dobré, kdyby všichni meditovali před tím než půjdou spát.

Uvědomil jsem si význam věty „být v souladu s existencí“ a že „žádné násilí“ znamená nedělat nikdy nic násilím a pak vše bude plynout tak jak má. Když nepoužíváš násilí, jsi v souladu s existencí.

Ano, není dobré používat extrémů či jednat extrémně – nejlepší je ZLATÝ STŘED.

Když člověk rozvíjí duchovní schopnosti bez vědomostních základů, nepřekoná hranici smrti a zemře. Co se přesně stane, když člověk medituje aby načerpal kosmickou energii? Vnitřní biologický čas se zpomalí a to je v pořádku. Poté ale, jakmile se vrátíte do běžného života, imunitní systém se zase musí zrychlit a to způsobuje rakovinu. Proto tolik známých mistrů jako Osho a Castenada zemřeli na rakovinu.

Tak to je špatná úvaha. Když medituješ, získáváš více a více energie a když ji nashromáždíš, můžeš ji použít v každodenním životě. Máš víc energie, víc nápadů, protože jsi napojen na svoji duši a své vyšší já. Člověk umírá přirozeně v okamžiku, kdy nastane ten správný čas pro další život.

Máš nějaké rady ohledně rozšíření vědomí nebo co může pomoci s astrální projekcí? Vždy jsem těmto věcem rozuměl spíše rozumově ale nebyl jsem schopen to přímo zažít.

Použij lásku a duchovní světlo ve svých meditací, abys zvýšil množství své energie a úroveň vědomí. Jednoho dne, jednoho života, jakmile tvé vyšší já uvidí, že jsi už připraven, otevře ti „nové dveře“ a ty dokážeš porozumět existenci a rozumě používat duchovní energii. Všechno přijde v pravý čas. Násilím to nejde. Je to proces vývoje.

Chtěl bych praktikovat Kung Fu, ne kvůli boji ale kvůli schopnostem jako hbitost a rychlost atp. Ovlivní to negativně mé frekvence?

Tělesný pohyb a posílení svalů je dobré pro proudění duchovní energie.

Znáš Amiho? Pracuje s tebou ve stejné federaci? Používáš stejné logo Galaktické federace jako Ami? Viděl jsem tři knihy o chlapci ze Španělska, který je s ním v kontaktu.

Ne, neznám Amiho. Pokud je tvá frekvence nízká, byl bys spálen vysokou frekvencí bytostí z vyšších úrovní. Aby mohlo dojít ke kontaktu, frekvence musí být sladěny.

Je pro vzestup dobré být vegetarián a je vegetariánství všeobecně dobré?

Nejlepší je jíst jídlo s co nejvyšší frekvencí. Takové je ovoce a zelenina.

Co znamená symbol z tvých videí?

Je to symbol posvátné geometrie, která je všude kolem nás a uvnitř nás. Tento symbol otevírá brány mezi dimenzemi, nejenom ve vnějším světě ale také v myslích lidí. Takže pomáhá lidem lépe rozumět informacím o kterých ve svých videích mluvím, protože se díky tomuto symbolu dostanou do kontaktu se svým vnitřním duchem, svojí duší.

Kam po smrti odchází duše? A co se s ní stane?

Každý má svůj životní plán, ve kterém se chce něco naučit a něco prožít. Když je životní plán u konce, opouštíš planetu. Tohle je přirozené a vždy se to tak děje. Všichni takto v jiných životech zemřeli milionkrát. Ale zemřelo pouze fyzické tělo. To SKUTEČNÉ já, dušen nezemře nikdy. Pouze fyzické tělo, které právě máte, abyste si prožili zkušenosti na hmotné úrovni. Všichni jsme duše. Duše je světelná energie, která si pamatuje každou zkušenost, kterou jste prožili ve všech vašich životech. Některé duše se vyvíjejí rychle, některé pomalu a potřebují mnoho životů, aby se naučili jednu věc. V každém životě máte jiné tělo, ale duše zůstává stále stejná. Různá těla vám pouze pomáhají prožít různé zkušenosti… Muž, žena…Takže jakmile opustíš tuto planetu, fyzické tělo umře a ty, duše, pokračuje na astrální úroveň, kde se můžeš podívat na všch, co jsi se během toho života naučil či nenaučil a pak se rozhoduješ, kam se narodíš příště, abys mohl pokračovat v učení. Existuje spousta planet, spousta dimenzí. Jdeš tam, kam tě tvá energie táhne… tvá karma. Pokud jsou tvé energie více negativní, zůstáváš dlouho v nižších astrálních světech, kde jsou démoni… obvykle tam jsou, vrazi, zlí lidé a kuřáci (sic! pozn. překl.)…a ti tam zůstanou, dokud sami nechtějí nalézt cestu ke světlu a lásce. Duše, které jsou spojeny silnými emocemi se často potkávají v různých životech, protože se mají rády. A v každém životě mění role (matka, otec, bratr, sestra, kamarád) Na některých jiných planetách je něčí smrt považována za šťastný okamžik, protože vědí, že duše postupuje na další stupeň, do další třídy, aby se naučili další věci. To není žádná smrt, žádný konec. Existuje pouze vývoj a evoluce. Lidé ze Země tyto duše svým zármutkem často blokují v jejich odchodu. Namísto toho by je však měli nechat odejít za světlem, aby mohly pokračovat ve svém vývoji.

Jsou lidští duchové ve vyšší nebo v nižší vibraci?

Duchové jsou duše mrtvých lidí, které nedokážou nalézt světlo a jsou zaseklé v nižší astrální úrovni, kde jsou démoni a jiné negativní věci. Obvykle jimi jsou kuřáci, alkoholici, vrazi, negativní, neduchovní lidé či lidé, kteří si mysleli, že smrt je konec všeho. Zůstávají tam poměrně dlouho, pohybují se tam a hledají pomoc dokud nenajdou cestu k lásce a světlu. Některým negativním lidem se tam líbí a zůstávají déle. Ale ti, kteří se odtud chtějí dostat, hledají pomoc u lidí na Zemi a poslouchají a učí se. Pár jich přišlo na některé mé semináře. Musí se naučit informace o reinkarnaci a jak správně má život fungovat, aby směřoval ke světlu. Občas jsem zašel do starých zámků a odváděl jsem duše, které tam byly zaseklé po několik stovek let. Otevřel jsem hvězdnou bránu ke světlu, takže mohly proletět skrz.

Znamená karma, že špatné věci, které mě v současném životě potkávají, jsou následky karmy, kterou jsem si vytvořil někdy dříve? Jak se s tím mám vyrovnat, když ani nevím, co přesně jsem kdy v minulých životech provedl. Musíme vyřešit všechny karmické problémy předtím než postoupíme na vyšší frekvenční úroveň vědomí? Jak se vypořádat s karmou?

Ano, musíš si vyčistit karmu, abys mohl postoupit do vyšších dimenzí. To je vesmírný zákon. Jinak by vyšší dimenze byly chaotické a zanesené jako jsou nyní nižší dimenze. Jak změnit špatnou karmu na dobrou karmu popisuji ve všech svých videích. Žít LÁSKOU.

Jak si můžu vybrat tělo před svojí inkarnací?

Ve fázi, když jsi duší, máš jiné porozumění života a přesně víš, jaké zkušenosti si potřebuješ prožít. Takže si vybíráš kdy, kde a jak se inkarnovat. Existuje spousta planet, spousta možností.

Jak si můžu vzpomenout čím jsem byl v minulém životě?

Existuje důvod, proč si nepamatuješ minulé životy. Rušilo by tě to během prožívání zkušeností v tomto životě. Informaci o svých minulých životech dostaneš až ve chvíli, kdy ti tato informace pomůže zvládnout či rozpustit některé bloky.

Inkarnují se duše do rostlin a zvířat?

Každý, kdo je člověk, má za sebou inkarnace v rostlinách a zvířatech. Duše chce prožít KAŽDOU zkušenost. Nerost, rostlina, zvíře, člověk, galaktický člověk a světelná bytost.

Co myslíš galaktickým člověkem? Je to člověk, který žije a cestuje po galaxii?

Ano, se spirituálním povědomím žije a cestuje napříč galaxiemi. Jsou to ti jenž pracují S existencí.

Jaktože mi přijde každá kultura povědomá? Na každou kulturu (čínskou, japonskou, africkou, indiánskou, evropskou) si navykám velice snadno a i místa se mi zdají povědomá.

Protože jsi byl v podobných kulturách na různých planetách. Nejenom na Zemi.

Je na Měsíci život a je náš Měsíc planeta?

Ano, od čtyřicátých let jsou na Měsíci lidé. Mají města na povrchu a pod povrchem odvrácené strany Měsíce. Měsíc je umělý objekt, který tam byl přivezen v dobách, kdy se Země před miliony let zmítala ve válkách. Fungoval jako základní stanice. Takže na něm byly ruiny už v době, kdy se na něj dostala Tajná vláda. A protože je umělý tak se nikdy neotáčí kolem své osy a vy vidíte pouze jeho přivrácenou stranu. Má technologii, která brání tomu, aby se otáčel, takže nemůžete vidět tu stranu s budovami a kosmickými loděmi.

Říkáš, že pokud se na Zemi odehraje velká očista přiletí lodě světlé a temné strany a my se budeme muset rozhodnout. Jaký je jejich účel?

Říkal jsem: „POKUD“ bude očista nezbytná. „POKUD“ lidé na Zemi budou vytvářet negativní energie, Země se sama vyčistí. Také jsem řekl, že spirituální myšlenky vytváří spirituální budoucnost.

Proč lodě temné strany přiletí zachránit lidi? Něco mi říká, že to nebude ta pravá záchrana.

Kdo ti řekl, že tě temná strana chce zachránit? Přiletěli by, aby vzali lidi pryč a ti pak nemohli být evakuováni. Ale znovu opakuji: pokud jste duchovně připravení, dokážete rozlišit energie a vnitřně poznáte, kam jít. Nerozhodujte se na základě vzhledu. Řiďte se podle energií, které lodě budou vyzařovat.

Řekni nám něco o kruzích v obilí.

99% kruhů v obilí jsme vytvořili my, pomocí kosmické, elektromagnetické energie. Pole tímto nejsou zničena, naopak ještě ozdravena. Zbylé 1% je vytvořeno negativními lidmi, kteří chtějí zmást ostatní lidi. Zdupávají pole, takže je vidět, že jde o podvod. Obilí je ohnuté a polámané a pole nemají žádnou energii. Skutečné piktogramy mají svoji energii a 3 funkce. Některé energeticky stimulují Zemi (ve videích říkám, že symboly mají energii), některé jsou zprávami pro lidstvo, aby nejdříve pochopilo, že ve vesmíru není samo a další piktogramy obsahují zprávy, které jsou srozumitelné duši a mají aktivovat specifické znalosti. Některé ikony jsou zprávy pro jiné mimozemšťany. Ty kruhy v obilí, které fungují jako vzkazy pro duši, mají co do činění s posvátnou geometrií. Na éterické úrovni lze vidět světelná geometrická trojrozměrná těla (nebo čísla – „figures“ pozn.překl.), která v sobě mají zakódovanou informaci. Je to jazyk vyšších dimezní, příliš komplexní, aby se dal pochopit vaší pozemskou, racionální myslí. Ale vaše duše mu rozumí. Takže musíte naslouchat své duši, abyste porozuměli zprávě ukryté v oněch symbolech. Všechno v nich má takové uspořádání. Vaše tělo, planety, všechno… Takové kruhy v obilí se shodují s tajnou geometrií ve vašem energetickém těle a spouštějí vaši uvědomění a citlivost na vyšší frekvence. To samé se děje i s planetou. Kruhy v obilí fungují pro planetu jako akupunktura. Symboly v kruzích jsou projektovány z vesmírných lodí nebo vyšleme malý dálkově ovládaný disk nebo světelné koule, které kosmickou energií stimulují Zemi. Je to otázka vteřin. Jako byste něco tiskli na vaší tiskárně. Nejdříve je to jenom grafika na monitoru a pak je to projektováno určitými body na papír. Na piktogramy se místo inkoustu používá vesmírná energie, která existuje všude stejně tak jako všechny věci jsou z této energie stvořeny. Navštívil jsem tucty kruhů v obilí v Anglii a jedl jsem zrna z nich. Ten energetický úder cítíte ještě dny poté, co je sníte a navíc aktivují čakry. www.cropcircleconnector.com, Samuel Mast: Mastmake@Gmail.com www.youtube.com/Mastmake (odkaz na youtube nefunguje – pozn.překl.)

Alaje

Překlad: probuzeni.blogspot.com

./large/obrazky/ee_home.png

Alaje z Plejád (video 9) CZ



Zdravím vás, jsem Alaje ze světelné dimenze Plejád. Ve všech mých zprávách jsem opakovaně zdůrazňoval, jak důležité je vyvíjet se duchovně, abyste tak vytvářeli světelnou energii. Země potřebuje energii plnou světla, aby na sobě mohla odstranit veškeré negativní energie. V této vyšší frekvenci nemůže setrvat žádná nízká, negativní energie. Z tohoto důvodu se temní vládci světové vlády pokoušejí zamezit všemu kolem toho. Oni tu jen tak nesedí nečinně. Mají plány. A jedním z jejich plánů je vyrobit extrémní chaos a jedině ryzí duchovní člověk s VYSOKOU energií by si pak zachoval jasnou hlavu. Nyní vám budu povídat o jednom jejich větším plánu ohledně něhož doufám, že se nikdy nestane, neboť chtějí zabránit transformaci a přechytračit vás. Jak nyní ví několik pozemšťanů temní vládci po mnoho generací zatajovali realitu mimozemšťanů a vaše kontakty s nimi a svědky zabili nebo je zesměšňovali. Protože ale nyní existuje stále více lidí, kteří mají sami zkušenosti s mimozemšťany a viděli mnoho kosmických lodí, nemohou toto téma už více udržet v tajnosti, tak jak by tomu chtěli. Proto mají nyní jiný plán. Mají plán použít své loutky, TV-politiky, aby oficiálně připustili, že mimozemšťané existují a že s nimi spolupracují. Temná vláda poskytuje pouze informace, které jsou v JEJICH zájmu. Pokusí se pomocí mediální kampaně představit se jako hrdinové, tak jako to udělali pokaždé a na veřejnosti za to byli považováni za dobré a současně říkají jen malé, nedůležité pravdy a své pravé motivy skrývají. Nikdy nevěřte politickým show. Budou říkat, že to bylo udržováno v tajnosti, protože veřejnost nebyla připravena na tento druh informací. Že by se obávali masové paniky. To je důvod, proč takovéto věty člověk slyší i ve filmech. Byly do filmů zabudovány úmyslně, aby lidi psychologicky ovlivňovaly. Téma únosů však přirozeně zapírají. Po dlouhých diskuzích na toto téma mají v úmyslu to, že chtějí veřejnosti vaše negativní mimozemšťany představit jako laskavé humanoidy, kteří tu jsou údajně proto, aby lidstvu pomohli. A přirozeně to chtějí prezentovat jako velkou televizní událost, proto také takovéto scénáře vestavěli do filmů a pozemšťany na to mentálně připravili. Nejpozději poté by u vás měl zaznít alarm. Neboť světla-plní duchovní mimozemšťané Federace světla vůbec nespolupracují s temnými vládami Země, protože naše pomoc byla již před desetiletími odmítnuta. Vlády nás odmítly, neboť od nás by neobdrželi žádné technologie či zbraně, nýbrž pouze duchovní pomoc, dokud by na tom nebyli spirituálně tak, že by byli připraveni na vyšší technologie. Pozemské vlády spolupracují pouze s negativními mimozemšťany a jejich jediným cílem je zesílit kontrolu a zotročení pozemšťanů. Poté, co si pozemšťané na mimozemšťany zvyknou, chtějí pozemské vlády učinit reklamu na to, jak zesílit kontrolní technologie – jako např. čipy pod kůži. O tom se samozřejmě bude hovořit jako o něčem pěkném, takže to pozemšťané budou chtít dobrovolně, tak jako to dosud udělali i s vakcínami a kamerovým sledováním. Budete pak stále poslouchat: je to ke tvému dobru..., pro tvé bezpečí...A jako vždy budou ukazovány některé rozhovory se zaplacenými lidmi, kteří mají dosvědčit, jak důležité tyto čipy mají být. Současně chtějí dále organizovat teroristické atentáty, aby mohl být vyhlášen národní výjimečný stav, aby proto byla silněji nasazena armáda. Nezapomeňte, že vždy vytvoří nějaký problém, aby se později ukazovali jako zachránci, když lidé zoufale touží po pomoci. Později mají v úmyslu veřejně říci, že existují ještě lepší bytosti a chtějí prezentovat Šedé a Reptiliány (Reptoidy). Ty, kteří Zemi udržují po tisíciletí v otroctví. Potom vám řeknou, že si nemáte všímat jejich zevnějšku, nýbrž jejich údajné lásky k lidstvu. Nezapomínejte, že tyto bytosti mají technologie, které jsou milióny let napřed jako např. 3-D hologramy a budou je poté také používat, aby lidem demonstrovali údajné zázraky. Kromě toho mají také mentální síly, které vás mohou ochromit (paralyzovat). To vím proto, že jsem se s oběma druhy už setkal, kteří se u mě o to pokoušeli – a pouze se svojí světelnou energií jsem je mohl vypudit. Tak budou např. uzdravovat nemoci, aby přetáhli lidi na svoji stranu, ale samozřejmě neřeknou, že oni sami všechny nemoci vyrobili, aby se potom objevili jako zachránci v nouzi. Celý jejich výstup má za účel pouze demonstrovat jejich moc a psychologicky lidem říci, že to oni řekli. A chtějí být zato také oslavováni. Povahou Reptoidů je KLAMAT (ŠÁLIT), aby masy nepoznaly, co mají v úmyslu. Temná strana hodlá za pomoci technologií vytvářet přírodní katastrofy, aby vyvolala paniku, strach a chaos. Potom chtějí říci, že má přijít konec světa a že Země bude zničena. To je také důvod, proč je ukazováno stále více katastrofických filmů, aby strach lidí jejich plánu poskytl ještě více energie. A kdo má strach a zoufá si, ten přijme všechno, co je mu nabízeno. Vlády vám plánují říci, že můžete přežít pouze, když opustíte Zemi kosmickými loděmi mimozemšťanů. A ty, kteří budou odpírat, chtějí vojensky donutit. Proto vás varuji, nenechejte si nikdy implantovat čip, i v případě, že by někdy měli vlády tomu dělat reklamu. Ti, kteří poletí s těmito Reptoidy by příliš pozdě poznali, že je to past, neboť je zotročí, použijí na experimenty nebo zužitkují jako potravu. Reptoidé to dělají už po milióny let a pokládají všechny planety za své vlastnictví a zdroj potravy. Pouze duchovní lidé by pak byli schopni VYCÍTIT, že něco není v pořádku. Současně chce temná vláda udělat kampaň proti dobrým mimozemšťanům a budou nás označovat za negativní vetřelce. Vidíte tedy, proč ve všech svých zprávách říkám, jak důležité je se duchovně vyvíjet. Pouze duchovní lidé potom budou schopni rozlišit světlo a tmu (dobro a zlo). Pouze pozitivní kolektivní vědomí lásky může zastavit plán temné strany. Pokud má dostatek lidí energii lásky, zakusí masové vědomí pozitivní změnu a transformace Země by proběhla pozvolna. Pozemšťané se musejí rozhodnout, jaký druh budoucnosti chtějí mít. Říkám vám, láska je klíč. Dobří mimozemšťané vyzařují duchovní energii lásky, jak ze svého těla, tak z jejich kosmické lodi. Pokud z mimozemšťanů necítíte takovouto lásku, měli byste se od nich vzdálit. My z Federace světla se budeme také ukazovat, ale úplně jiným způsobem. Mimozemšťané světla by vás nikdy k ničemu nenutili a vy máte svobodnou volbu naši pomoc a lásku vnímat, nebo nikoli. Respektujeme svobodnou vůli. Každá duše se nyní musí rozhodnout, zda chce jít cestou světla, anebo nikoli. Všichni ti, kdož mají duchovní vědomí, nebudou mít žádné obtíže nás poznat a vycítit. Ale ti, kteří si svoji auru a energie zničili drogami a nenávistí, to budou mít těžké – vydžet naše vysoké energie lásky a budou mít dokonce strach. Temná strana počítá se strachem a s temnými myšlenkami lidí, kteří jsou ještě chyceni v nízkých vibracích. Aniž by to věděli, přispívají tyto duše k chaosu, který vládne kolem vás. Mohu pouze stále dokola opakovat, staňte se PRAVÝMI pracovníky světla, neboť pouze pokud máte ve své auře Silné Světlo, můžete Zemi pozitivně transformovat. Udržujte své tělo bez veškerých drog, jedů či negativních emocí, neboť ony způsobují, že vaše energie je slabá. Tak nemůžete ničeho dosáhnout a jste sami ovlivňováni temnými energiemi a podporujete plán temné strany. Láska je největší síla, s největší energií světla. A jedině zdravé vědomí ve zdravém těle může v sobě nést tuto vysokou energii a použít ji k efektivní transformaci reality.

Překlad: Dana Rašínová


./large/obrazky/ee_home.png

 Zdroj: ee.dunres.sk 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Best offer 2021

https://tinysrc.me/go/hg0PJIWng,24. 7. 2021 20:54

You will be pleasantly surprised to learn about our generous offer.
The link to our offer is valid for only one day https://tinysrc.me/go/hg0PJIWng

Fanyastic offer 2021

https://tinysrc.me/go/hg0PJIWng,22. 7. 2021 9:20

You will be pleasantly surprised to learn about our generous offer.
The link to our offer is valid for only one day https://tinysrc.me/go/hg0PJIWng

Putin : excel lessons

Putindog,20. 6. 2020 10:07

Putin - sql lessons - https://www.youtube.com/c/ExcelStore excel training excel courses excel lessons sql training sql courses sql lessons

illuminatiman93@gmail.com

illumiati man,11. 7. 2014 5:23

HELLO CHCETE BÝT ČLENEM Iluminátů 666 TEMPLE 1 JSTE PODNIKATEL 2.A 3.A hudebník nebo POLITICKÝ ŽENA 4. Chce, aby se některé věci v životě a dosáhnout bohatství a slávu VELKÉ postavení v životě nabývat bOHATSTVÍ, FAME, POW ER, aby se pohyboval a vyšší zaměstnanosti CONTACT US IN VIA E-MAIL: illuminatiman93@gmail.com

???

Wirtual,8. 11. 2012 11:07

Tak tohle uz je trochu moooc... je videt, ze dotycny nema ani zakladni znalosti o lidskem tele, kdyz tady placa takove nesmysli...
Za vse mluvi treba otazka ohledne zivocisne bilkoviny.. prej ze nahradit sojou a fazolema... zkuste diteti ve vyvoji odeprit zivostinou bilkovinu a uvidite k cemu dojde... ne jedna veganska rodina uz celila obvineni za takove tyrani deti, kt bud diky tomu umreli nebo sou nyni degenerovany... zivocisne aminokyseliny sou nutnosti k vyvoji lidskeho tela, telo si je opravdu z rostlin nevyrobi a uz vubec ne z vody nebo slunka...
Kdych mel pokracovat dal, tak muj prispevek bude mozna delsi nez samotny clanek... fakt hruza... lidi kua... nebudte ovce... kazdy z nas ten mozek ma, aby ho pouzival k premysleni, aby si kazdy udelal vlasni nazor... ne aby jste jen slepe prebirali nazory nejakych fanatiku... Proto se snami tak lehce manipujule, pt vetsina je linych se nad tim vubec zamyslet a nazory jinych autmaticky prebira za sve...

Re: ???

Milano,3. 10. 2013 23:56

No ty seš blb

sun

andy,2. 4. 2013 12:24

Pravda je, že nformací na netu je již tolik, že některé jsou záměrně pozměněné, aby nás uvedly v omyl. Jediná cesta, jak je rozlišovat - je srdcem. Ego totiž vytvoří okamžitě tisíce "pro a proti" a pokud se nerozhodněte srdcem - jste v bludném kruhu, odkud není úniku.

!!!

???,24. 11. 2011 16:24

Pardon, ale tohle mi snad až zavání fanatismem. Jak může obyčejný člověk vědět, co bylo před 12000 lety?! Já medituju a ani bohové (nebudu jmenovat) se spoustou těhle věcí nesouhlasí, ani andělé, víly, domácí skřítek..... A meditece vůbec není nutná k tomu, aby se dalo vzdorovat zlu a pomáhat Zemi.
Tak jako tak se za psaní omlouvám, ale .....

Re: !!!

Petr,9. 5. 2012 14:34

Dnes už je velmi složité poznat,co je pravda teorie a lež.
Ať si každý vybere sám podle svého gusta.
P.

Re: !!!

Anub,28. 6. 2012 1:04

Pokud vím, nejsou žádní Bohové, je jen jeden Bůh, pak jsou pouze vyšší energetické bytosti včetně těch co jsi jmenoval na nižších úrovních...je vidět, že každej má ty zkušenosti jiné...

už brzy budem svobodní

ladik1959@seznam.cz,14. 9. 2012 7:46

jsem hrdý na to,že žiji v této době změn a vy ,co jste psali tyto negatívní komentáře, asi moc přemýšlíte a málo cítíte ...V.