Jdi na obsah Jdi na menu
 


Utajované a zatajované?

Příspěvky

CIA použila dálkové nazírání za účelem studování Pyramid a obyvatel Marsu

3. 4. 2019

| Komentářů: 0

| Rubrika: Utajované a zatajované?

Odtajněný dokument Ústřední Zpravodajské Služby (CIA) ukazuje, že v roce 1984 tato agentura zaměstnávala dálkové nazíratele, či pozorovatele, kteří se zaměřili na to, jak vypadali jisté oblasti Marsu staré milion let. Dálkovým pozorovatelům, kterým nebylo známo, že předkládané souřadnice souvisí s Marsem, popisovali, že vidí pyramidy, futuristické technologie a velmi vysokou, lidsky vypadající civilizaci, která čelila hrozící přírodní katastrofě.

 

Exopolitika (Karel Rašín)

23. 8. 2016

| Komentářů: 0

| Rubrika: Utajované a zatajované?

 

Předseda Evropské komise říká, že hovořil s vůdci jiných planet o Brexitu – oficiální projev před Evropským parlamentem

19. 8. 2016

| Komentářů: 5

| Rubrika: Utajované a zatajované?

Předseda Evropské komise říká, že hovořil s vůdci jiných planet o Brexitu – oficiální projev před Evropským parlamentem

V projevu před Evropským parlamentem, diskutujícím o důsledcích hlasování po vystoupení Británie z EU, předseda Evropské komise Jean-Claude Juncker učinil ohromující vyjádření, když mluvil o „vůdcích z jiných planet“. Junckerův komentář naznačuje, že světoví vůdci komunikují s mimozemšťany, kteří úzce monitorují globální události a posuzují jejich geopolitický a „exopolitický“ dopad. Juncker přednesl svůj projev 28. června 2016 na mimořádném zasedání v Bruselu v Evropském parlamentu. Zde je to, co řekl francouzsky spolu s anglickým překladem:

 

BOD ZLOMU

18. 1. 2016

| Komentářů: 0

| Rubrika: Utajované a zatajované?

Corey/GoodETxSG: Setkání s radou podzemní starobylé odštěpenecké civilizace a výpověď (část I) o SSP alianci - Země jako včelí plástev

 
 

Pokračuje ofenzíva proti kabale jejíž obrana se rozpadla, ale ...

23. 1. 2014

| Komentářů: 0

| Rubrika: Utajované a zatajované?

Pokračuje ofenzíva proti kabale jejíž obrana se rozpadla, ale ještě jsou možné jisté nepříjemné incidenty

Týdenní komentář Benjamina Fullforda - mluvčího „Společnosti Bílého Draka“.

 

NASA tají, že uvnitř naší Země žije někdo další, zachytila rádiové signály

13. 1. 2014

| Komentářů: 0

| Rubrika: Utajované a zatajované?

CAPE CANAVERAL, Florida – NASA přijímá rádiové přenosy z místa, které se nachází stovky mil pod povrchem Země. Experti tvrdí, že tyto signály vysílá inteligentní, vysoce vyvinutá forma života!

„Je jasné, že cosi tam dole se s námi pokouší komunikovat,“ řekl vysoko postavený zdroj z NASA, který si vyžádal anonymitu. „A ať je to kdokoli, tak má k dispozici techniku, která dokáže vysílat signály k povrchu Země skrz stovky mil hornin a půdy.“

 

AREA 51 je nyní oficiálně uznána: jsou tam mimozemské lodě?

31. 10. 2013

| Komentářů: 0

| Rubrika: Utajované a zatajované?

CIA poprvé připustila, že Area 51 existuje, a to oficiálním uznáním v dokumentu uvolněném díky zákonu o svobodě informací. Hlavní média (v USA- pozn. překl.) se přiznání CIA, že Area 51 je skutečná, široce věnovala. Dokument CIA byl uvolněn Jefferymu Richelsonovi, vysoce postavenému spolupracovníkovi Národního bezpečnostního archívu George-washingtonské univerzity, který si vyžádal další informace o historii špionážního letounu U-2. V dokumentu CIA uznává, že Area 51 byla vybrána díky rovné, pískovité a suché ploše Groom Lake, vhodné pro testování tajných špionážních letounů.

 

Ben Rich, generální ředitel Lockheed Skunk Works na smrtelné posteli...

11. 9. 2013

| Komentářů: 19

| Rubrika: Utajované a zatajované?

Ben Rich, generální ředitel Lockheed Skunk Works na smrtelné posteli: „Mimozemští návštěvníci jsou skuteční a armáda USA cestuje mezi hvězdami“

Podle článku publikovaného v květnovém čísle 2010 MUFON UFO Journal Ben Rich, „Otec bojového bombardéru Stealth“ a bývalý šéf Lockheed Skunk Works, vypustil informaci, že mimozemští návštěvníci existují a že armáda USA cestuje ke hvězdám. To, co řekl, může být pro mnoho lidí zcela nové, ale on tyto informace odhalil těsně před svou smrtí již v lednu 1995. Jeho výpověď pomohla dodat důvěryhodnost zprávám o tom, že armáda USA má létající plavidlo, které napodobuje mimozemskou loď. Zmíněný článek napsal Tom Koller, letecký inženýr, který pracoval jako analytik počítačových systémů pro laboratoř tryskových pohonů NASA.

 

Vyšetřuje kongres USA mimozemské základny na Měsíci?

16. 5. 2013

| Komentářů: 0

| Rubrika: Utajované a zatajované?

9. ledna 2013 Gordon Duff uveřejnil článek, prohlašující, že je v plném proudu vyšetřování mimozemské základny na Měsíci Kongresem USA. V tomto článku Duff nezveřejňuje zdroje na podporu svého tvrzení, ale místo toho se odvolává na příběhy z jiných publikací, které se dotýkají různých aspektů jeho tvrzení.

 

Bývalí členové kongresu budou vyšetřovat mimozemský fenomén

17. 4. 2013

| Komentářů: 0

| Rubrika: Utajované a zatajované?

Přestože vozítko na Marsu nabídlo hledání důkazu existence mimozemského života na této planetě, přihlásili se bývalí členové Kongresu, že se budou účastnit občanského slyšení ohledně odhalení mimozemské přítomnosti přímo zde na Zemi a kolem ní.