Jdi na obsah Jdi na menu
 


Důkazy mimozemšťanů?

20. 1. 2009

Jelikož já sama stejně jako 90% lidských duší pochází z jiných rozměrů či planet, tzn. kromě převtělených elementálů jsme v podstatě všichni mimozemštané, rozhodla jsem se dát sem něco trošku zajímavého i o dnešním vnímání mimozemštanů mezi nás.

Jednou jsem viděla šedého mužíka a vůbec nebyl strašný, naopak byl velmi milý a jemný a objevil se jen na chvíli, aby mi pomohl.Moc krát za to díky! A navíc jsem minulý týden zjistila, že duše jednoho z mých kamarádů také odpovídá typickému popisu mimozemštanů.... Takže at to vezmu, jak to vezmu, většina lidí, většina z nás převtělených pochází z jiných planet, galaxií a kosmů. Takže by bylo hezké něco málo sem o tom dát a trošku si podiskutovat.

Dávám sem první z článků...Je od Jajky B.

 

 

Kruhy v obilí :

 

 

Ročně se v České republice vyskytne kolem 15 kruhů v obilí.

Historie vzniku kruhů v obilí se udává od prvního polehlého kruhu v trávě, který vznikl v Austrálii u řeky Tulla, na severu státu Queensland v lednu 1966 (tedy v Austrálii v plném létě). I když k dalším, již starším zprávám, chybí důkazy, k tomuto případu existuje fotografie. Je otázkou, zda tento kruh je stejného druhu, jako pozdější, které začaly vznikat od poloviny sedmdesátých let 20. století v jižní Anglii. 

Počty vzniklých obrazců se postupně zvyšovaly – zatímco v 70. letech šlo o jednotlivé nálezy, v roce 1987 to bylo již 47 obrazců, o rok později 98 piktogramů, a v roce 1989 to bylo již přes 400 piktogramů. Tento moment byl stěžejním pro vznik “cereologie” – nauky o kruzích v obilí.

Žádná z hypotéz není oficiálně potvrzena. A to i přesto, že za rozřešení záhady byl přislíben velký honorář. Je také pravda, že problém otřásl důvěrou v soudobou vědu. Řada lidí si právem řekla: “je to možné, že vědci nejsou schopni objasnit tento fenomén?”

 

A tak je reakce části vědecké veřejnosti zaměřená na bagatelizaci a zesměšnění ve snaze vyhnout se problému. Není to nic nového, stává se to vždy, když věda není schopna řešit nastolené otázky.

Je ovšem známo, že anglická královna slíbila ocenit toho, kdo vyřeší tajemství kruhů na polích. Z toho vyplývá, že fenomén skutečně existuje. A královská odměna stále čeká.

Kruhy v obilí 2006 - nejnovější fotografie

Obrazek

Obrazek

Záhada obrazců v obilí :

Odedávna se objevují na polích, obvykle obilných, podivné obrazce. Nejpodivnější je pravidelnost těchto útvarů, jejichž základním tavrem je kruh a přímka. Nejstarší známé vyobrazení pochází zřejmě z Anglie roku 1678 pod názvem The Mowing Devil. V dnešní době nastala doba kruhů a složitost kruhů stále stoupá. Nejsou to již jen soustavy kruhů a přímek, ale složité struktury nazyvané piktrogramy. Objevují se nejen v obilí, ale i ve všech prostorech, na sněhu a ledu, na zemi i na asfaltových plochách.

Fotografií kruhů a piktogramů již známe stovky, ale dosud neznáme spolehlivě jejich smysl. Cerealogové, jak se nadšenci pro výzkum kruhů nazývají, zatím pořizují přesnou dokumentaci a vymýšlejí stále další teorie.

Obrazek

Znakem kruhů je obvykle:


-složení z přesných geometrických tvarů (kruh, spirála, trojúhelník, čtverec, pětiúhelník, šestiúhelník a víceúhelníky, prstence, vlnovky atd.)

-ostrá hranice mezi stojícím a polehlým obilím

-stébla bývají ohnuta v různých směrech v jednotlivých dilčích tvarech u složitého piktogramu

-klasy mohou být propleteny jako u vánočky

-obrazce vznikají většinou v noci, beze svědků

-vyskytují se v blízkosti starých kultovních míst

-lidé mají v obrazcích různé pocity, jiní v jeho okolí

-virgule proutkařů různě reaguje

-na stoncích obilí jsou pozorovány charakteristické znaky

-půda v obrazcích bývá vysušena

-obrazce se objevují často na stejných místech

Obrazek

K jedním k nejzahádnějším a nejprobadanějším obrazcům je piktogram u Grasdorfu u Hildescheimu (SRN). Jeho výjmečnost je dána zejména nálezem tři desek ve středu kruhu, které byly součástí složitého obrazce. Rovněž materiál kruhových desek - zlato, stříbro a bronz může mít svůj význam. Nejpozoruhodnější je ovšem fakt , že na nalezených deskách se nacházel věrný obraz piktogramů jako reliéf. Názory na význam znaků, ze kterých se piktogram skládá, jsou ruzné. V tomto případě se totiž nejedná o klasický symetrický obrazec, složený z kruhových a přímkových prvků, ale ze symbolů podobných starým alchymistyckým znakům.

Na dotaz jedné kontaktérky, kdo je tvůrcem piktogramů v obilí, ji mimozemská inteligence přímo sdělila, že to jsou oni, kdo tvoří tyto obrazce, aby nám dokázali svoji existenci, ale lidstvo je tak zaslepené, že tento fakt nedokáže akceptovat a hledáme různé jiné vysvtělení. 

V mnoha případech se jedná o staré náboženské, astronomické, astrologické, etnografické, šamanské či alchymistické symboly, jejichž základem jsou kruhy a spirály, přímky a jejich spojení, zaznamenáné již na megalitických pamatkách. Ostatně piktogramy v obilí (agrosymboly) se obvykle vyskytují právě na starých lokalitách, místech posvatných obřadů starých civilizací, jako je Stonehenge, Avebury. Složité symboly se podobají posvátným mandalám, které představují brány do vyšších světů, symboly zasvěcení a spojení s vyššími světy, které známe z buddhistických chrámů. Je zbytečné zkoumat smysl piktogramů, neboť již pouhý pohled na tento symbol v nás probouzí informace, které jsou zaznamenány v podvědomí našimi stvořiteli a jedná se vlastně o posthypnotickou sugesci zakódovanou do našich genů. Piktogram je spouštějícím mechanismem našeho kosmického uvědomění.

Na stránkách paní Wahlgrenis jsem si přečetla jeden velmi zajímavý článek. Vlastně to není ani článek,ale taková rada na otázku další čtenářky daných stránek. Týká se to vzkazu v kruhu s obilím a kupodivu ten kruh není až někam ze vzdálené Austrálie,ale přímo tady nám za humny.

Poselství kruhů v obilí

 

Otázka:

Milá Wahlgrenis
V létě 2005 se v naší vesnici objevily tyto kruhy v obilí.
Prosím o tvůj názor na poselství těchto obrazců.
Děkuji 

Mei 11.3.2006


Obrazek 

 

Odpověď:

Milá/ý Mei,

kruhy v obilí, které se čas od času objevují na nejrůznějších místech naší planety, nejsou dílem nás, lidí.

Obilí je u země ohnuté, ne zlomené, což by se "normálně" stát nemohlo.

Jsou pro nás informací, jistým kódem od jiných bytostí, ano, od mimozemských civilizací.

Na fotografii je řada symbolů, čte se zleva doprava.

Jako první je plný kruh - to je Země, naše planeta, místo, kde žijeme.

Další je člověk, jeho zvednuté ruce ukazují k Zemi.

Jsme příliš upoutáni na naši planetu, proto si ani nemůžeme vážněji připustit existenci jiných světů, jiných tvorů.

Pokusy, které byly dosud v těchto směrech podniknuty, nepřinesly žádné zvláštní objevy.

Z toho si tedy začal člověk mylně odvozovat, že když nikoho sobě podobného neobjevil, nikdo tedy není.

Povýšil se tímto poznáním na jakéhosi pána tvorstva, podle toho se i chová.

Ovšem čteme poselství dál...

Třetí obrázek je symbolické ztvárnění Sluneční soustavy.

Slunce, kolem něhož krouží planety, je tam jistý řád.

Ale jsou tam také bytosti. - To je další symbol.

Je otočený a na druhé straně Sluneční soustavy a dál od našeho člověka.

Tam je totiž ta bariéra.

Nemáme možnost podívat se dál, když jsme tak blokováni naší Zemí.

Tím poznáním, že nikdo další není.

Ale ony bytosti tady jsou, jsou všude kolem, jen my je nechceme vidět.

Nesnažíme se, máme klapky na očích a přesvědčujeme se o vlastní nenahraditelnosti.

Denně nás kontaktují, denně se dějí věci, které nám mají otevřít oči.

Není to těžký úkol, ale otázka pro každého z nás zní: Chceme ty oči otevřít?

Nevyhovuje nám to, jak nyní žijeme?

Není to vlastně fajn myslete si, jak jsme úžasní a přitom jen pořád dokola jen brát a brát a brát?

Žijeme na planetě Zemi, ale jsme příliš soustředěni na sebe, na vlastní spotřebu, mít víc, hned a nedívat se přitom vpravo vlevo.

Tohle ale není hlavní poslání člověka.

Jeho cíle jsou mnohem vyšší, mnohem vyšší, ale člověk je nechce chápat, vyhovuje mu to takhle.

Jídlo, zábava, spotřeba, sex...

Proč si to komplikovat jinými myšlenkami?

To je zbytečně složité...

Proto přicházejí rány a otřesy, abychom se konečně probudili a zvedli oči od našeho talíře, od naší kreditní karty jinam...

To je cíl.

Čekají na nás jiné bytosti, ale zatím ještě na tu komunikaci nemáme.

Musíme totiž alibisticky řešit ty své úkoly: měnit kolo u vozu, platit daně, kupovat černou limonádu, umělé vitamíny.

Tohle poselství říká: LIDI, PROBUĎTE SE! JSME TADY!!

 

zdroj:www.wahlgrenis.cz



Potomci Mimozemšťanů:

 

Unášení lidí mimozemšťany, jejich podrobné fyzické prohlídky na palubě meziplanetárních lodí, případy fyzického spojení mimozemšťanů s pozemšťany, děti, které se rodí z tohoto spojení.

 Američtí lékaři, kteří novorozence žen prohlašujících , že byly uneseny, prohlíželi, ale zjistili jen to, že vynikají překvapivým fyzickým i psychickým zdravím. Ovšem mimozemšťané své děti na cizí planetě nenechávají a pozemským matkám dávají pouze úlohu plod odnosit a porodit. 

Ale nalezneme i vědce, kteří se zabývají mimozemskou civilizací, tvrdí, že v současné době už nejméně 50% obyvatel Země tvoří hybridi – potomci mimozemšťanů s prvobytnými středověkými a současnými lidmi a že právě tito potomci mimozemšťanů vytvořili známé staré civilizace Egypta, Sumeru, Máyů, Aztéků.

Obrazek

 A co si o tom myslíte vy? Dávám sem možnost přímých komentářů...

*****************************************************************

Věděli jste že...?

14.07.2008

K jedním k nejzahádnějším a nejprobadanějším obrazcům je piktogram u Grasdorfu u Hildescheimu (SRN). Jeho výjmečnost je dána zejména nálezem tři desek ve středu kruhu, které byly součástí složitého obrazce. Rovněž materiál kruhových desek - zlato, stříbro a bronz může mít svůj význam. Nejpozoruhodnější je ovšem fakt , že na nalezených deskách se nacházel věrný obraz piktogramů jako reliéf. Názory na význam znaků, ze kterých se piktogram skládá, jsou ruzné. V tomto případě se totiž nejedná o klasický symetrický obrazec, složený z kruhových a přímkových prvků, ale ze symbolů podobných starým alchymistyckým znakům.

Na dotaz jedné kontaktérky, kdo je tvůrcem piktogramů v obilí, ji mimozemská inteligence přímo sdělila, že to jsou oni, kdo tvoří tyto obrazce, aby nám dokázali svoji existenci, ale lidstvo je tak zaslepené, že tento fakt nedokáže akceptovat a hledáme různé jiné vysvtělení. 

ObrazekV mnoha případech se jedná o staré náboženské, astronomické, astrologické, etnografické, šamanské či alchymistické symboly, jejichž základem jsou kruhy a spirály, přímky a jejich spojení, zaznamenáné již na megalitických pamatkách. Ostatně piktogramy v obilí (agrosymboly) se obvykle vyskytují právě na starých lokalitách, místech posvatných obřadů starých civilizací, jako je Stonehenge, Avebury. Složité symboly se podobají posvátným mandalám, které představují brány do vyšších světů, symboly zasvěcení a spojení s vyššími světy, které známe z buddhistických chrámů. Je zbytečné zkoumat smysl piktogramů, neboť již pouhý pohled na tento symbol v nás probouzí informace, které jsou zaznamenány v podvědomí našimi stvořiteli a jedná se vlastně o posthypnotickou sugesci zakódovanou do našich genů. Piktogram je spouštějícím mechanismem našeho kosmického uvědomění.

zdroj: www.cestydusi.cz
 
 

Tohle (Gericault, 18. 07. 2008 07:10)

je zvláštní a docela mi to i zapadá...

Je zbytečné zkoumat smysl piktogramů, neboť již pouhý pohled na tento symbol v nás probouzí informace, které jsou zaznamenány v podvědomí našimi stvořiteli a jedná se vlastně o posthypnotickou sugesci zakódovanou do našich genů. Piktogram je spouštějícím mechanismem našeho kosmického uvědomění.

 

optimalizace PageRank.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář