Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vesmírné bytosti alfa

20. 1. 2009

Jak tak sleduji filmy a seriály, vytvořili jsme si my lidé jistou subkulturu nebezpečných krvežíznivých mimozemšťanů, kteří s nesnaží o nic jiného než o ovládnutí naší malé a námi téměř zničené planety.

A teď přemýšejme...

Která vyspělá civilizace by byla tak hloupá, aby letěla x světelných let jen proto, aby se setkala s šíleným člověkem a ovládla už námi dost zničenou Zemi?

Abych vyvážila tyto nesmysly, které bohatě propaguje Hollywood, stáhla jsem z www.skola-ezoteriky.cz menší povídání o skutečných mimozemšťanech.

Vesmírné bytosti

 

 

 

· Vesmírné bytosti, které nás kontaktují ve svých mentálních tělech, jsou většinou z 5. dimenze, jsou se svými kosmickými loděmi pod clonami. Z pochopitelných důvodů se neodcloňují, aby nezpůsobili chaos v době, kdy lidé na to ještě nejsou připraveni. Vesmírné bytosti se nám odcloní, až se existence hrubých vibrací na planetě sníží až pod 50% (nyní cca 82%) a současně až masy lidí budou sami tento kontakt žádat Jinak ne.

Ve Vesmíru neexistuje planeta, která by nebyla pod dohledem nějaké civilizace Sil světla, která pracuje pro Stvořitele dle jeho plánu tvorby.

Život na vyspělých vesmírných planetách

· Ve Vesmíru je spousta ras a druhů mimozemských civilizací, které vypadají stejně anebo zcela jinak jako my. Mají pevná těla jako my, mají však vyšší vibraci - jsou duchovně více vyvinutí. Dostaly se na jiné planety mj. i hromadným exodem při katastrofách planety Země (např. AtlantidaI.II.III.). Jenom v naší Galaxii existuje cca 5 miliónů vyspělých planet Sil světla. Některé civilizace žijí na flotilách /lodích/. Informace o tom, že ve Vesmíru jsou bytosti nejrůznějšího vzezření jsou pochopitelné, zamlžující mystifikace Ještírků, kteří sami realizují šíření strachu u nás přes média, vlády a UFO skupiny - viz dále.

· Na planetách našich vesmírných přátel pracují lidé, androidi a roboti. Své lodě tvoří myšlenkami, je

nepřípustné cokoliv vyrábět na sklad nebo jinak zbytečně - plýtvání energií.

· Vesmírným bytostem je povoleno cestovat po Vesmíru. Mohou navštěvovat vyspělejší civilizace, čímž mají přístup k informacím, o jakých se nám lidem ani nezdá. Dohlížejí dále na Rozvojové planety a na planety, kde se rozvíjí život a pomáhají jim ve vývoji - tím zároveň povyšují duchovní úroveň svou /kosmický zákon/.

Cestování probíhá formou vystupování z dimenzí, čili dematerializací a opětovnou materializací. Materiál lodě a těl se rozloží ve svazek energie a informace a zase se zhmotní v jiném časoprostoru neboli v jiné dimenzi (paralelním vesmíru). Je to pro ně tak samozřejmé, jako pro nás cestování letadlem nebo autem.

· Vesmírné přátelské bytosti Sil světla (kterých je ve Vesmíru většina) neznají negativní myšlení,

- nevědí, co to je někomu ubližovat, nejsou agresivní, úskoční, prolhaní

- nikoho k ničemu nenutí, nepřikazují,

- mají schopnost pomáhat slabším - umí vycítit jak,

- milují i zlé lidi na Zemi, protože dobře vědí, že se jedná o vývojovou fázi člověka,

- dokáží pracovat s prožitky z minulých životů svých i jiných bytostí.

· Na planetu Zemi jsou někteří z nich dobrovolně inkarnováni, každý má určitý úkol, který si vybral. Existují zde určité frekvenční prvky - rozkódovací mechanismy, prostřednictvím kterých se rozpomenou, kdo jsou a jaké je jejich poslání. Jejich úkolem zde na Zemi je informovat lidi v jaké situaci se oni a planeta nacházejí a pomáhat jim situaci řešit.Toto je v souladu s Kosmickým zákonem

· Nemají peníze, nepotřebují je. Peníze na Vyspělých planetách neexistují, nejsou tam žádné burzy, měny, banky, finanční systém, neboť je to systém okrádájící lidi o energii, která je neúčelně vynaložena (státní instituce, armáda, reklama, sklady, obchody atp.)

· Ve svých příbytcích mají telestěnu, což je pro ně multimédium pro spojení s čímkoli a kýmkoli.

· Nemají nemocnice, protože nevědí, co to nemoc je. Proto se dožívají tisíců nebo i desetitisíců let věku. Zde na Zemi ve 3. dimenzi je nemoc jediný účinný způsob, jak změnit myšlení lidí, tam nikoli.

· Vzhledem k tomu, že jejich úroveň vývoje jim umožňuje šířit informace rychlostí větší než rychlost světla, je  pro ně snadné nás trvale každého monitorovat a vyhodnocovat naše chování a jednání. Sledují nás milióny civilizací.

· Vyspělé civilizace pracují pro společnost cca 2 hodiny denně. Pak se věnují zájmům a zálibám (četba, kultura, tanec, hudba, turistika, návštěvy, sebevzdělávání - 30 vědních oborů současně, atd.,)

· Způsob jejich duchovní pomoci lidem:

- snaží se tlumit konflikty,

- vnuknou člověku dobrý nápad,

- posílají směrem k nám láskyplné vibrace, které nás ovlivňují, aniž si to uvědomujeme,

- kdo má zájem a parametry se spojit myšlenkou, dodávají mu informace k jeho duchovnímu rozvoji.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Vesmírné bytosti

Greg,10. 5. 2015 17:00

Tohle je cesta. Ta správná. Uvědomit si, jak je vesmír mocný a všechno a všichni v něm, včetně těch duchovně vyspělejších i když jsem je neviděl. Věřím v takové mocnější bytosti. To mě motivuje, abych se neprojevoval s negativními vlastnostmi, nebo abych je aspoň trochu zmírnil a postupně dosahoval určité stability i na této planetě Zemi, kde je vše proměnné a mnoho nejistoty. I když jsem dávno dosáhl věku dospělosti, stále se cítím jako dítě a jen tak si nezasloužím vyjít na tu vyšší úroveň. A peníze by opravdu neměli existovat. Myslím si, že všechno zhoršují a komplikují, při hlubším zamyšlení. Mnohem dúležitější je respektovat takově mocné síly a bytosti.

Tohle mi bohatě stačí...

Samael,2. 5. 2009 18:13

Děkuju! Měj se hezky! Čus!!

Vesmírné bytosti

Marta V.,2. 5. 2009 16:58

Nemám, komentář, nevím co bych dodala. Moc, moc pěkné. Děkuji. M.V.