Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zkušební inspektoři

3. 4. 2010

O těchto bytostech se v žádné knize nedočtete. A tak i ten název jsem jim dala já sama. Protože nejlépe vystihuje jejich činnost.

Někdy se mi totiž stane, že začnu cítit ve své blízkosti něčí přítomnost. někdy se to dokonce projevuje tím, že vidím v rohu místnosti takový našedlý dým. Zprvu jsem si myslela, že jde o zbloudilé duchovní bytosti, ale odeslat to nešlo. Komunikovat s tím taky nešlo. Ale přítomnost té bytosti (či bytostí)jakoby mne znervozňovala a nutila něco udělat. Je to jako kdyby vám stále někdo stál těsně za zády....nic příjemného. Ale podle mých testů nejde o bytost negativní, ale ani pozitivní. Pochází ovšem z té nejvyšší úrovně. Je tu zkrátka jako kontrolor.

Vždy, když se takové bytosti u mne objevily, byla přede mnou nějaká zkouška. Buď složité životní období a nebo něco, na čem se mohlo ukázat, nakolik chápu souvislosti ve svém životě. A tyhle bytosti jakoby mne nutily aktivně se této zkoušky zúčastnit. nastalou situaci řešit. Když se mi do toho moc nechtělo, jejich přítomnost byla stále naléhavější. Jakmile jsem onou "zkouškou" prošla a situaci vyřešila, bytosti zmizely. A pokud jsem uspěla a zachovala se v souladu s vesmírnými zákony, dokonce vždy přišla nějaká odměna. Například ve formě nové schopnosti, která mi byla dána. Proto jim říkám zkušební inspektoři. Zdá se, že přijdou, když o něco jde, nestranně pozorují a pak o události informují "tam nahoře" a podle toho přijde odměna a nebo další lekce. Časem jsem zjistila, že tohle se zdaleka neděje jenom mně a že "Zkušební inspektory" zná téměř každý jen trochu vnímavý člověk.

Psala to Kateřina - převzato z http://www.tetakaterina.cz/99-zkusebni-inspektori/

Dodatek BoFi:

právě teď čtu článek o zkušební inspektoři, při tom mám pocit že dávno jsem viděla vize při meditaci. Všimla jsem že není negativní ani není pozitivní. Ono přesně tak...

Dovoluju abych Ti ukázala obrázek co jsem malovala, tomu říkám "Anděl spravedlnosti"

 

Zdroj:www.bofi.cz

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář