Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kdo byli dávní stavitelé velkých pyramid?

28. 12. 2009
Na zodpovězení téhle otázky se musíme přesunout do dob nejstarších, o kterých se dochovaly vůbec poprvé nějaké písemnosti. Navštívíme jižní Mezopotámii, která nám v lecčems napoví. Žil zde národ Sumeru, jejich historie se datuje od roku 3500 let př.n.l. V jejich náboženství se objevuje víra ve vícero bohů a to konkrétně ve 12 nejdůležitějších, kteří se obměňovali. Pantheon a události sumerských bohů se prolínají napříč naší historií po celém světě. Až teprve v křesťanství se píše o jednom bohu, ale i v Bibli - Genesis jsou zmínky o bozích, k těmto nepřesnostem muselo samozřejmě dojít, protože i biblické příběhy se nevyhnuly popisu sumerských událostí. V Egyptě, Řecku, Indii, Střední a Jižní Americe nebyla žádná jiná božstva než ta sumerská, která žila v pospolitosti s lidmi tehdejší doby, která odešla, ale slíbila, že se vrátí.

Mexiko, Teotihuacán

Ze tří teotihuacánských pyramid je nejmenší pyramida boha Quetzalcoatla, střídají se zde obrazce se stylizovanou tváří Tlaloka. Tato pyramida spadá do doby Toltéků a podobá se mnoha dalším mexickým pyramidám. Naproti tomu obě větší pyramidy nejsou zdobené vůbec, schodiště bylo k pyramidám přidáno až později. Mají jiné rozměry i tvar a odlišují se v první řadě tím, jak jsou ohromně staré, těmito aspekty připomínají pyramidy v Gíze. Pozoruhodné na tom je, že ačkoliv je Chefrénova pyramida v Gíze nižší než Cheopsova pyramida, jejich vrcholy jsou ve stejné nadmořské výšce, protože Chefrénova pyramida je vystavěna na místě přesně o tolik vyšším, o kolik je stavba nižší a totéž se opakuje v Teotihuacánu, kde pyramida Měsíce je vystavěna na místě o deset metrů vyšším než Sluneční pyramida, a vrcholy obou staveb jsou ve stejné výšce. Další podobnost u pyramid v Gíze a v Teotihuacánu je, že mají téměř identické základny. V Gíze měří jedna strana 247 metrů a u pyramidy v Teotihuacánu 244 metrů.

Sluneční pyramida Měsíční pyramida
Sluneční pyramida.
Měsíční pyramida.


Egypt, Gíza

Cheopsova pyramida a Chefrénova pyramida jsou právě jediné dvě největší pyramidy vystavěny pod strmým úhlem 52 stupňů. Tyto pyramidy jako jediné nebyly vybudovány Cheopsem ani žádným jiným faraónem, ale bohy starověkého Blízkého východu, kterým tyto stavby sloužily jako navigační body k jejich kosmodromu na Sinajském poloostrově. Všechny ostatní egyptské pyramidy jsou skutečně dílem faraónů, vznikly o tisíce let později a napodobovaly boží schody k nebesům. Ale žádnému z nich se nikdy nepodařilo dosáhnout úhlu 52 stupňů a kdykoliv se o to stavitelé pokusili, dílo se nakonec zhroutilo; jako příklad poslouží druhá Snofrewova pyramida v Dahšúru. Když se jim první pyramida, postavená v Médúmu pod úhlem 52 stupňů zřítila, stavitelé pak narychlo změnili uprostřed stavby úhel druhé pyramidy na bezpečných 43,5 stupně. Ve velkých pyramidách se nikdy nenašel žádný pohřbený faraón. Ačkoliv si Egypťané potrpěli na bohatou výzdobu, tak obě velké pyramidy neobsahují žádné malby ani hieroglyfy.

Pyramidy v Gíze Pyramida v Dahšúru
Pyramidy v Gíze.
Pyramida v Dahšúru.


Libanon, Baalbek

Triliton tvořený masivními kamennými kvádry je podstavcem dávného kosmodromu, přistávací plošiny Anunnaků, která se zachovala, a na níž byly teprve později vybudovány římské památky. O plošině se vyprávějí legendy, že pochází z dob před potopou. Velmi znepokojivou zůstává skutečnost, že ani v současné době neexistuje jeřáb, vozidlo či jakýkoli mechanizmus, pomocí kterého lze zvednou těleso o váze 1000 či 1200 tun. A to ani nemluvíme o jeho dopravě dolů údolím, vzhůru svahem a přesném usazení do stavby ve výšce mnoha metrů nad zemí. Nebyly nalezeny žádné stopy po cestách, rampách či jiných zemních stavbách, které by jen naznačovaly, že tudy byly obrovské bloky smýkány z lomů na místo svého určení ve stavbě.

Baalbek, triliton v masivní západní opěrné zdi. Obří kvádr v lomu Baalbek.
Baalbek, triliton v masivní západní opěrné zdi.
Obří kvádr v lomu Baalbek, dávní kameníci jej zde ponechali. Je plně opracován a vytvarován. Jeho délka dosahuje dvacet tři metrů a jeho základna měří pět a čtyři a půl metru. Opatrný odhad naznačuje, že váha kvádru by mohla dosahovat 1200 tun. Většina vědců předpokládá, že měl být vyzdvižen a umístěn do stavby vedle svých tří sester.

Peru, Cuzco

Staré město Inků se nachází v Peruánských Andách. Na jeho ruinách postavili v 16. století Španělé paláce a kostely v barokním stylu. Všechny tyto obrovské kvádry z nejtvrdšího kamene byli do Cuzca přivezeny a opracovány kameníky s lehkostí, jako když se krájí vosk. Přední část každého kamene byla uhlazena a upravena do lehce konkávního tvaru. Jak toho ale bylo dosaženo se neví, neboť na kamenech nejsou žádné drážky, zářezy či stopy po dlátech a kladivech. Tajemstvím stále zůstává, jak se tyto ohromné kusy kamene podařilo zvednout jeden na druhý a sesadit je vzhledem k podivným úhlům kamene s takovou přesností. A aby záhad nebylo málo, tyto obrovské bloky k sobě přiléhají bez použití malty. V jednom případě váží kamenný blok, měřící na výšku devět metrů, přes 300 tun. Tyto obrovské kusy skal sem musely být dopraveny z dálky, musely být na toto místo doneseny přes hory, údolí, strže a prudké řeky.

Cestovatelé i současní vědci se shodují na jednom - tyto zdi nejsou dílem Inků, ale jakýchsi jejich tajemných předchůdců, kteří museli mít k dispozici nadpřirozené síly, nedá se uvěřit, že by je někdo získal z kamenolomu, neboť Indiáni neměli železo ani ocel, pomocí nichž by je vytesali a opracovali. Také není zřejmé a zůstává záhadou, jak by je stavitelé dostali na místo, neboť Indiáni neměli povozy, voly, aby je mohli na místo přitáhnout. Tehdy ani neexistovaly žádné rovné cesty, naopak cestou je čekaly samé hory a příkré strže. Mnoho kamenů bylo na místo dopraveno ze vzdálenosti patnácti, třiceti až padesáti mil. Inkové nebyli původní stavitelé pevností - je známo, že nedokázali přenést byť i jediný z oněch megalitických kamenů. Podle kronikářových záznamů se jeden incký kamenický mistr rozhodl, že zvýší svůj věhlas tím, že kámen vyzvedne z místa, kde ho původně stavitelé zanechali. Více než 20.000 indiánů ten balvan zvedlo za pomocí tlustých lan. Postupovali jen velmi pomalu. Na jednom ze svahů se vinou nosičů, kterým se nepodařilo dobře udržet rovnováhu kamene, jejich břímě, které se ukázalo být pro ně příliš těžké, vysmeklo a odvalilo se zpátky dolů po svahu, přičemž zabilo asi čtyři tisíce indiánů. Kameny jsou sestaveny s takovou přesností, že je nemožné vsunout mezi ně nejtenčí ostří nože či nejmenší jehlu.

Kameny v Cuzcu jsou sestaveny s takovou přesností, že je nemožné vsunout mezi ně nejtenčí ostří nože či nejmenší jehlu.   Kámen ve zdi v Cuzcu má 12 stran úhlů.
Kameny jsou sestaveny s takovou přesností, že je nemožné vsunout mezi ně nejtenčí ostří nože či nejmenší jehlu.
 
Má 12 stran úhlů.

Cuzco   Cuzco


Vystává tedy otázka, kdo byli ti stavitelé? Byli to dávní astronauti AN.UNNAK.KI (v sumerštině znamená "Ti kteří přišli z Nebe na Zemi"), kteří nás pravidelně navštěvovali a učili pokroku, který se objevoval v periodách? Jak to, že tak mistrovské opracování a přemisťování kamene nezvládneme dodnes? Pak si musíme připustit, že naše historie nebude tak přímočará jak se zdá, ale zub času před námi něco závažného skrývá.


Použitá literatura:
[1] - Zecharia Sitchin, Schody k nebesům 1980
[2] - Zecharia Sitchin, Války bohů a lidí 1985
[3] - Zecharia Sitchin, Ztracené říše 1990


Zdroj: http://gnosis9.net
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

FrankPluch

FrankPluch,9. 7. 2021 10:24


Hello would you mind letting me know which web host you're utilizing? I've loaded your blog in 3 different internet browsers and I must say this blog loads a lot faster then most. Can you recommend a good internet hosting provider at a honest price? Many thanks, I appreciate it!

what is cbd syrup

Robertchesy,9. 7. 2021 7:31

Test your knowledge. https://chopot.org/nanoenhanced-hemp-oil/ Today’s recipe is for Lemon Snow Pudding. I had checked out some cookbooks from the library recently and as I was reading through them one evening I came across this recipe. Sport videos. https://chopot.org/cbd-epsom-salt/ Darn! You're not old enough to use Leafly. 1 Pack each of Juicy Hemp Wraps, 6 Flavors, 2 Wraps per Pack = 12 Wraps 1 Pack each of Twisted Hemp Wraps, 6 Flavors, 4 Wraps per Pack = 24 Wraps . I picked up Darling last week, 3/11/15, and she has been a great little pup! She went to the vet on Monday and got a clean bill of health as well. She is best buddies with our current Boston, Mugs, and we are looking forward to the two of them being lifelong companions. I would make the 2 hour drive (one way) all over again. She is fantastic. https://chopot.org/snorting-cbd-isolate/

utanm gelernthat couple petrolera dimas

HenisBew,9. 7. 2021 2:30

https://gee.su/vXgwh https://qps.ru/vxNts https://cutt.us/doxHA https://clck.ru/VwBQC - https://clck.ru/Vw7iv https://clck.ru/VvMcB https://qps.ru/Kzfhc https://gee.su/97GdK https://gee.su/I46eW https://clck.ru/VvcCC - https://cutt.us/HBpCG https://qps.ru/cLBhJ https://cutt.us/GZAtu https://clck.ru/VwF8S https://clck.ru/Vw2wt https://qps.ru/Da1dh - https://cutt.us/aUxPM https://clck.ru/Vvjqx https://clck.ru/VvuyS https://gee.su/JgwLnhttps://gee.su/jSIlv https://gee.su/Kh2Ym https://cutt.us/qZZBj https://cutt.us/OUGUs - https://clck.ru/VvNcQ https://gee.su/HQMmZ https://clck.ru/Vvagn https://qps.ru/p4rQq https://gee.su/S6OgC https://qps.ru/i5t0O - https://cutt.us/mKBmT https://clck.ru/Vvp9u https://gee.su/GX4q0 https://clck.ru/VvHrf https://qps.ru/ruvVa https://clck.ru/Vw79j - https://qps.ru/gCLq2 https://qps.ru/NVS3R https://cutt.us/LmrkD https://gee.su/tsQZ2

regulatedbut prolapsed insidiously fasr valodaweb

HenisBew,8. 7. 2021 17:41

https://clck.ru/VvUym https://cutt.us/ZpNnN https://gee.su/RiD2S https://clck.ru/Vve93 - https://qps.ru/Ok610 https://gee.su/gftUe https://cutt.us/NNrlU https://clck.ru/VvRbL https://gee.su/zR2mo https://gee.su/S8v59 - https://clck.ru/VxA7w https://gee.su/vCPfa https://cutt.us/zMiHC https://cutt.us/QvpgU https://clck.ru/VvfU9 https://qps.ru/dTEX8 - https://qps.ru/wGWkE https://gee.su/JEsCh https://clck.ru/VvYHD https://qps.ru/yBb5Shttps://cutt.us/pvtZn https://qps.ru/TALbK https://qps.ru/TBrjL https://gee.su/zNdvY - https://clck.ru/Vwa5a https://cutt.us/IgHCq https://gee.su/Of0Ik https://cutt.us/SkJdj https://gee.su/mpU4M https://cutt.us/OQkHi - https://gee.su/jWJcq https://qps.ru/dE2NS https://qps.ru/PHpkh https://qps.ru/qbnyp https://qps.ru/YSGtj https://qps.ru/GgmOH - https://qps.ru/5cPAk https://qps.ru/NLQXh https://cutt.us/BMxZB https://cutt.us/YyLdj

mkchigan pristanou countess wilt covertimes

HenisBew,8. 7. 2021 8:21

https://qps.ru/L24AN https://cutt.us/GdDBB https://qps.ru/UVX9i https://qps.ru/CoRLD - https://cutt.us/WzABA https://qps.ru/rpjlc https://gee.su/lArWI https://qps.ru/hRbun https://cutt.us/Eacaw https://clck.ru/VvS7b - https://cutt.us/CcHiw https://qps.ru/UKWL9 https://clck.ru/VwGDL https://cutt.us/UxbVN https://qps.ru/uDXZL https://clck.ru/VvpgC - https://clck.ru/VvRqN https://qps.ru/ye4h1 https://cutt.us/VdOxb https://gee.su/wm4HRhttps://qps.ru/R3rLJ https://clck.ru/VvZBv https://cutt.us/cASEX https://cutt.us/rXPfJ - https://gee.su/XpKxJ https://gee.su/NO6eY https://qps.ru/5OPac https://qps.ru/tkqSH https://cutt.us/FAPDF https://qps.ru/V9XO4 - https://cutt.us/MFfqX https://qps.ru/C7lYe https://gee.su/iJmKU https://gee.su/7tnIU https://cutt.us/EAwFN https://qps.ru/ozskZ - https://qps.ru/CIi7P https://qps.ru/zGif4 https://qps.ru/O4QnB https://gee.su/FkCfz

pacifist idahomarried lesieb supplied relatively

HenisBew,7. 7. 2021 23:25

https://cutt.us/lwdXa https://gee.su/pb8JH https://qps.ru/59VPT https://clck.ru/Vx5jJ - https://gee.su/MnNBY https://clck.ru/VvRkf https://cutt.us/HvuwV https://qps.ru/bV30u https://cutt.us/RfbyE https://clck.ru/Vw7Qa - https://qps.ru/YAH5r https://gee.su/qYmdj https://qps.ru/EgnNQ https://clck.ru/VvLHw https://gee.su/MxrUR https://qps.ru/ktWSh - https://cutt.us/bEinZ https://qps.ru/mNjvK https://qps.ru/uGT2r https://cutt.us/dZluwhttps://clck.ru/Vx4vL https://gee.su/0F3Ev https://gee.su/5jn38 https://clck.ru/Vw3FT - https://cutt.us/Edfea https://qps.ru/oP1VQ https://clck.ru/VwdDP https://clck.ru/VvZ3W https://cutt.us/HLyqq https://clck.ru/VvYsM - https://gee.su/kFl72 https://gee.su/hXs4S https://qps.ru/ds7jS https://cutt.us/KcmBz https://clck.ru/VvhJy https://gee.su/A5a1W - https://qps.ru/wHkXB https://cutt.us/eViQb https://clck.ru/VvVot https://gee.su/6d7rV

Women's Mode Backpack

Jasonpex,5. 7. 2021 6:21

https://geni.us/qX4pKE leather knapsack for ladies

atomiaOriesiaInota

KeithGlype,4. 7. 2021 22:44

https://telegra.ph/Satomi-Suzuki-HD-Porn-03-30
https://telegra.ph/Pornos-Mutter-Tochter-10-31
https://telegra.ph/Nude-African-Girls-Fotos-11-02
https://telegra.ph/Leyla-Reitet-Schwanz-Und-Schluckt-Sperma-03-28
https://telegra.ph/Kendra-James-HD-Porn-03-30
https://telegra.ph/Gujrati-Giral-Giral-Und-Xxx-11-03
https://telegra.ph/Jamaican-Sexy-Nude-Girls-Photos-04-03
https://telegra.ph/Rylie-Richman-Porn-03-31
https://telegra.ph/Swingervideo-10-31
https://telegra.ph/Ass-Young-Girls-Naked-03-26
https://telegra.ph/Free-Tiny-Teen-Masterbating-Pics-03-25
https://telegra.ph/Xhamster-Tante-11-01
https://telegra.ph/Hot-Women-Stripping-Vidios-03-27
https://telegra.ph/Hot-Girls-Having-Sex-With-Other-Hot-Girls-04-04
https://telegra.ph/Tote-Frau-Nacked-Gehängt-Kopfüber-11-03
https://telegra.ph/Horny-Cougar-Raven-Hart-Ass-Fucked-In-Gym-03-27
https://telegra.ph/Versaute-Teens-10-31
https://telegra.ph/Free-Pron-Douther-Sexx-Father-03-26
https://telegra.ph/Retro-Pregnant-Orgy-Anal-03-24
https://telegra.ph/Classy-Women-Having-Sex-Clips-03-24
https://telegra.ph/Cartoon-Compilation-Porn-Tube-03-29
https://telegra.ph/Funny-Ass-And-Pussy-Tattoos-11-12
https://telegra.ph/Hot-Naked-Women-Shagging-03-28
https://telegra.ph/Sexy-Nude-Young-Lady-04-02
https://telegra.ph/Sexy-Asian-Massage-Chicks-Naked-04-02
https://telegra.ph/Young-Teen-Amateur-Sex-Photos-11-11
https://telegra.ph/Hausgemachte-Schwanz-Pumpe-11-01
https://telegra.ph/Masturbation-Porn-Video-Starring-Young-And-03-28
https://telegra.ph/Christy-Marks-Porn-03-31
https://telegra.ph/Fünf-Mädchen-Blowjob-03-25
https://telegra.ph/Vanessa-Veracruz-Schiere-Nass-GString-03-28
https://telegra.ph/Nude-Hot-Girls-Sex-Tumblr-04-03
https://telegra.ph/Fucking-Porn-Video-Involving-Super-Hot-Teenager-03-27
https://telegra.ph/Haarige-Arschfotzen-03-27
https://telegra.ph/Sophia-Leigh-Porn-03-29
https://telegra.ph/Nackt-Mädchen-Höschen-Nass-11-02
https://telegra.ph/Geiler-Porno-Deutsch-10-31
https://telegra.ph/Gratis-Wet-And-Wild-Teen-Fotze-11-03
https://telegra.ph/Radiometric-Dating-Means-Placing-Events-In-04-02
https://telegra.ph/Sexy-Petite-Slut-Fuck-Gif-11-11
https://telegra.ph/Elite-Dating-Agency-Cost-03-26
https://telegra.ph/Big-Breasted-Oil-Wrestling-03-24
https://telegra.ph/Stormy-Daniels-Film-11-01
https://telegra.ph/Steve-O-From-Jackass-Porn-11-10
https://telegra.ph/Girls-Nudes-Showing-No-Face-04-02
https://telegra.ph/WeiГџer-Teenager-Mit-Zahnspange-Nackt-11-03
https://telegra.ph/Bälle-Tief-Stormy-Daniels-Ficken-11-03
https://telegra.ph/Sexy-Dirty-Porn-Sluts-03-28
https://telegra.ph/Hot-Mom-Strip-Nackt-Gif-11-02
https://telegra.ph/Watch-Deep-Throat-The-Movie-Free-03-23

Best information

ScottWargy,3. 7. 2021 15:21


Only good sex games for free https://www.myadultonlinegames.com/category/bdsm-porn-games in best quality

Предлагаем бонусы Устранение сайтов конкурента вирусные базы

PetrWlasow,1. 7. 2021 23:59


Добрый вечер!
Делаем уникальное предложение: самые лучшие "смертоносные" прогоны для интернет-сайтов ваших конкурентов. Всего от 2000 р.
- 100% эффект. Интернет-сайты конкурентов "упадут".
- Максимальное количество негативных фитбеков.
- Собрана особая база - максимально сильные площадки из 10 млн. онлайн-сайтов (спамные, порно, вирусные и т.д.). Работает бесперебойно.
- Прогон осуществляется сразу с 4-х мощных серверов.
- Постоянный спам токсичных ссылок на электронную почту.
- Выполнение заказа на протяжении 40-240 часов круглые сутки. Можем растянуть сколько угодно по времени.
- Прогоняем с запретными ключами.
- При условии заказа 2 ресурсов - хорошие скидки.

Стоимость $70

Полная отчётность.

Оплата: Qiwi, Yandex.Money, Bitcoin, Visa, MasterCard...

Телегрм: @xrumers
Skype: xrumer.pro
WhatsApp: +7(977)536-08-36
email: support@xrumer.cc
Только эти!
А тАкож Работаем со Студиями!

Tento software může vyřešit jakýkoli CAPTCHA

LoliteFus0946,1. 7. 2021 15:17

XEvil-nejlepší nástroj captcha solver s neomezeným počtem řešení, bez omezení počtu závitů a nejvyšší přesnosti!
XEvil 5.0 podporuje více než 12.000 typů obrázků-captcha, včetně ReCaptcha, Google captcha, Yandex captcha, Microsoft captcha, Steam captcha, SolveMedia, ReCaptcha-2 a (ano!!!) Rekaptcha-3.

1.) Pružně: můžete nastavit logiku pro nestandardní captcha
2.) Snadný: stačí spustit XEvil, stiskněte 1 Tlačítko - a to bude automaticky přijímat captcha z vaší aplikace nebo skriptu
3.) Rychlý: 0,01 sekundy pro jednoduché captcha, asi 20..40 sekund pro ReCaptcha-2 a asi 5...8 sekund pro ReCaptcha-3

Můžete použít XEvil s jakýmkoli softwarem SEO/SMM, analyzátorem kontroly hesel, jakoukoli analytickou aplikací nebo jakýmkoli vlastním skriptem:
XEvil podporuje většinu známých Anti-captcha služeb API: 2Captcha.com, RuCaptcha, AntiGate.com (Anti-Captcha), DeathByCaptcha, etc.

Máte zájem? Stačí hledat na YouTube "XEvil" pro více informací
Čtete to - pak to funguje! :)

Pozdrav, LolitaFus6880

Sale

Justinmal,29. 6. 2021 2:25

New mission is to create a one-stop shop for modern yet economical fashionistas. We offer customers a great place to discover the latest and greatest in-demand products at affordable prices.
https://ad.admitad.com/g/68eif15572ce22793aa238a0bfaa27/

How To Get Free NUTAKU Gold 2022

belleWeelf,24. 6. 2021 22:26

https://karekdrolperkins.medium.com/nutaku-gold-coin-codes-updated-2021-april-b0173c24f2fe

Nutaku is an adult gaming platform with primarily hentai games. Located in Canada, Nutaku offers games with mature content. The platform focuses on browser, downloadable and mobile games,<>] offering microtransactions and purchasable options. As of early 2020, Nutaku had 50 million registered users.<>] Nutaku offers a large pool of 450+<>] free-to-play and paid titles of various genres, including action-adventure, massively multiplayer online game, real-time strategy, tower defense, dating sim, clicker, collectible card game, puzzle, turn-based strategy (TBS), strategy, visual novels, kinetic novels, and virtual reality.

Where To Get NUTAKU Games For Free
NUTAKU Unlimited Coins Apk No Survey
Nutaku Gold Hack
How To Get Free NUTAKU Gold 2022
How To Get Free Goldl NUTAKU JULY 2021
Free NUTAKU Gold No Surveys JULY 2021

ввод воды в дом

Roberteoc,24. 6. 2021 1:21

Доброго времени суток дамы и господа

Роторное бурение
Роторное Бурение
(Бурение с промывкой или продувкой)

Результат 100%
При таком способе бурения используется оборудования вращательного типа. Порода разрушается специальным инструментом долотом. В результате поступательно-вращательных движений, оборудование постепенно заглубляется, а почва из забоя выводится наружу глиняным раствором, водой или сжатым воздухом. Применяется для бурения как мягких, так и твёрдых пород на довольно большую глубину. Скважины, сделанные роторным способом имеют более продолжительный срок службы.

Роторное Бурение в нашей организации стоит от 60 рублей за метр погонный.

prooksaccor cvffp

pharmaceptica.com,22. 6. 2021 8:55

canada generic tadalafil https://pharmaceptica.com/

Quality products and drugs only here https://bit.ly/3oZOKnO

cep,21. 6. 2021 0:55


Quality medical products at a low cost. Worldwide delivery

https://bit.ly/3oZOKnO

IMVU How To Get Credits 2021

belleWeelf,19. 6. 2021 5:14

https://www.yumpu.com/en/document/read/65718980/imvu-credits-free-2022-how-to-get-free-credits-on-imvu-mobile-2022

===========
wow. i found it finally. thanks!

How To Earn Free Credits On IMVU
How Do U Get Free IMVU Credits 2022
Ways To Get Free IMVU Credits Fast

бурение скважин воду областям

Donalderh,15. 6. 2021 4:46

Доброго времени суток дамы и господа
Какое время года выбрать для бурения скважины
Бурение в разные периоды года
Если вы завершаете строительство собственного дома, самое время выбрать и место для бурения скважины. Так ваш участок будет менее всего поврежден и будущая отделка дома не пострадает. Не забудьте также учесть все важные факторы, чтобы процесс бурения прошел без всяческих неожиданностей.

Компания «БурТехСервис» осуществляет бурение круглый год. Для этого в распоряжении имеется целый арсенал техники, бурильной и строительной для проведения земельных работ. Имеющаяся техника предусматривает бурение и заезды на любые участки. Есть крупно- и малогабаритная техника, прицеп-бытовка для бригады, грузовики и краны для перевозки оборудования и материалов. Подробнее с техникой вы можете ознакомиться здесь.

Весна

+ не нужно очищать участок от снега

+ цена бурения дешевле в тех местах, где нет грунтовых вод и не закрывают дороги

– трудности с заездом на участок ввиду таяния снега, дождей

– бурение затруднено если грунтовые воды высокие

– на заболоченной местности проведение бурения не представляется возможным

Лето

+ почва сухая – удобный заезд

+ летом высокая потребность в воде для питья и полива

+ летом удобно проводить бурение местах высоких грунтовых вод

– цены на бурение выше

– очереди на бурение также большие

– соседи могут проявлять к вам излишнее внимание и быть назойливыми

Осень

+ понижение цен на бурение, осенние скидки и акции

+ осенью растения отцветают – не страшно повредить участок и ландшафт

– на заболоченной местности проведение бурения не представляется возможным

– сроки бурения могут смещаться ввиду неустойчивости погоды

– если осенью дожди частые и сильные – имеет смысл подождать, чтобы почва слегка подмерзла

Зима

+ почва зимой сухая и твердая – ущерб вашему участку минимален

+ действуют зимние скидки на бурение и приятные подарки

+ в холодное время года соседи меньше проявляют любопытство и назойливость

+ оптимально проводить бурение местах высоких грунтовых вод

– если зимой много снега, требуется очищать участок для бурения, а также дорогу для осуществления заезда бурильной техники

– при сильных морозах (ниже -18) рекомендуем подождать, пока немного не потеплеет (нельзя недооценивать человеческий фактор)

– процесс бурения зимой всегда немного длительнее, ввиду погодных условий и холодов

Выходит, самое благоприятное время для бурения – это летний и зимний период. У бурения зимой свои благоприятные факторы. Почва твердая, грунтовые воды находятся на низком уровне, поэтому монтировать кессон и трубопровод не представляет трудностей при обустройстве скважины.

Соорудить скважину в твердой и мерзлой почве не составит труда для нашей бурильной техники. “БурТехСервис” располагает арсеналом средств для любых погодных условий. К тому же, обеспечив работой нашу буровую бригаду и не давая простаивать бурильной технике, наша компания поощрит наших дорогих заказчиках значительными скидками на бурение в зимнюю пору и новогодними подарками.Мы ценим ваше время! Обратитесь к нам – и наши инженера дадут вам грамотную консультацию по любому вопросу бурения и обустройства скважины.

скважина на воду беларусь

Donaldmon,14. 6. 2021 16:55

Приветствую Вас друзья
Роторный и шнековый способы бурения. Их отличия.
В зависимости от глубины бурения и типа почвы компания “БухтехСервис” применяет 2 способа бурения.

Роторный способ бурения. Выполняем с помощью передвижной буровой установки УРБ–2а2 на шасси ЗИЛ–131. Применяемый инструмент – шарошечные долота с широким диапазоном диаметров 75–300мм. Благодаря универсальности этого способа с легкостью разрушаются мягкие и твердые горные грунтовые слои.rotornoe-burenie

Вращательную мощность ротор направляет долотом на рабочую колонну. Для удаления разрушенной породы делают промывку через буровой насос с помощью специальных полимеров. После того, как пройдена бурением первая часть скважины, опускают первую обсадную колонну (кондуктор), чтобы перекрыть слабые неустойчивые породы и верхние водоносные горизонты, производят гидроизоляцию затрубного пространства, закачивают в него приготовленную смесь с цементом. Бурение скважины продолжается долотом меньшего диаметра внутри обсадных труб до отмеченной глубины, затем в скважину опускают следующую обсадную колонну или эксплуатационную колонну, которая будет находиться в водоносном слое.

Роторный метод обладает высокой продуктивностью и способностью обрабатывать любой тип почвы, но также и более дорогостоящий нежели шнековый.

Шнековый способ бурения популярен среди населения по причине своей простоты и доступности. Его используют в рыхлой почве и грунте средней твердости. Отличительным в технологии пробуривания шнеком является то, что отсутствует необходимость в промывке водой, так как снятие набившихся разломанных слоев почвы осуществляет шнек. Все дело в скорости обрабатывания. Но если в почве попадутся камни, использование шнека станет проблематично. Рационально использовать этот метод при строительстве скважин малой глубины в почве.

Несомненный плюс в пользу способа с применением шнека – доступная стоимость.

Технология шнекового бурения позволяет добиваться глубины бурения до 40 метров, в том числе и зимой в сильные морозы. Гораздо более глубокие скважины бурят посредством роторного способа. Он справляется с любым грунтом, в то время как шнековый способ позволяет обрабатывать только сухие и не самые твердые виды почв.

У каждого способа свои плюсы и минусы. При выборе способа бурения для своего случая нужно учитывать тип почвы в своей местности, а также климатические условия.

Авто из Японии б у

clump,8. 6. 2021 4:37

Автомобили, мототехника, спецтехника, авторазбор со стоянок и аукционов Японии. Срочная доставка с Отару, Фусики, Ниигата, Тел 79910690696 WhatsApp
autoauction.nhk@gmail.com https://api.whatsapp.com/send/?phone=79910690696&text&app_absent=0