Jdi na obsah Jdi na menu
 


Lidský motýl

8. 11. 2009

8. srpna 2009 se objevil obří kruh v obilí s lidským motýlem (530 metrů x 450 metrů) v jižním Holandsku, poblíž města Goes. Je to největší kruh v obilí, jehož obraz mluví jasně – „lidé se vyvíjí“. To he dobře znázorněno přeměnou housenky na motýla! Lidská postava ve formaci kruhu s obilím vypadá jako Da Vinciho „Vitruvianský člověk“, nebo člověk, kterého můžete vidět v hlavičce blogu Mayská proroctví 2012.

První reakcí mnoha lidí, kteří viděli tento ¨velkolepý kruh v obilí, je obvykle velké „páni!“, doprovázené husí kůží a vlnou nadšení při pohledu na tuto nádhernou transdimenzionální zprávu v kruhu v obilí znázorňující „evoluci“. Tento urychlil evoluci kvantově, kdy vyslal vlny transformační energie… vyvíjejícího se života… a probudil miliony lidí po celém světě. Vícesmyslový člověk se vyvíjí uvnitř každého z nás, NYNÍ….

Motýl je symbolem růstu, změny a transformace.

Psyché (řecká bohyně, které vděčíme za kořen našeho slova psychologie) dostala jméno, které Řekové dali duši. Bylo to také řecké slovo, které původně znamenalo motýl. V raném řeckém umění byla tato bohyně, jako duše, představována motýlem.

Časem začal motýl (psyche) symbolizovat duši a naše slovo psychosomatické znamená působení duše (či mysli) na tělo (které se řecky řekne soma).

Motýl, zvíře moci, symbol změny, duše, kreativity, svobody, radosti a barev

Ina Woolcott

Domorodí Američani pohlíží na motýla jako na symbol radosti. Živením se na květech pomáhají opylovat a tím dále šířit krásu. Motýlí oči se skládají z tisíců jednotlivých čoček. To jim poskytuje dat vidět obraz jasně. Mohou vnímat ultrafialové vlnové délky, což u lidí v symbolu motýla naznačuje jasnovidecké schopnosti. Anténa motýla má na každém konci malé výčnělky, které mají pomáhat v orientaci. Pokud anténa chybí, létá motýl v kruhu a není schopen najít cestu. Pokud je motýl váš spojenec, musíte vždy zůstat vědomě spojeni s jeho duchem, abyste mohli naplnit své cíle.

Motýl je symbolem změny, duše, kreativity, svobody, radosti a barev. Jeho moc spočívá v transformaci, změně tvaru a evoluci duše. Představuje prvek vzduchu, který se rychle mění a jeho pohyb je vždy ladný. Motýli jsou posly okamžiku a mají spoustu barev. Studiem těchto barev si můžete pomoc s odkrytím motýlího poselství pro vás. Upomíná nás, abychom nebrali věci příliš vážně, vzchopili se a pokračovali. Učí nás, že růst a transformace nemá být traumatickou zkušeností. Může to být radostné. Motýli mají schopnost růst a měnit se, opouštět bezpečí svého zámotku, aby objevili nový svět v nové formě, beze strachu, s důvěrou ve svá nevyzkoušená křídla, kdy létají bez jakýchkoliv pochyb v jejich mysli.

Podobně jako motýl i my vždy procházíme různými stádii, z nichž každé je stejně důležité. Není dobré spěchat do nějaké fáze, a stejně tak není dobré v nějaké fázi uvíznout a začít stagnovat. Motýl je mocným symbolem pro ty, kdo uvažují nebo procházejí velkou změnou. Motýl je také jedním z nejvíce inspirujících symbolů zvířecího světa, který přesně zná správný čas pro opuštění pohodlí a omezení svého zámotku, a který vyletí svobodně do světa. Velmi často si nejsme příliš jistí. Zámotek našich myšlenek a strachů může být omezující, jsou také bezpečné a známé. Můžeme se začít obávat toho, co je mimo naše omezující myšlenky a systémy víry, co nás drží v pasti a zdržuje nás před sebou samými, brání nám v našich snech a přáních, našemu neomezenému potenciálu.

Můžeme se naučit, jak se posunout, jak růst a zlepšovat situaci tím, že zjistíme, v jakém stádiu se nacházíme. Může jít o stádium vejce, počátku – kde se zrodí myšlenka, avšak nikoliv zatím realita. V larválním stádiu začnete svoji myšlenky fyzicky provádět, obvykle po přípravách, jakými je plánování. Stádium zámotku rozvíjíte své myšlenky, projekty nebo talent. Posledním stádiem transformace je vystoupení z kukly, zrození motýla. Toto poslední stádium je o sdílení barev a extáze vaše stvoření se zbytkem světa. Zjistěte, v jakém stádiu jste, jestli potřebujete více času na dokončení jednoho stádia, než budete připraveni přejít do dalšího. Dávejte si pozor a nespěchejte, ale ani neuvízněte.
 

Ne všechny změny jsou úmyslné, mohou být velmi jemné. Jako ztráta práce, a pak okolnosti, které vás tlačí jiným směrem. Mohou se ve vás dít věci, které vás připravují na změnu podvědomě, které ani nezaregistrujete. Pokud se cítíte nejistí ohledně toho, co se ve vašem životě právě nyní děje, pak se ohlédněte, co se ve vašem životě dělo nedávno nebo dokonce před dlouhou dobou. Přáli jste si někdy, že chcete jinou práci? Nebo změnu kariéry? Jste schopni vidět, že na nějaké úrovni se vaše přání plní? Jsem si jistá, že si vzpomenete na staré pořekadlo „buďte opatrní na svá přání“. Na co se soustředíte, to se jistě manifestuje.

Motýl vám může pomoc vidět, že vystoupení ze zámotku náhle otvírá nové dveře, že v důvěře a zranitelnosti je síla. O nic méně, než vy, motýl neví, jestli může létat, ale otevře svá křídla s dokonalou důvěrou, a zjistí, že jejich jemnost umožňuje ladný let, tanec ve vzduchu. Když pochopíme, že transformace může být stejně přirozená, jako dýchání, když se budeme brát s lehkostí, když budeme důvěřovat svým vlastním nevyzkoušeným křídlům, pochopíme motýlí zprávu, že život samotný je radostným tancem. Tanec nám přináší sladkost života.

Čtyři stádia motýlího růstu jsou paralelou vývoje vytvoření naší první myšlenky manifestovat se v okolním světě. Pochopení, že změna může stejně tak přirozená, jako dýchání. Nemusí být na sebe tak tvrdí, důvěřujme svým neodzkoušeným křídlům, že unesou naši váhu. Tehdy získáme motýlí dar: život samotný je mimořádný a úžasný. Pokud vás motýl našel, povšimněte si nejdůležitějších věcí ve svém životě, a podívejte se, co je třeba změnit.

Pokud se ekosystém poškodí, motýli mizí obvykle jako první, protože jsou velmi citliví na harmonii Země. Pokud vás motýl najde a není v dobrém stavu, je zraněný nebo chycený, je to známkou, že musíte přestat narušovat přirozený chod života a plout s událostmi jemněji a přirozeněji.

Tento obrázek poskytnutý NASA, zveřejněný ve středu, 9. září 2009, pořízený opraveným Hubblovým teleskopem, ukazuje nebeský objekt, který vypadá jako krásný motýl. NGC 6302: mlhovina Motýla… Jasné clustery a mlhoviny noční oblohy planety Země jsou často pojmenovávány po květinách nebo hmyzu, a NGC 6302 není žádnou výjimkou. S odhadovanou povrchovou teplotou asi 250,000 stupňů Celsia je nicméně centrální hvězda této konkrétní planetární mlhoviny mimořádně žhavá – jasně září v ultrafialovém světle, ale přímému pohledu je skryta za hustým oblakem prachu.

Toto dramaticky podrobné přiblížení mlhoviny umírající hvězdy bylo zaznamenáno vylepšeným Hubblovo teleskopem. Prořezávajíc se jasnou prohloubeninou ionizovaného plynu, obklopena prachovým oblakem, je na tomto obrázku centrální hvězda poblíž středu. V prachovém kosmickém rubáši této žhavé hvězdy byl detekován molekulární vodík. NGC 6302 se nachází asi 4,000 světelných let daleko, v arachnologicky správném souhvězdí Štíra.

Velkolepý motýli kruh v obilí se objevil v Hailey Wodd, poblíž Ashbury, v anglickém Oxfordshire, 16. července 2007.

Kruh v obilí s galaktickým motýlem Hunab Ku 

Zdroj: Zasláno Bofi

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář