Jdi na obsah Jdi na menu
 


Byla odhalena poblíž Merkuru ukrytá mateřská loď UFO?

20. 12. 2011

Jeden ze dvou satelitů NASA Stereo monitorující sluneční aktivitu zachytil na film záběry toho, co se zdá být obrovskou válcovitou mateřskou lodí UFO blízko planety Merkur - 1. prosince 2011. Tato vesmírná loď se objevila zhruba poté, co byl Merkur zasažen koronárním výronem (CME) ze Slunce. Snímky tohoto objektu odhalují, že je válcovitého tvaru. Ve srovnání s blízkým Merkurem to naznačuje, že je obrovské velikosti, stovky mil a pravděpodobně je to nějaký druh mateřské lodi UFO. Je-li to skutečné a není-li to fotografický efekt, jak tvrdí někteří vědci, nebylo by to poprvé, co sluneční CME odhaluje zakrytou vesmírnou loď.

Totiž 9. srpna 2011 jiná CME odhalila to, co vypadalo jako tetrahedrální (čtvercový) energetický štít kolem komety Elenin. Pro vědeckého spisovatele Richarda Hoaglanda to byl důkaz, že Elenin byla nějakým uměle vytvořeným objektem – vesmírná loď, jejíž orbit ji přivedl poblíž Země kvůli nějaké specifické misi. Nyní se zdá, že CME odhalila energetický štít kolem další vesmírné lodi, která je gigantické velikosti a oválného tvaru. Je snímek ze satelitu NASA STEREO důkazem o CME odhalující obrovskou zakrytou vesmírnou loď, nebo je vše fotografický trik?

Zde je video na Youtube tohoto incidentu zachyceného satelitem, které již shlédlo k dnešnímu dni přes 1 milión diváků a to vygenerovalo několik článků v hlavních médiích.  http://exopolitics.org/Exo-Comment-112.htm

Podle komentáře uživatele na Youtube, který  tento incident nahrál: „Je to válcovité na jedné straně a má to uprostřed nějaký tvar. Rozhodně to vypadá jako nějaké plavidlo a zjevně je to zakryté…Jaký objekt ve vesmíru se zakrývá a neobjevuje se dokud není zasažen energií ze Slunce?“

Avšak nikoli podle vědců z odvětví Námořních výzkumných laboratoří sluneční fyziky, (NRL) se kterými udělala Natalie Wolchover rozhovor pro časopis Life's Little Mysteries.

Podle Russ Howarda, šéfa vědců skupiny NRL a Nathane Riche, vedoucího inženýra skupiny pozemních systémů, je to jednoduše nějaký lidský výtvor zbylý po způsobu hrubého zpracování dat teleskopu HI-1. Spíše než mateřská loď UFO zaparkovaná blízko Merkuru, ta světlá skvrna je "to, kde byla planeta předešlého dne.“

Když bylo zdůrazněno, že se objevilo UFO válcovitého tvaru a nikoli kulovitého jako je Merkur, Rich poskytl nějakou fotku Merkura z dřívějších dnů, na které vypadá na nezpracovaném snímku jako dvě linie, které by mohly být snadno interpretovány jako válcovitý objekt. 

Mohly by se tito dva astronomové z Námořního výzkumu mýlit ve svých analýzách? Nebylo by to poprvé, kdy bylo UFO vědci zamítnuto. Jejich vysvětlení nezpracovaných dat se zakládala na primárním odmítáním UFO. Profesor J. Allen Hynek je jedním ze slavných příkladů astronoma, jehož analýzy hrubých vědeckých dat byly založeny na přímém popírání jakýchkoli vysvětlení UFO. Hynek nakonec mnohé ze svých dřívějších názorů odvolal a stal se vedoucím zastáncem reality jevu  UFO. Je možné, že objekt zachycený na snímcích NASA Stereo není vůbec fotografické světlo vytvořené člověkem? Není-li to lidský výtvor a je-li to místo toho nějaký druh obrovského válcovitého UFO, pak co to je a jaká je jeho mise?

První válcovité UFO bylo zachyceno na film George Adamskim v roce 1950. Adamkého fotografie ukazovaly válcovité UFO obklopené až pěti menšími zářícími  UFO nebo toho, o čem Adamski tvrdil, že byly průzkumné lodě. Tyto fotky jasně ukázaly menší zářící průzkumné lodě opouštějící obrovské válcovité UFO, což nasvědčovalo tomu, že to byla mateřská loď. Adamski později tvrdil, že byl vybrán jednou z průzkumných lodí a vzat na palubu mateřské lodi, kde se setkal s mimozemšťany z různých planetárních základen v našem slunečním systému.  Adamski se stal slavným skrze své snímky a tvrzení, která se stala předmětem kontroverze. Existuje však stále se zvětšující důkaz o tom, že někdo nebo většina této kontroverze se jeví jako součást tajné kampaně Adamského diskreditovat – což bylo pojmenováno termínem "Galactic COINTELPRO".

 válcovitá mateřská loď pořízená Adamskim 29.5.1950

To, co se zdá být z letmé vizuální prohlídky obrovskou mateřskou lodí UFO zaznamenanou satelitem NASA STEREO, nemusí být nic více, než jen to, co tvrdí vědci ze dvou Námořních výzkumných laboratoří. Na druhou stranu, pokud se vědci mýlí a tento objekt je obrovská oválná vesmírná loď, pak by její velikost naznačovala, že je to nějaká mateřská loď obsahující mnoho tisíc mimozemských obyvatel a jejich vesmírné lodě. Jaká je jejich mise? Podle toho, jsou většinu času zakryty a dlouhou dobu nás pozorují, podle fotografií Adamskeho pak můžeme vyvozovat, že jejich misí je hlavně mírumilovný průzkum.

Michael E. Salla, 8.12. 2011

Překlad: Karel Rašín

Zdroj: www.exopolitika.cz

Více zde: http://www.exopolitika.cz/news/byla-odhalena-pobliz-merkuru-ukryta-materska-lod-ufo-/
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář