Jdi na obsah Jdi na menu
 


Volné energie – pohledy do úlu

6. 9. 2012

Historie současné civilizace, všech národů i nejmenších kolektivů je z pohledu kosmického vědomí historií gigantické hry čítající miliardy hráčů, jejíž podstatou je neustálé přemísťování energií.Tuto hru dlouho vnímá naše dočasně zúžené vědomí a prozatímně nevycválané ego jednou jako vítězství, podruhé jako porážku.

Dříve nebo později, zákonitě dojdeme k poznání, že energie mají své kosmické zákonitosti a že my sami jsme iniciátory i příjemci jejich účinků. Naše kolektivní vědomí dospělo do bodu ve stvoření, který je velmi blízko společnému pochopení principu účinků a projevů energií a to nejen volných.

Pokud se spojíme v pochopeních a čistých záměrech jedinců, můžeme pomocí úplné mozaiky v blízké budoucnosti způsobit v celoplanetárním měřítku projevení čistých volných energií, které způsobí naprostou manifestaci hojnosti vesmíru v prostoru planety Země i v širším meziplanetárním prostoru. Ano, máme zde na Zemi velké množství vědců s nepřeberným množstvím neprojevených patentů a vynálezů. Vše co si dokázali představit, je již připraveno a my lidé máme je nehodnotit a nesoudit, pochopit a konat vlastní úkoly v souladu s celkem a tím kolektivně spustit tuto velkou, novou epochu, kdy strach a pocity nedostatku a zdánlivě nekonečného ovládání se stanou jen úsměvným obdobím v dějinách vývoje bytosti Země a jejích osadníků.

Naše společná pouť fyzického těla a ostatních vyšších těl nám přináší nová poznání, jejichž pomocí se mohou ztotožnit naše individuální pravdy, kterými se můžeme dotknout nejvyšší pravdy – jednoty. Dívejme se společně do přírody, namátkou třeba do života hmyzu, kde je všechno viditelně projeveno. Jen silný a zdravý roj včel může dobře prospívat a přesně tak je to s námi lidmi. Jen tam, kde každý jedinec je vědomě prospěšný celému společenství a je s ním bytostně propojen, můžeme nalézat pravdivý smysl života. Osamocená včelka se těžko dočká jara. Silný a zdravý roj s vědomím jednoty však vlastní účelnou činností udrží příznivé podmínky pro život i v třeskutých mrazech. Společně zajistí pokračování svého rodu v dalším roce. Když ucítí první jarní slunce, ihned započne s budováním nového života. Samotná včelka, i kdyby se sebevíce snažila, nikdy nepostaví plást obtěžkaný medem. To všechno může dokázat jen božské uskupení, kde každý jedinec má svůj úkol, který beze zbytku splní ve jménu vyšších principů pozemské přírody v souladu s vesmírem. Proto hledejme, nalézejme a žijme tento zákon, zapomeňme na svoje výhody a neoprávněné čerpání z ostatních. Jen tak dochází k dokonalému souznění, jednotě a hojnosti. Jen tak jsme schopni dosáhnout na kolektivní změnu bytí, kterou si tolik přejeme ve svých individuálních představách.

Zodpovědnost za budoucí plné plásty, šťastný roj a důstojný úl je na každém z nás.

Autor článku: Ivo Fluksa
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář