Jdi na obsah Jdi na menu
 


Konečné odhalení mimozemských cizinců - poslední alternativa strachu

6. 1. 2012

V České republice je otázka UFO a mimozemských inteligencí stále v širším povědomí obyvatel brána jako něco spíše okrajového či snad zábavného, ale rozhodně ne něco, co by vyžadovalo dlouhodobější vhled a stálo za pozornost. Nicméně je stále více těch, kteří začínají nalézat střípky a jejichž mysl a závoj mlhy, utkaný všeobecně uznávanými mylnými principy a názory, se pomalu začíná rozjasňovat. Ovšem zdaleka to není dostatečná příprava pro konečné odhalení a mnoho lidí by v počáteční fázi zveřejnění pravdy o jiných civilizacích mohlo utrpět vážný šok.

Osobně se domnívám, že doba takového průlomu se nezadržitelně blíží a můžeme se jen dohadovat jaké následky nejen pro planetu, ale i pro Českou republiku může taková událost mít. Spekuluje se o možnosti, že mimozemšťané budou sice uznáni vládami za reálné, ovšem mají být prezentováni jako nečekaná hrozba a aktivní nebezpečí pro Zemi, což bude mít za následek obrovský strach téměř všech lidí, který se dá výborně zužitkovat k prospěchu možných globálních stínových hráčů. Nyní jsme svědky obrovské revolty v mnoha světových zemích. Lidem začíná docházet, že nemusí trpět a že cesta ke skutečné svobodě a lásce vede přes sjednocení. Probouzející se vědomí, jež s sebou přinášejí kosmické energie, vede k ukončení letargie a nastolování základních lidských otázek, na které doposud ve většině moderní společnosti „nezbýval čas“. Více než polovina světového bohatství je v rukou úzké skupiny lidí, kteří díky tomu vládnou velkou mocí. Na to, aby si tuto moc udrželi, potřebují zachovat stávající žebříček lidských hodnot a hlavně bankovní monetární systém, který lidi zákonně okrádá.

Smyčka se ovšem utahuje velmi rychle, jak lidé začínají vyplouvat ze závoje letargie a šedým eminencím nezbývá než učinit zásadní krok. Vystrašit nás k smrti zlými vetřelci z vesmíru se zdá jako dosti účinná a proveditelná alternativa. Je docela možné, že to bude poslední trumf v jejich rukou před konečnou kapitulací. Bouře protestů se ochromí a lidé začnou myslet jen na svou záchranu. Jelikož je v mimozemské otázce drtivá většina populace neznalá, nebude problém vymyslet si nějaký ten příběh. Dokonce i invaze mimozemských lodí může být realitou, ovšem velmi pravděpodobně půjde jen o manifestaci vyspělých utajovaných lidských technologií či o iluzorní hologramy. Krycí manévr vládnoucí elity se může uskutečnit také tím, že skutečně víme o negativních mimozemšťanech a o únosech, jež provádějí. V ufologii kolují temné příběhy o zlých Reptiliánech, co zabíjejí děti a vysávají z nich krev. V očích mnoha ufologů je už nyní mimozemská invaze pravděpodobnou událostí a tak možná také snadno uvěří přichystané hře.

Je ale třeba si uvědomit, že venku nad námi jsou také hlavně velmi technicky a duchovně vyspělé civilizace, které mají znalost kosmického zákona o nevměšování se. Dávají nám o sobě vědět obrazci v obilí a velmi nám fandí na naší cestě nových duchovních a technických rozměrů. Nemůžeme se na ně spoléhat v tom smyslu, že nějakou práci udělají za nás, ale domnívám se, že z hlediska ochrany jsou připraveni kdykoliv zasáhnout. V této době stojíme na obrovsky posvátné křižovatce a vše co musíme udělat je s důvěrou pokorou a láskou jít dál, neohlížet se zpět a hlavně se nebát. Strach je nástrojem ovládání. Láska a důvěra nástrojem Božské síly Stvoření. Ať už na nás ti zoufalí hráči zkusí cokoliv, je dobré být připraven. Jelikož u nás jsme v otázce vesmírných tvorů oproti jiným zemím ještě o hodně zpátky, narůstají ve mně obavy a pěvně věřím, že náš posun se může uskutečnit i bez této špinavosti a odhalení mimozemské přítomnosti se uskuteční ve zcela jiném světle. Ale jisti si být nemůžeme.

Jan Frolík



Více zde: http://www.exopolitika.cz/news/konecne-odhaleni-mimozemskych-cizincu-posledni-alternativa-strachu/

Zdroj: http://www.exopolitika.cz/news/konecne-odhaleni-mimozemskych-cizincu-posledni-alternativa-strachu/

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář