Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nesmyslné vyvracení mimozemšťanů končí

29. 3. 2013

  halli-1-.jpg

Charles Hall s manželkou

Australské vysílání kanálu 7 prezentovalo 23.3. 2013 prostřednictvím telemostu 6minutový rozhovor s Charlesem Hallem, který strávil dva roky své práce u Air Force jako expert na počasí. Působil tam společně se třemi různými mimozemskými rasami.

Na rozdíl od jiných zpráv o podobných příbězích velmi důvěryhodných osob, v tomto případě se nevyskytl žádný z obvyklých pokusů o útok nebo diskreditaci svědka. Charles Hall se objevil v pořadu známého redaktora Gordon Duffa.

Charles Hall sloužil na letecké základně v Nellis (poblíž Indiana Springs) jako civil, kde sledoval meteorologické podmínky, a to mezi lety 1965 – 1967. Zvláště pracoval s mimozemským druhem, který popisoval jako „Vysoké bílé“. Ve své knižní trilogii „Millennial Hospitality“ popisuje své zkušenosti s dennodenním kontaktem s touto rasou.

Epizoda, kterou Hall vyprávěl pro tisk již dříve: „V roce 1965 američtí generálové ukazovali „generálům“ Vysokých bílých vojenské kasárny, ve kterých jsem zrovna spal. Když přišli poprvé, myslel jsem si, že sním. Vzpomínám si, jak naši generálové mluvili s Vysokými bílými o tom, že vezmou důstojníky Air Force společně s Vysokými bílými na průzkumnou loď. Američtí generálové již dlouho diskutovali o možnosti, že Vysocí bílí vezmou dva mladé americké důstojníky na palubu černého vesmírného plavidla (na další blízkou hvězdu). Osobně jsem viděl americké generály se svými Vysokými bílými protějšky nastupovat a vystupovat z průzkumného letounu Vysokých bílých.“

Videorozhovor zde:

http://www.veteranstoday.com/2013/03/26/aussie-msm-endorses-us-mil-ufo-story-video/

nebo na http://www.youtube.com/watch?v=XGPWDBangZs&feature=player_embedded

 

Mary Rodwell, Exopolitics Institution Austrálie

Více zde:
http://www.exopolitika.cz/news/nesmyslne-vyvraceni-mimozemstanu-konci-/

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář