Jdi na obsah Jdi na menu
 


Aktivace DNA

19. 8. 2016

DNA neboli deoxyribonukleová kyselina je velká molekula ve tvaru dvojité šroubovice. Hraje úlohu jakéhosi chemického kódu, obsahujícího instrukce známé jako geny, které určují, jak tělo a jeho jednotlivé části budou růst, vyvíjet se, fungovat a udržovat se. Skoro ve všech lidských buňkách je DNA uspořád&aacut e;na do 46 útvarů ve tvaru písmene X, které se nazývají chromozomy a nalézají se v buněčném jádru. Obrovský seznam instrukcí, které DNA nese, má podobu dlouhých tenkých molekul ve tvaru dvojité šroubovice, z nichž na každý chromozom připadá jedna. Každá tato dvojitá šroubovice má dva prameny připomínající vývrtku, které se kolem sebe ovíjejí a pro molekulu DNA vytvářejí jakousi páteř.

Pohromadě je jako u provazového žebříku drží příčky. Ty se skládají z dvojic chemických látek nazývaných báze: adeninu (A), guaninu (G), thyminu (T) a cytosinu (C). V každé příčce pak je A ve dvojici s T a G ve dvojici s C. Díky této struktuře má DNA dva klíčové rysy: v uspořádání bází je obsažen genetický kód chromozomu a způsob, kterým jsou báze navzájem pospojovány, dává DNA schopnost vytvářet své přesné kopie. 

Šroubovice DNA se všemi aminokyselinami a RNA obsahuje naše kódy a genetický materiál. Tyto kódy dávají buňkám instrukce, aby zajišťovaly nezbytné funkce těla. Obsahují kódy, které nesou informace o barvě očí, tloušťce vlasů nebo sklony k nemocem, a také informace o tom, jaké úkoly a lekce si naše duše vybrala pro současný život. Genetický kód je také ovlivněn myšlenkami, emocemi a způsobem života. Každá buňka v těle obsahuje genetický kód celého těla. DNA je rozdělena na 46 chromozómů, které jsou rozděleny do párů, 1 pár je od matky a 1 pár je od otce.

Vědecké výzkumy prokázaly, že pokud zažíváme lásku, radost, klid, vděčnost nebo ocenění, dojde k natáhnutí a uvolnění vláken DNA, a ke spojení více kodónů. Pokud jsme naštvaní, frustrovaní a ve stresu, vlákna DNA se stáhnou a kodóny se spojují pouze v určitých intervalech, a proto se nemohou vytvářet některé aminokyseliny. Je to jako mít zapnuté rádio a mít naladěnou stanici, která má oslabený příjem nebo je špatně naladěna, což narušuje funkci imunitního systému a znemožňuje nám žít klidný a spokojený život. Pokud aktivujeme odpojené kodóny, znovu získáme 12 plně spojených vláken DNA, a to nám umožní se znovu spojit s vědo mím jednoty.

V dávné minulosti lidé věděli, jak relaxovat na buněčné úrovni, protože měli propojených všech 64 kodónů, tedy sekvencí 3 ze 4 hlavních aminokyselin genetického kódu, strana po straně, aby udržely všechny spojení, což lidem umožňovalo užívat všech jasnozřivých a intuitivních schopností. Tím, že se lidé odpojili od JÁ JSEM, se šroubovice DNA začaly stahovat, což zabránilo spojení všech kodónů. Začaly být "špatně spojené" nebo se spojovaly pouze v určitých intervalech. Postupně se odpojilo 44 kodónů, což znemožnilo napojení na všechny naše schopnosti. V současné době je nečinných 44 kodónů (v angličtině se jim říká junk DNA), a pouze 20 kodónů je činných.< br />
Aktivace 12 vláken DNA. Proteiny vyrobené z kombinací všech 64 (tedy i 44 neaktivních kodón) by nám mohly umožnit mít stabilní zásobu energie, posílit imunitní systém, podpořit využití širší kapacity mozku, zvýšit spojení s vyšším Já, rychleji a efektivněji uvolnit nefunkční systémy, zvýšit buněčnou vibraci a zamezit výskyt nemocí, a také postupně se otevřít schopnostem jako je telepatie, telekineze, okamžitou manifestaci, jasnozřivost, hlubší samoléčení a uvědomění si širšímu užití síly mysli. 

Lidé poté přestanou chodit po světě jako "těla bez duše". Spojení všech kodón přinese vzpomenutí si na všechny genetické informace z předchozích a budoucích možných životů. Tyto kodóny se aktivují automaticky zvýšením vibrací životem v bezpodmínečné lásce a skutečnou relaxací.

DNA slouží jako "anténa" pro získávání informací a každá změna její struktury má vliv na vysílací a přijímací frekvence, tedy na celkovou délku vln. Po aktivaci 12 vláken DNA a samovolného odstranění nesprávné struktury DNA se stáváme silnějším "přijímačem a vysílačem" a nejsme už zatíženi špatnými představami o své realitě a svém vlastním bytí.

Je třeba aktivovat 12 čaker a plně spojit 12 vláken DNA. Klíčem je láska, soucit, empatie, radost, štědrost, pozitivní způsob života, zdravý rozum. Je třeba aktivovat plnou účinnost 2 fyzických vláken DNA a 10ti éterických vláken DNA, což způsobí, že začneme užívat většinovou kapacitu mozku. Těchto 12 vláken DNA obsahuje souhrnné informace o vztahu fyzického těla a o naší životní energii, která prochází čakrami. Tyto vlákna jsou spojené s nervovým a endokrinním systémem a vedou nás k napojení na vědomí duše. DNA v našich buňkách působí jako příjemce informací, a my jsme tak jejím prostřednictvím spjati se všemi kosmickými informacemi.
Týmy lékařů a vědců Kalifornské univerzity v Los Angeles zjistili, že některé děti vlastní výjimečné vzorce replikační DNA, a to 24 aktivních kodónů. Tři fungují jako stop-start kódy podobně jako v počítači, ostatní zůstávají neaktivní. Tvrdí, že děti s 24 aktivními kodóny oproti běžným dvaceti vykazují výjimečnou odolnost vůči nemocem. Zdá se, že jsou imunní úplně vůči všemu. Děti, které se už rodí s touto strukturou DNA, nejsou ještě schopny užívat své schopnosti. Tyto děti nazýváme v současné době autisty. Další vědci přišli na to, že se rodí novorozenci se 3 fyzickými vlákny DNA. Dále se rodí novorozenci, kteří se narodili matk&aacut e;m, které mají syndrom HIV. Tím, že se tito novorozenci narodili se spojenými 24 kodóny, jsou vůči viru HIV imunní.

Potenciální DNA obsahuje zakódování mnoha latentních schopností, na které jsme zapomněli a zanechali v rozích kapes našeho podvědomí (proces byl nazván termínem "podvědomé založení") až do chvíle, kdy jsme vědomě připraveni je znovu aktivovat. Tento druh frekvence nevyhnutelně proměňuje nejenom nás, ale celý svět do stavu harmonie, který je paradoxně v samém jádru toho, kým a čím jsme kdy byli a kým nyní jsme. 
V nedávných studiích Garjajevovy skupiny v Rusku bylo vědecky dokázáno, že zvuk a světlo (rádiové a světelné vlny) mají schopnost neinvazivně a dokonce na dálku aktivovat DNA. Podle Luckmana je jedním z mimořádných výsledků jejich výzkumu skutečnost, že pro aktivaci DNA může člověk jednoduše "použít nejvyšší vyjádření vědomí našeho druhu: slova. Tým dr. Gariaeva prokázal, že chromozómy poničené např. rentgenovými paprsky, mohou být jednoduše opraveny použitím vibrací a řeči nebo zvuku v kombinaci se záměrem nebo použitím slov na DNA." 

Prostřednictvím zvuku, vibrací a záměru (světla), můžeme vytvořit předpoklad pro pokračující a dynamické změny na všech úrovních, proces fyzicko-duchovního rozvinutí, jenž je uskutečněn a zprostředkován DNA.

Ve studii, kterou provedla americká armáda v roce 1993, byl od dobrovolníka vyjmut vzorek DNA. DNA byla sledována, když dárce dostával emocionální podněty. Vzorek DNA vykazoval stejné vrcholy i hloubky jako dárce. Tento fenomén probíhal současně stejně jak u vzorku, tak u dárce. Když byl vzorek přemístěn do vzdálenosti více jak 150 mil, výsledky byly stejné, jako když vzorek a dárce byli ve stejné budově.

Dr. Vladimir Poponin a dr. Peter Garjajev prováděli studii, při níž v laboratorní nádrži vytvořili vakuum. Sestavení fotonů v nádrži bylo náhodné, bez vzorce. (Dokonce i ve vakuu jsou fotony i částice světla přítomny.) Do nádrže byl umístěn vzorek lidské DNA a poté byly fotony sledovány. Fotony na sebe vzaly konfiguraci lidské DNA. Dokonce, i když byl vzorek DNA odstraněn, fotony si zachovaly konfiguraci lidské DNA.

Čím více rozumíme kvantové fyzice, tím více se dozvídáme, že fotony jsou podstatou vesmíru. Hmota, jak jsme se ji učili chápat, neexistuje. Všechno je vibrace světelné energie. Můžeme tedy předpokládat, že naše DNA vytváří vzorec našeho světa? Pokud ano, udržují tedy naše starosti, nenávist, strach a zklamání naši DNA pevně staženou? Vytvoří DNA tento vzorec fotonicky, tak aby stvořila realitu založenou na stejných starostech, nenávisti, strachu a zklamání?

Nyní budeme zkoumat vztah mezi lidským záměrem, slovem, a dokonalou šestihranou krystalickou strukturou. Emoto a Lorenzen vyfotili poprvé krystaly destilované vody, již dokonale vytvarované, a potom jim hráli hudbu. Krystaly, které"prožívaly" klasickou hudbu se rozšiřovaly a natahovaly, dokonce z původních krystalů vyrostly další šestiúhelníky. Když byla voda vystavena písni od Elvise Presleyho "Hotel zlomeného srdce/Heartbreak Hotel," krystaly se rozdělily do dvou rozdílných, do srdce vytvarovaných krystalů. Vodní krystaly vystavené acid rocku se roztříštily a rozdělily.

Dovolme, aby otisk naší DNA měl léčivý účinek na naše těla, vodu a planetu.

R  R


Zdroj: http://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.cestydusi.cz%2F&h=vAQGpE5ka&enc=AZN2oBkDmR497USQr2bAEEARFg7TKwBGE7GavyBefRAX9LLhQMr0g5XJz4sq7GNXNdQgZCQxoFtzBdycmkE8Nm8AyYOKXizYV9JDhn_zZ6TlfJgcnsk7bKkw9fTD1ZZA6yttmKHWKvBRjKus_e1LAaYy&s=1, kniha Discover Atlantis - Diana Cooper, Lidské tělo - Knižní klub

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Assignment Help Canada

annybank2018,9. 6. 2021 11:28

GotoAssignmentHelp is Assignment Help Company providing writing services in world. We always look customer satisfaction rather than demanding only money.
https://www.gotoassignmenthelp.com/ca/
https://www.gotoassignmenthelp.com/ca/experts/