Jdi na obsah Jdi na menu
 


Válka s UFO: Číňané a americké námořnictvo u pobřeží San Francisca

8. 10. 2012

Čínské námořní síly u Kalifornie oznámily, že jsou na společné misi za účelem potlačení UFO.

Tento týden byly oznámeny, ale zároveň popřeny, zprávy o čínských námořních plavidlech - zejména u pobřeží severní Kalifornie. Nyní oznamuje asijská zpravodajská agentura, že pokračuje společná operace flotil mezi USA a Čínou, plná bojová operace proti tomu, o čem bychom řekli „velmi nepřátelská mimozemská hrozba.“ Ověření o operacích flotily bylo mnoho, nebyla však žádná potvrzení ze strany USA ohledně lodí, které byly viděny všemi plavidly, která se pohybovala v pobřežních vodách. Pravá povaha jak hrozby, tak rozsahu použití multinárodní vojenské síly, je nad jakoukoli představitelnou utajovanou úrovní.

Zvěsti:

  1. Mimozemské lodě operují z podvodních základen. Vyspělé americké suborbitální zbraňové programy představované jako „testované“ byly ve skutečnosti rozmístěny z Vanderbergovy letecké základny. Ty jsou vybaveny energetickými zbraněmi.

  2. Sledování UFO se přestěhovalo od konvenční technologie k nanotechnologii s mikroskopickými snímači, používanými k zachycení chování jako jsou dimenzionální anomálie a zkreslení v čase, věci, o kterých se debatuje pouze v televizních show jako je Fringe a X Files.

Současné utajené memorandum, které má od masové distribuce daleko, se zmiňuje pouze o následcích:

 

  1. Opozice je mimozemská a mimořádně agresivní a nepřátelská. Hrozba představuje „jasné a současné nebezpečí“ a je izolované základnou v Pacifiku.

  2. Čína je donucena nést zodpovědnost za USA, protože naše vlastní námořní kapacita sedí v Perském zálivu, když Amerika je pod velmi reálnou hrozbou.

  3. Pokusy hledat potvrzení nebo přímo ověřit tyto operace povedou k fatálním důsledkům.

 

Tolik úryvek z článku z Veterans Today, 17.9. 2012

Gordon Duff

 

(http://www.veteranstoday.com/2012/09/17/ufo-war-chinese-and-us-navy-off-san-francisco/ )

 

Komentář Michaela Sally

Ve víru zmatků, obklopujících námořní iniciativy kolem UFO popisované v Duffově článku, je jasné, že některé zpravodajské agentury vykreslují mimozemšťany jako nepřátele. To jde proti důkazům nashromážděným za více jak 60 let o tom, že mimozemšťané v míru jednali s vládami a soukromými občany, aby pozvedli vědomí, podělili se o pokročilou technologii a zabránili jaderné válce. Zatímco jev únosů vyvolává po právu znepokojení nad emocionálním a psychologickým dopadem některých mimozemských aktivit, je vzácné slyšet o občanech, kteří byli fyzicky zraněni. Zatímco je stále možné, že mohla nedávno přijít nějaká nová frakce mimozemšťanů, která je vskutku nepřátelská, je pravděpodobnější, že incidenty, které Duff popisuje, jsou součástí psychologického válečného programu. Cílem je pevně stanovit UFO a mimozemský život jako téma patřící spíše do oblasti národní bezpečnosti, než do mezinárodní diplomacie.

Falešná mimozemská událost – vyumělkovaná invaze používající vyspělé technologie – by zajistila, aby veřejné vědomí o důkazech týkajících se mimozemského života bylo překrouceno a ve shodě s národně bezpečnostními zájmy. Nahlížení na mimozemšťany jako na nepřátele se zájmem o překonání světových armádních sil by ospravedlnilo národní bezpečnostní politiku, která by dále v USA vyplynula v ústavní principy. Důležitější je, že by to vytlačilo mimo dění zájmy mezinárodních organizací jako je OSN při propagaci diplomatických řešení vůči mezinárodním krizím.

Zvěsti o falešné mimozemské operaci se datují do roku 1967, kdy byl poprvé zveřejněn dokument „Report from Iron Mountain“. Dr. Werner von Braun se později důvěrně svěřil blízké kolegyni, že falešná operace mimozemské invaze byla plánována korporacemi spolu s jejich partnery a agenturami národní bezpečnosti. Událost falešné mimozemské invaze by byla konečnou cestou, kterou by agentury národní bezpečnosti a jejich multinárodní korporátní partneři mohli zkonstruovat vládní politiky rozsáhlého množství tajných programů, které jsou financovány kvazi-legálním černým rozpočtem. To, co Duff ve svém článku popisuje, a paralely s nedávným filmem „Battleship“, má charakteristiky klepů psychologického válečného programu přípravy veřejnosti na falešnou mimozemskou invazi.

 

Překlad: Karel Rašín



Zdroj: http://www.exopolitika.cz/news/valka-s-ufo-cinane-a-americke-namornictvo-u-pobrezi-san-francisca/
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář