Jdi na obsah Jdi na menu
 


Evropa se bouří, osmělí se Češi?

18. 3. 2013

Co se děje v současné Evropě? Politické reprezentace členských států EU sjednotili svou politicko ekonomickou strategii. Na druhou vlnu světové ekonomické krize reagují jednotně. Krizi uměle prohlubují škrty v rozpočtech, zvyšováním daní a brutální likvidací páteře tržní ekonomiky, živnostníků. V samotném důsledku to má vliv na zaměstnanost i důchody.

Jelikož jsou informační média v rukou vládnoucí garnitury, včetně veřejnoprávních, tato nás záměrně neinformují o dění v Evropských zemích, přičemž jakožto členi rodiny EU bychom si zasloužili tyto informace namísto návalu reportáží z arabského světa či ještě vzdálenějších zemí. O Evropě se málo mluví, protože to v ní vře.

Z kusých téměř pokoutných zpráv se dozvídáme, že Řečtí dělníci přebírají moc na fabrikami. Španělskem cloumají nekonečné demonstrace a stávky, ústící v noční krveprolévání. Albánie se bouří proti drahotě a vyhnala neokolonialistický český ČEZ. Do ulic 2.3.2013 vyšly statisíce Portugalců, jen v Lisabonu jich 500 000 požadovalo odstoupení vlády škrtařů. V neklidné Itálii dovedl Beppe Grillo své hnutí Pěti hvězdiček, požadující přímou demokracii, v parlamentních volbách k výsledku 25 %.

Pořádně to však bouchlo v Bulharsku. Po třech týdnech nepřetržitých masových demonstrací oznámila vláda, že odstupuje. Po veřejných popravách politiků nemá žádná z dosavadních prohnilých parlamentních stran odvahu ucházet se o sestavení vlády. Demonstrace však dál pokračují a na nich zaznívá požadavek změny volebního systému směrem k přímé demokracii, tj. skutečné vládě lidu Svou první bitvu Bulharský lid vybojoval, donutil odstoupit neschopnou vládu. Nyní ho čeká bitva o bezkorupční demokratické zřízení.

Tak co Češi? I náš národ je drancován cizáckými bankami a kapitálem a náš majetek končí v rukou cizáckých přisluhovačů a jejich gestapa, soukromých inkasních agentur a exekutorů. Napříč politickým spektrem tuto zem vydrancovali politické strany. Máme své novodobé politické vězně a mnoho obětí exekutorů páchá sebevraždy. Tyto informace však poměrně dokonale tutlá cenzura informačních médií, především veřejnoprávních. V naší zemi je už špatně vše, hlady trpí důchodci, ale i svobodné matky, či matky na mateřské, zdravotně postižení občané. Z původního miliónu živnostníků jich už 400 000 zkrachovalo. V běhu je rekordních 2 500 000 exekucí. Nejspíš každý druhý Čech v produktivním věku má exekuci. Je to jako domino, každý se jí může dočkat.

7. dubna se koná na Václavském náměstí Prahy od 11 hodin celonárodní shromáždění nazvané Soumrak kmotrů, bude pokračovat v pondělí a dojde k zablokování vládních institucí do té doby než vláda odevzdá moc lidu. Je 10 minut po dvanácté, prostě republika je vydrancovaná a další otálení nás vrhne nezkutečné bídy, z které se nevyhrabou ani naše vnoučata. Zbalme si spacáky a vyražme všichni do Prahy vybojovat si tu svobodu a prosperitu, kterou nám sliboval Václav Klaus před dvaadvaceti lety. Bulhaři tuto cestu prošlápli a funguje to.

Autor: Exilové noviny
 
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář