Jdi na obsah Jdi na menu
 


Lže Obamův Bílý dům o mimozemském důkazu?

6. 3. 2012

New York (PRNewswire) – Většina lidí dotazovaných v anketě věří, že Obamův Bílý dům lže, když tvrdí, že vláda nemá žádný důkaz o tom, že existují mimozemšťané.

Podle toho dotazovaní lidé, 99% věří, že UFO je mimozemského původu a navštívilo Zemi nyní nebo někdy v minulosti!

A asi 98% lidí věří, že americká vláda "ví více, než říká" o UFO a mimozemšťanech tudíž zpochybňují nedávné oznámení Bílého domu na jejich webových stránkách , kde prohlašují, že vláda/vědci/CIA/ armáda nemá informace, které by podpořili myšlenku, že mimozemšťané existují.

Když je na to vláda optána, většina lidí si myslí, že má více vědomostí a informací než dávají vědět…to podporuje myšlenku, že mimozemšťané existují," řekl Dr. Simeon Hein, ředitel The Mount Baldy Institute for Resonant Viewing in Boulder, Colorado (www.mountbaldy.com), který vede online ankety o otázkách UFO UFOsurvey.com, který se dotazoval téměř 300 lidí.

Ale co je ze všeho nejpřekvapivější je, že přes polovina těchto dotazovaných připustila, že něco pozorovala, co by se dalo nazvat UFO po celých Spojených státech až po Izrael a na této stránce popisují svá pozorování ve velkých podrobnostech.

"To nijak nepřekvapuje," říká Dr. Hein, který je také autorem "Opening Minds: Cesta do neobvyklých zkušeností, kruhy v obilí a rezonace," a "Planetární inteligence: 101 Snadný krok k energii, blaho a přirozený nadhled."

Podle Dr. Heinse, "Prohlášení Bílého domu bylo od nižšího úředníka (Phil Larson) učiněné na petici Obamových webových stránek, které se týkaly toho, zda vláda ví o mimozemšťanech" Jedna petice získala přes 6 000 podpisů a druhá přes 12 000. "Myslím, že toto prohlášení je v rozporu k důkazům, které byly za posledních 60 let soustředěny," dodává Hein.

Průzkum veřejného mínění o UFO odhaluje, že mnoho Američanů věří, že Obamův Bílý dům lže, když říká, že vláda „nemá důkaz“ o tom, že mimozemšťané existují.“ Doplňuje Hein.

"Navíc neexistuje hodnověrná informace, která by naznačovala, že je nějaký důkaz skrýván před veřejnými zraky,"píše ve svém prohlášení Phil Larson na stránkách Bílého domu.

Hein tvrdí, že bývalému prezidentu Bill Clintonovy bylo dokonce zabráněno v jeho snahách získat o tom pravdu během svého funkčního období. Hein vyzdvihuje, že ve svém vyjádření, které učinil v roce 2005 v Hong Kongu poté, co odešel z úřadu, Bill Clinton řekl, když se ho ptali na povědomí vlády o mimozemských bytostech následující:

"Učinil jsem snahy zjistit, zda existují nějaké tajné vládní dokumenty, které odhalují takové věci a kdyby byly, a zda by byly přede mnou také ukrývány,“ řekl bývalý prezident Clinton. "Nebyl bych prvním prezidentem kterému posluhovači lhali nebo před kterým se kariérní byrokraté přetvařovali….Avšak může tam existovat nějaká kariérní osoba, která se někde skrývá v utajení a to dokonce i před zvolenými prezidenty." Řekl tenkrát Clinton. "Ale pokud tomu tak je, úspěšně se mi vyhnuli a já se ocitám v téměř trapné pozici, když vám říkám, že jsem se to pokoušel zjistit."

Hein říká, že existují stovky bývalých leteckých inženýrů, důstojníků z NASA, armády a zpravodajství, kteří mají důkazy na rozdíl od prohlášení Bílého domu.

Larson také ale nechal otevřené dveře, když na stránkách Bílého domu podotkl, že mnoho vědců a matematiků věří, že statisticky řečeno šance jsou vysoké, že někde existuje život "triliony a triliony hvězd ve vesmíru" --- i když šance navázání kontaktu s nepozemskými bytostmi je, podle něj, vzdálená.

 

Gail Horowitz
Sr. VP Zlokower Company PR, 23.12. 2011

 

Překlad Karel Rašín



Více zde: http://www.exopolitika.cz/news/lze-obamuv-bily-dum-o-mimozemskem-dukazu-/
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář