Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pokud se mimozemšťané objeví...

11. 2. 2011

 Situace kolem návštěvy či přítomnosti mimozemských civilizací na Zemi je poměrně hodně zamotaná. Různé formy a druhy UFO se intenzivně začínají objevovat po celém světě a díky moderním technologiím se téměř okamžitě dostávají k milionům diváků v méně či více uvěřitelné formě (odkaz). Přicházejí písemné zprávy od „dobrých“ mimozemšťanů, kde se nás ptají, jestli se mají ukázat (odkaz). OSN hbitě reaguje a volí svého mluvčího pro jednání se zástupci mimozemských ras (odkaz). Nyní dokonce největší světoví byznysmeni začínají jednat o tom, jak na našich hvězdných přátelích vytřískat co nejvíc peněz (odkaz). O televizních filmech, či seriálech ani nemluvě (odkaz).


Vše tedy nasvědčuje tomu, že již brzy se naši hvězdní bratři objeví. Dá se i tudíž předpokládat, že pokud se objeví, budou jednat s OSN. Budou jednat s vládami předních světových velmocí a zástupci obchodních gigantů. Vše bude přenášeno největšími televizními společnostmi. Otázkou ale zůstává, proč to všechno. Jaký je záměr?

Pro pochopení toho „O co tady, kruci, jde?“ je potřeba znát něco navíc. Podobný bombastický příchod mimozemšťanů (pokud tedy půjde o skutečné „mimozemšťany) by totiž odporoval jednomu z univerzálních zákonů: „Nezasahovat do vývoje jiných civilizací pokud o to sama (ne samozvaní zástupci – ale vědomí celé civilizace) nepožádá a nezjevovat se někomu, kdo na to není připraven“. Nemyslím, že je naše společnost natolik přesvědčena o existenci mírumilovných mimozemských civilizací (díky neutuchající mediální manipulaci a zesměšňovacím metodám), ba co víc o možnosti, že je lze požádat o jejich pomoc, proto se možnost jejich „příletu“ jeví jako krajně nepravděpodobná. Jednoduše řečeno, pokud nebude většina populace skutečně ze srdce věřit, že mimozemské civilizace existují a přát si jejich příchod, tak se mimozemšťané dodržující univerzální zákony neobjeví.

Z toho vyplývá, že pokud se objeví, budou to tací, kteří zjevně univerzální zákony nedodržují (budou-li to skuteční mimozemšťané) a tudíž lze odvodit, že jejich záměrem není pomoci lidstvu a Zemi s transformací. Usuzuji, že inteligence pozitivních mimozemšťanů je natolik vyspělá, že by se naivně nesnažili komunikovat se světovými vládami, které náš svět přivedly do krize či s OSN pomocí zpolitizovaných médií, která do světa pouští pouze to, co se mocným hodí. A právě z tohoto důvodu si myslím, že naše civilizace nemá připravenou živnou půdu pro velký třesk v podobě globální akce s názvem „Naši mezihvězdní bratři jsou zde!“, která by měla výlučně pozitivní vliv na lidstvo. Proto, pokud se nějaká podobná akce uskuteční, dá se jednoduše určit její původ a záměr (Více informací zde: MAJESTYTWELVE).

Mimozemské národy, které dodržují univerzální zákony nám ale chtějí pomáhat a nezištně neustále čekají až je požádáme. Forma jejich pomoci je natolik jemná a nepostřehnutelná, že si toho mnohdy ani nemusíme všimnout a přičítáme to náhodě či štěstí. Zjevit se nám nemohou, protože bychom na ně buď agresivně zaútočili nebo bychom byli paralyzováni strachem, neboť naše reakce by byla založena na strachu, předsudcích, nepochopení a negativních sci-fi filmech. To by nám spíše ublížilo. A upřímně, přemýšlejte o své připravenosti na setkání se zástupci jakékoliv mimozemské civilizace. Jak byste skutečně reagovali? Zatím jsme ještě příliš pohlceni předsudky a strachem.

Proto buďme ve střehu a nenechme se ošálit žádnou šokantní světelnou show na obloze (odkaz Bluebeam), nenechme si namluvit, že „dobří“ mimozemšťané i když se budou skrývat za lásku a dobro pro Zemi,  kteří budou jednat s OSN či zástupci světových vlád nejsou ti mimozemšťané, kteří nám chtějí skutečně pomoci, protože ti pozitivní vědí, kdo skutečně ovládá lidstvo na Zemi a koho mají oslovit, aby skutečně pomohli celé civilizaci.

Staré mocenské struktury se rozpadají a proto se mocní budou snažit za každou cenu svoji nadvládu si udržet. Lidstvo se probouzí a frekvence planety stoupají do, pro ně, nebezpečných výšin.

Je potřeba mít se na pozoru i před tzv. pozitivními mimozemšťany a informacemi o nich. Rozhodně nám neprospěje, pokud na sobě přestaneme pracovat a budeme se pouze spoléhat na vnější pomoc. Takto se dá velmi jednoduše odhalit jakákoliv manipulace. Každé učení, které nás nabádá k nečinnosti a nabízí pasivní řešení, je krajně podezřelé a mělo by být bedlivě prozkoumáno, ne-li okamžitě zavrženo.

Naším prvořadým úkolem je náš osobní duchovní rozvoj a nalezení cesty k našemu skutečnému já a nalezení bezpodmínečné lásky uvnitř nás. Vůči čemukoliv, co by nás z této cesty mělo svést, buďme velmi, velmi obezřetní…  
Již jeden masivní podvod jsme zažili 11.září 2001. Nenechme si nabulíkovat další, i když gigantických rozměrů. I když lze jen těžko uvěřit rozsáhlosti a drzosti takové divadelní hry, při které se nehledí na životy ostatních, musíme mít otevřené oči a jasnou mysl. Je dobré o takové možnosti (byť sebeneuvěřitelnější), vědět.  
 
Lencher Falprea
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář