Jdi na obsah Jdi na menu
 


UFO-hacker vyhrává boj proti vládě USA

31. 10. 2012

Gary McKinnon po slyšení, že jeho vydání do USA bylo zablokováno

16. října 2012 britský hacker Gary McKinnon konečně vyhrál svůj deset let vleklý spor a vyhnul se vydání do USA, kde by čelil obvinění za útok na počítačové systémy NASA, Pentagonu a dalších vládních institucí. McKinnon tvrdil, že nalezl fotografie, film a další důkazy o mimozemské lodi tajně držené různými vládními agenturami v USA. Při rozhodování odblokovat snahy o vydání do USA se britská ministryně vnitra Theresea May rozhodla ve prospěch McKinnona: “poté, co lékařští experti došli k názoru, že je vážně nemocen (druh autismu) a pravděpodobně se pokusí si vzít život.“ Zatímco McKinnon stále riskuje soudní stíhání britskými úřady, je nepravděpodobné, že bude proti němu vzneseno další obvinění. Odhalí McKinnon více o tom, co ví americká vláda o UFO a mimozemském životě, když nyní dlouhodobě čelil vydání?

McKinnon se poprvé vloupal do počítačů Johnsonova vesmírného centra NASA - říká, že: … našel obrázek s vysokým rozlišením velkého objektu ve tvaru doutníku nad severní hemisférou. Řekl, že tímto obrázkem byl tak šokován, že si nemyslel ihned, že jej stáhne. Řekl také, že plná velikost byla tak velká, že bylo obtížné jej vidět celý na počítači. Nakonec jeho spojení zmizelo a s ním i obrázek.

Když se McKinnon později vlámal do tajných spisů Vesmírného Velení USA (včleněného do Strategického velení 1. října 2002, brzy poté, co byl McKinnon chycen), objevil množství námořních termínů, takových jako "transfery z flotily na flotilu“ týkající se nepozemských důstojníků, řekl:

Našel jsem seznam jmen důstojníků … pod nadpisem „Ne-pozemští důstojníci“. To neznamená malé zelené mužíky. To, co si myslím, že to je – nejsou pozemští. Našel jsem seznam „transferů z flotily na flotilu“ a seznam jmen lodí. Začal jsem je hledat. Nebyly to lodě námořnictva USA. To, co jsem viděl, mě přesvědčilo myslet si, že mají nějaké druhy vesmírných lodí – mimo-planetárních.“

McKinnonovo pozoruhodné zjištění vrhá světlo na to, co bylo již dříve odhaleno nikým jiným než bývalým prezidentem USA: Ronaldem Reaganem. V zápisníku prezidenta Reagana je zápis z 11. června 1985 (strana 334):

Oběd s pěti špičkovými vesmírnými vědci. Bylo to fascinující. Vesmír je opravdu poslední hranice a některé z vývojů v astronomii atd., jsou jako vědecko-fantastický film, krom toho, že jsou reálné. Dozvěděl jsem se, že kapacita našeho raketoplánu je taková, že bychom mohli oblétávat kolem Země se 300 lidmi.

Reaganova poznámka byla sdělná, protože nedávno vysloužilý raketoplán pojal maximálně 8 lidí a bylo jich postaveno pro vesmírné lety pouze pět. I kdyby jich všech pět bylo plně naloženo, bylo by nemožné, aby obsáhlo 300 astronautů na orbit Země. Sděloval Reagan existenci vysoce tajného vesmírného programu, který by mohl ubytovat stovky astronautů na orbitě? Očividně ano, podle stovky vojenských a korporačních informátorů. Skrytý v jednom z devíti sjednocených bojových rozkazů armády USA, jak později objevil McKinnon, zřejmě jde o vysoce utajovanou flotilu pro přepravu velikých vesmírných lodí, které operují někde ve vesmíru.

Nyní, když McKinnon už nebude čelit hrozbě vydání do USA a je pravděpodobné, že bude souzen britskými soudy, může odhalit více o tom, co se dozvěděl z citlivých vojenských a vládních počítačových spisů o UFO a mimozemském životě.

Michael E. Salla, 17. říjen 2012

Překlad: Karel Rašín



Více zde: http://www.exopolitika.cz/news/ufo-hacker-vyhrava-boj-proti-vlade-usa/
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

dobrá zpráva

kol,2. 11. 2012 13:51

jen víc takových zpráv