Jdi na obsah Jdi na menu
 


WikiLeaks připravena odhalit válku USA versus UFO v Jižním oceánu

22. 12. 2010

 Nová zpráva, která dnes obíhá v Kremlu, byla připravována pro prezidenta Medveděva Ruskými vesmírnými silami (VKS) 45. divize vesmírného řízení a říká, že WikiLeaks v nadcházejícím uvolnění materiálu tajných depeší uvádí podrobně, že Američané byli od roku 2004 „zaměstnáni“ jakousi „válkou“ proti UFO se základnou na nebo blízko kontinentu Antarktidy, zvláště v Jižním oceánu.

Podle této zprávy Spojené státy zahájily nejvyšší úroveň pohotovosti 10. června 2004 poté, co se „náhle vynořila“ z Jižního oceánu masivní flotila UFO a přiblížila se ke Guadalajara v Mexiku sotva 1,600 km od amerických hranic. Před tím než dosáhla amerických hranic bylo o této masivní flotile UFO řečeno ve zprávě, že se „dimenzionálně vrátila“ na svou základnu v Jižním oceánu.

Obavy Američanů týkající se tohoto UFO z Jižního oceánu začaly, jak říká zpráva, během bezpříkladných událostí 11. července 1991, když během slunečního zatmění se tyto záhadné objekty objevovaly po stovkách nad téměř celým Mexikem, dokonce i nad hlavním městem. Nejpozoruhodnější na této události z 11. července bylo, že milióny Mexičanů pozorovaly v televizi na národním kanále tato UFO nad Mexico City, americká média odmítla umožnit svým lidem se na to dívat.

Od roku 2004 tato zpráva pokračuje, flotily UFO z Jižního oceánu se stále vynořovaly ze svých základen. Poslední taková událost se odehrála tento pátek, kdy další z masivní flotily byla spatřena nad Jižní Amerikou, nad Chile.

Tato zpráva varuje, že “bezprostředním nebezpečím” pro náš svět je, když se masivní flotila UFO vynoří z Jižního oceánu a způsobí mohutné vlny svou náhlou erupcí z toho, co je její podvodní základna nebo základny. V minulém týdnu Clelia II, antarktická výletní loď se160 lidmi na palubě, byla téměř převržena, když do ní narazily vlny vygenerované těmito UFO, které se vynořily z Jižního oceánu a právě dnes bylo ohlášeno potopení korejské rybářské lodi Number 1 In Sung, ze které se podařilo zachránit pouze 20 ze 42 členů posádky, ze stejných příčin.

Zajímavá poznámka v této zprávě je její potvrzení naší zprávy ze 14. října o tom, že USA uzavírá vzdušný prostor nad New Yorkem před „hrozbou“ UFO, kdy stejná UFO z Jižního oceánu byla zodpovědná za uzavření vzdušného prostoru New Yorku na podzim (13. října), kdy se „objevila“ otevřeně a byla pozorována desítkami tisíc lidí a kdy se shodou okolností objevily během stejného časového údobí záhadné křišťálové lebky prastarých lidí z Jižní Ameriky, které tam byly také zkoumány.

Dokonce ještě zajímavější je podotknout, že ona tajemná zemětřesení, která byla hlášena v Adenském zálivu (kde v současné době probíhá další „mimozemská“ událost, která byla ohlášena v našem prvním prosincovém čísle jako Záhadný „vortex“ tvořící globální katastrofu počasí) jsou nyní hlášena, že se vyskytují také v Jižním oceánu.

Tato zpráva pokračuje a uvádí, že poté, co minulý týden varoval zakladatel WikiLeaks Julian Assange, že bude uvolňovat tajné depeše amerických diplomatů vztahující se k UFO z Jižního oceánu a „válku“ Američanů proti nim, byl okamžitě zatčen britskou policií za zosnované obvinění, které vydala švédská vláda 8. prosince pod zprávou „Globální rebelie vypukla po sexu s nezletilými a setkává se s rozkladem vlád“ - poznamenáváme, že to bylo proti němu vykonstruováno jako „klasický“ případ CIA „Honey Trap“ (nastrčená prostitutka CIA za účelem vyrobit kompromitující důkazy - pozn. překlad.).

 

 Poznámka: Naše poslední zpráva o evropsko-americkém falešném obvinění Assange oznamuje, že jedna ze dvou stěžovatelek Anna Ardin uprchla ze Švédska a nyní se skrývá na palestinském teritoriu.

Zda Assange nebo jeho WikiLeaks website přežije celý únik těchto spisů o UFO z Jižního oceánu nemůžeme zatím vědět ani o tom psát.

Avšak to, co je nám známo a co je spojeno s informacemi, o kterých jsme referovali 10. prosince ve zprávě ,,Obavy z masivního zemětřesení stoupají poté, co se záhadný objekt pohybuje k Zemi“, naznačuje, že načasování této události kolem 20.-21. prosince úplného zatmění měsíce, které zformuje konjunkce Merkura, který je retrográdní a spojuje se s Marsem, který tvoří konjunkci s Plutem na konci tohoto roku 2010 skutečně ukazuje na konec tohoto věku jak předpovídaly prastaré národy.

 EU Times, 13. prosince, 2010

 http://www.eutimes.net/2010/12/wikileaks-set-to-reveal-us-ufo-war-in-southern-ocean/

 

překlad Karel Rašín

 Zdroj: www.exopolitika.cz 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář