Jdi na obsah Jdi na menu
 


Důkazy umělé činnosti na Měsíci ?

23. 1. 2009

"Cílevědomá činnost cizí civilizace se objevila nečekaně blízko. Ale nebyli jsme na to psychicky připraven"i.


Zatímco si stále klademe otázku o naší ojedinělosti ve vesmíru, myslící bytosti se objevily hned vedle nás - na Měsíci. Jak informovaly ruské noviny Večerní Volgograd, objev byl okamžitě utajen, prý aby neotřásl současnými společenskými principy. Výňatek z oficiální tiskové zprávy říká, že vědci NASA a výzkumníci Marsu a Měsíce oznámili výsledky své práce na brífinku ve Washingtonu 21.3.1996. Poprvé bylo zveřejněno, že na Měsíci byly objeveny umělé struktury a objekty. Vědci však mluvili vyhýbavě a sdělili, že oficiální výsledky budou zpřístupněny později.


Byly zmíněny také sovětské fotografie, dokazující cizí aktivitu na Měsíci. Přestože se nepodařilo identifikovat o jakou aktivitu jde, tisíce foto- a video materiálů ze stanic Apollo a Clementine zobrazují mnohé části měsíčního povrchu, na kterých byla tato činnost a její stopy dokonale patrná. Na brífinku se také promítaly záznamy amerických astronautů z programu Apollo. Přítomní byli velice překvapeni, proč záběry nebyly zveřejněny dříve. Specialisté NASA odpověděli, že tehdy mohli jen těžko odhadnout reakci lidí na informaci o přítomnosti cizích tvorů na Měsíci. Navíc prý k utajení byly i jiné důvody mimo kompetenci NASA. 


Specialista na lunární studie Richard Hoagland říká, že NASA se dále snaží retušovat fotomateriály dříve, než budou veřejně přístupné. Někteří výzkumníci včetně Hoaglanda se domnívají, že cizí rasa používala Měsíc jako přestupní stanici při svých aktivitách na Zemi. To potvrzují i některé legendy a mýty různých národů naší planety.


Ruiny měsíčních měst se táhnou celé kilometry. Obrovské kopule na masivních základech, nesčetné tunely a jiné stavby nutí vědce změnit názor na Měsíc. Jeho vznik a zákonitosti oběhu kolem Země jsou stále záhadou. 

 


Některé částečně zničené objekty na povrchu Měsíce nemohou být považovány za přírodní geologické formace, jelikož vykazují složitou organizační a geometrickou strukturu. Blízko místa přistání Apolla 15 byla například objevena stavba obklopená vysokou zdí ve tvaru D. Různé jiné artefakty byly zaznamenány celkem na 44 místech a NASA Goddard Space Flight Center i Houston Planetary Institute je zkoumají. Záhadné odkryté terasovité skály byly objeveny poblíž kráteru Tycho. Koncentrický šestistěn a vchod do tunelu na terase nemůže být výsledkem přírodního geologického procesu. Naopak vypadá jako povrchový důl. Zřetelná kopule se klene nad okrajem kráteru poblíž kráteru Copernicus. Kopule je neobvyklá tím, že zevnitř bílomodře září. Další objekt, neobvyklý dokonce i na Měsíci, byl objeven v horní části oblasti Factory. Jde o 50ti metrový disk stojící na čtverhranném základu a obklopený zdí. Na obrázku je také poblíž kosočtverce vidět v zemi tmavý kruhový výklenek. Připomíná to vchod do zákopu. Mezi Factory a kráterem Copernicus se také nachází pravoúhlá plocha 300m dlouhá a 400m široká. 
Posádka Apolla 10 pořídila snímek (AS10-32-4822) míli dlouhého objektu nazvaného Hrad ("Castle"), který se nachází ve výšce 14 km a vrhá obří stín na měsíční povrch. Zdá se, že se skládá z několika válcovitých a jedné spojovací části. Na jedné fotografii byla jasně rozeznatelná vnitřní pórovitá struktura Hradu. Působila dojmem, jako kdyby některé části objektu byly průhledné.

 

  Na brífinku se ukázalo, že fotografie Hradu zmizely, a to i ze seznamu snímků, pořízených Apollem 10.

Když přistávalo Apollo 12, posádka zjistila, že manévr sleduje zpola průhledný pyramidovitý objekt. Vznášel se pár metrů nad povrchem Měsíce a hrál proti černé obloze všemi barvami duhy.

Když se v r. 1969 promítal film o astronautech, putujících do Moře Bouří ("Sea of Storms"), kteří znovu viděli podivné objekty, kterým se později začalo říkat "pruhované skleničky", NASA konečně pochopila, jaké souvislosti takové sledování může mít. Astronaut Mitchell vypovídal o svých pocitech: "Ještě mě bolí za krkem, jak jsem se stále ohlížel. Zdálo se nám, že nejsme sami. Nemohli jsme dělat nic, než se modlit." Johnston, který pracoval pro Houston Space Center a studoval fotografické i video záznamy pořízené v průběhu programu Apollo, diskutoval artefakty s Richardem Hoaglandem. Prohlásil potom, že vedení NASA bylo značně znepokojeno velkým počtem mírně řečeno anomálních objektů na Měsíci. Dokonce zaznělo, že pilotované lety na Měsíc budou možná zastaveny.

Výzkumníci se zajímají zejména o prastaré struktury, připomínající částečně zničená města. Snímky odhalují neskutečně pravidelnou geometrii čtvercových a obdélníkových staveb. Připomínají naše města, pozorovaná z výšky 5-8 kilometrů. Kontrolní specialista mise komentoval obrázky doslova tak, že členové posádky pozorovali ruiny měsíčních měst, průhledných pyramid, dómů, a bůhvíčeho všeho, co je nyní ukryto uvnitř sejfů NASA. Cítili se prý přitom jako Robinson Crusoe, když náhle objevil na ostrově stopy bosých nohou na písečném ostrově. Co na to geologové a vědci? Říkají, že takové objekty nemohou být přírodního původu. "Měli bychom připustit, že jsou umělé, zejména kopule a pyramidy." Cílevědomá činnost cizí civilizace se objevila nečekaně blízko. Nebyli jsme na to tehdy psychicky připraveni, a někteří tomu odmítají uvěřit dokonce i nyní…


Zdroj: Pravda, 5.10.2002
Překlad: Agrimonrix, http://eldar.cz/megality

 

WM magazin, 2003,   www.mwm.cz


 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář