Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hlasování LA Times o přípravě na kontakt s mimozemťany: 69% lidí je PRO

17. 2. 2010

Hlasování LA Times: 69% chce své úředníky, jako v Denveru, aby se připravovali na kontakt s mimozemšťany

Hlasování LA Times: 69% chce své úředníky, jako v Denveru, aby se připravovali na kFotografie údajného létajícího talíře nalezeného v Hollywood Hills dovozcem Robertem Balzerem v roce 1953. Zdroj: Los Angeles Times

 Los Angeles Times zorganizovalo volby online 3. prosince 2009, které se drželo schválení města z 27. listopadu 2009, kde se sešlo více než 10 000 podpisů pro volební iniciativu zbudovat komisi, která by „vytvořila zodpovědnou, citlivou strategii zdravého rozumu pro zabývání se otázkami vztahujícími se na přítomnost mimozemských inteligentních bytostí na Zemi.“ Byla sestavena Denverská komise pro mimozemské záležitosti, aby schválila voličům jít v srpnu 2010 v Denveru k volbám.

Hlasování LA Times je shodné s hlasováním vědců o mimozemské přítomnosti
Podle hlasování agentury Roper
(Roper – centrum pro studium veřejného mínění. Pozn. Přek.) z roku 2002 ohledně mimozemské přítomnosti, "Dvě třetiny Američanů říká, že si myslí, že existují dvě formy inteligentního života ve vesmíru a téměř polovina věří (48%), že  UFO navštívilo Zemi v nějaké formě za uplynulá léta nebo že mimozemšťané monitorují život na Zemi (45%). Ve skutečnosti, více jak jeden za tří Američanů věří, že lidé již vzájemně s mimozemskými formami působí (37%). Zdá se, že ti, co věří, jsou převážně muži a dospělí pod 65 let.“

 69% hlasů souhlasících s Komisí pro mimozemské záležitosti složenou z úředníků magistrátu, se dokonce objevilo i po článku v LA Times od reportéra Steva Padilliho, který byl zkreslen anti-mimozemských výsměchem stejného druhu také použitým v Sacramento Bee 12.1.2010 ve „vyhroceném“ článku od reportéra Ross Mackenzieho o Denverské mimozemské iniciativě 2010.

Reportér LA Times Steve Padilla, spíše než aby poskytoval fakta o mimozemské přítomnosti, směroval svůj článek hanlivě a nemístně citoval “bigfoota” od pochybovače Michaela Shermera uveřejněný v časopise Skeptic.

Zde je rozšířený výňatek z článku Angeles Times:

“Michael Shermer, vydavatel časopisu Skeptic, to shrnul následovně: „Je to jako říkat, že chcete mít tajné hlasování o existenci bigfoota."

Odkazoval se na politické zprávy tohoto týdne, které jsou doopravdy mimo tento svět. Jeff Peckman, zastánce UFO v Coloradu soustředil dost podpisů, aby položil tuto naléhavou otázku před voliči v srpnu, v Denveru: Mělo by město vytvořit Komisi pro mimozemské záležitosti?

Jak naši kolegové Ashley Powers a DeeDee Correll oznamují:

„Pokud se to schválí, městská porota bude propagovat harmonickou, mírovou, vzájemně respektující a prospěšnou koexistenci mezi pozemšťany a nepozemšťany částečně vývinem protokolů pro ‘diplomatický kontakt.’ Jejich sedm členů by zahrnovalo experta na vybírání výpovědí od lidí, kteří zažili přímé osobní blízké setkání s mimozemšťany.“

„Mezitím, si zvolte zda chcete úředníky vašeho města, aby se připravovali na mimozemšťany.

 Čtenáři Examiner.com mohou volit v Los Angeles Times online.  

Vynořuje se schéma překrucování hlavního proudu médií místo vzdělávání voličů.

Se zdokumentovanými případy o překrucování informací hlavního proudu médií ohledně Denverské mimozemské iniciativy 2010 Los Angeles Times a Sacramento Bee, se zdá, že se toto schéma zase objevuje.

Prací hlavního proudu médií podávajícího zprávy o hlasovací iniciativě by mělo být vzdělání voličů o zásadních, komplexních otázkách týkajících se iniciativy anonymního hlasování.

Výchova voličů je nejpotřebnější zvláště v případě Devnerské mimozemské iniciativy  2010 kvůli jistému počtu důvodů.

Denverská mimozemská hlasovací iniciativa 2010 byla oficiálně pro volební hlasování ustanovena na srpen 2010 ve shodě s kolorádským a městským zákonem. Pokud se týče kanceláře denverského starosty Johna W. Hickenloopera ten se vyjádřil k denverské mimozemské iniciativě 2010 takto: “Vážíme si procesu, který pro občany máme vzhledem k volební iniciativě a necháme voliče rozhodnout zdali s tím souhlasí.”  Pro hlavní proud médií však také existuje oprávněnost odhalovat podstatu věci o volbách Denverské komise pro mimozemské záležitosti.  Vzdělání voliče je povinností jakýchkoli seriózních novinářů a médií.

Vzdělání voličů hlavním proudem médií je potřebné, protože denverští voliči (a američtí) byli pod mezinárodním informačním embargem týkajícího se mimozemské přítomnosti přinejmenším od roku 1953. Durantova zpráva z roku 1953 americké Robertsonovy poroty CIA nařídila politiku povinného shazování a zesměšňování týkajícího se mimozemské přítomnosti a jakýchkoli zmínek o UFO.

 Přesto dvě média hlavního proudu Los Angeles Times a Sacramento Bee, spíše než aby brala zřetel na své občanské povinnosti vzdělávat voliče v hlasovací iniciativě, pokračují v politice z let 1953 Robertsonovy poroty CIA.

Občan nyní může oprávněně klást otázku, zda příslušní novináři (reportéři Los Angels Times Steve Padilla, Ashley Powers a DeeDee Correll a reportér SacBee Ross Mackenzie) buď zanedbávají své povinnosti jako novináři nebo jsou vědomě zaměstnáni touto politikou ovlivňování CIA jako podmínkou jejich zaměstnání s jejich příslušnými novinami.

Nyní je pro Los Angeles Times, The Sacramento Bee, a pro reportéra Stevea Padillu, Ashley Powerse, DeeDee Corrella a Ross Mackenzie čas vyjít na veřejnost s otevřeným prohlášením týkajícím se toho, proč publikují „vyhrocené“ články o Denverské mimozemské iniciativě 2010 a omluvit se.

14.1.2010 , Alfred Lambremont Webre

 překlad Karel Rašín 

Zdroj: www.exopolitika.cz 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář