Jdi na obsah Jdi na menu
 


Projekt hvězdné dítě

20. 1. 2009
Projekt Hvězdné Dítě formálně započal na začátku března roku 1999. Informace, které jsou obsažené v tomto článku vznikly brzy poté. Někteří tyto informace považují za pravdivé a souhlasí s nimi, jiní se na tento fenomén dívají spíše kritickým pohledem a jiní třeba totálně nahradí naše myšlenky jinými hypotézami. Pro všechny čtenáře byl text upraven tak, aby byl pokud možno co nejvíce stručný a pokud možné jasně pochopitelný. Projekt i nadále pokračuje a proto budou přicházet stále nové informace, kterými bude starý text průběžně redukován. Informace budou nanášeny postupně tak aby v konfrontaci se starým textem vytvářely pole pro ohodnocení pokroku, který jsme udělali, ale také i proto, aby byly náležitě prozkoumány slepé uličky do kterých jsme vešli.

Podivuhodná lebka, kterou odborníci nazvali Hvězdné dítě, se již na první pohled výrazně liší od lidských hlav. Před šedesáti až sedmdesáti lety rodiče jedné mladé americké dívky mexického původu se rozhodli navštívit příbuzné v malé venkovské vesnici v horách jihozápadně od Chihuahua v Mexiku. I když tato dívka byla po svém příjezdu místními usedlíky informována o tom, že okolní krajina je poměrně dost nebezpečná, jelikož se zde nacházelo velké množství štol a dolů, přesto se po nějaké době vydala prozkoumat na vlastní pěst okolí nejmenované vesnice.

V jedné štole pak udělala velmi překvapující objev. U stěny jednoho takového tunelu našla kompletní lidskou kostru. Vedle této kostry z hlíny trčela jakási znetvořená ruka, která byla propletená s rukou již jmenované kostry. Dívka po prvotním úleku sebrala odvahu a začala kousek po kousku odkrývat hlínu, která zahalovala onu vedlejší kostru. Takto objevila jakýsi mělký hrob obsahující kostru těla společně s lebkou znetvořenou stejně tak jako byla uvedená ruka. Tato kostra však byla daleko menší.

Tento unikátní objev jakoby rezonoval s různými variacemi legendy, která je v tradičním folklóru nejen Střední Ameriky, ale i Jižní Ameriky a části jihozápadu USA velmi rozšířená. Jednoduše řečeno, tato legenda hovoří o Hvězdných Bytostech, které po mnoha staletí přicházeli za ženami do izolovaných venkovských vesnic. Legenda dále hovoří o tom, že tyto Hvězdné Bytosti nebyly schopny se starat o děti tak jako to dělají lidé. Spojením Hvězdných Bytostí s lidskými ženami, na svět přicházeli jakýsi "kříženci" a jelikož tyto Bytosti nebyly schopné se o takové děti starat ponechávali je u žen, podle legendy, do jejich osmi roků stáří. Po dosažení tohoto věku Hvězdné Bytosti si pro tyto "křížence" opět přišli. Tolik krátce legenda.

S těmito informacemi není těžké si představit scénář v kterém matka takového mladého "křížence" zjistí, že jí bude dítě brzy odňato. Spíše než aby svolila k tomu, že dítě jí bude odebráno, odejde do jedné z mnohá jeskyň v okolí a zde dítě zabije a uloží do mělkého hrobu s jednou rukou vyčnívající ven. Pak si vezme smrtelnou dávku jedu a lehne si vedle svého dítěte, které vezme za jeho vyčnívající ruku, aby tak unikli svému vzájemnému osudu. Ano, mohlo by se zdát, že jde o velmi drastické řešení jehož příčinou bylo nesnesitelné trápení, ale dnes skutečně velmi obtížně můžeme analyzovat všechny okolnosti a motivy. Je možné, že věděla o tom, co by čekalo její dítě s tím, že tento osud by byl asi horší než smrt sama.

Ona mladá americká dívka o které jsem se zmínil hned na začátku nevěděla nic o této legendě. Faktem však zůstává, že si obě lebky ponechala. Odvezla je do USA a měla je u sebe prakticky až do své smrti. Poté tyto lebky získal jiný americký občan, který je měl u sebe asi pět let než je předal jednomu mladšímu páru, který se živě zajímal o problematiku UFO. Tento pár poté kontaktoval mne. Věděli, že se zabývám výzkumem skutečného lidského původu. Specializuji se na srovnávání lidských kosterních ostatků s ostatky tzv. předvěkého člověka. Nejsem expert na UFO problematiku, nicméně studoval jsem základy "ufologie". Po mém prvním rozboru uvedeného nálezu jsem dospěl k názoru, že prezentované lebeční ostatky musí pocházet od mimozemské bytosti jelikož skutečně extremně ve své deformaci vykazovaly shodu s morfologií tzv. "Šedivých". Jsou známé poznatky o tom, že především oční partie jsou v mnoha ohledech naprosto odlišné od lidských. Jsou až magicky přitažlivé, vtahující, magické tvořené velmi nezvyklou anatomií.

Brzy poté se již rozběhl "Projekt Hvězdné dítě" a já jsem byl pověřen vedením tohoto projektu. Současně jsem začal celý problém konzultovat s experty v oblasti lebeční anatomie. Každý kdo z těchto odborníků uvedenou lebku viděl byl vyveden z míry úžasným , velmi specifickým charakterem deformací. Přesto každý tvrdil, že se jedná o lidskou lebku i když s velmi zvláštními deformacemi a nikdo z nich si nedokázal připustit, že v tomto případě by mohlo jít také o něco jiného. Začal jsem proto navštěvovat i místní knihovnu a po mnoho hodin jsem zde zkoumal formy různých lidských deformací. Respektive ty které experti se kterými jsem hovořil určili. Nevěřil jsem, že by jejich někdy dost paličatá tvrzení byla záměrná. Spíše si myslím, že to byl důsledek osobního ega, obavy o profesionální pověst a toto všechno se míchalo s určitou mírou arogance, která je někdy bohužel pro určité jedince vědeckého světa charakteristická. Přesto, přese všechno jsem přesvědčen o tom, že oni vždy jednali v dobré víře v substanci svého rozsáhlého vzdělaní inklinující k dogmatům a doktrínám, které velmi často vytváří prostředí velmi příznivé pro duchovní strnulost a vědecký konzervatizmus.

Studiem jsem dospěl ke zjištění, že všechny ony vyjmenované deformace jsou specifické s vyhraněnými rysy. Následně pak při porovnání s charakteristickou deformační morfologií jsem nenašel u žádné prezentované klasické deformity potřebnou dávku shodnosti s charakterem lebky.

Na základě odborného rozboru odděleného kusu maxilla (horní čelist a patro) a dvou mléčných zubů, které zde byly patrné a také rozborem integrity lebečních švů věk našeho "křížence" skutečně odpovídá pěti rokům. Tento artefakt pětiletého tvora vytváří vskutku jedinečný soubor zvláštností, které skutečně nemohou být přisouzeny lidskému jedinci. Oční anatomie je zcela odlišná od lidské. Spánkové kosti chybí. Charakteristická anatomie čela chybí. Rovněž tak chybí parietální kosti í a rovněž tak okcipitální kost, chybí i charakteristický pro člověka lahvovitý otvor v místě kde páteř vstupuje do lebky atd. Krátce řečeno nejedná se o lebku člověka. Experti však tvrdí, že se v tomto případě může jednat pouze o lebku člověka. Oni prostě nejsou schopni připustit, že zde s největší pravděpodobností nejde o člověka.

Grafická montáž tváře Hvězdného dítěte podle tvaru lebky. Zkusme se proto na několik partií podívat blíže. Lidské oční důlky jsou kuželovitě formované držící oční bulvu a svaly které jí obklopují a dovolují jí pohybovat se ve všech kvadrantech. Tedy nahoru, dolu, doleva i doprava. Tento kužel vchází asi 5 cm do lebky a v jeho zadní části se nachází otvor pro zrakový nerv a různé cévy. V námi zkoumané lebce však o takovém kuželu nemůže být ani řeč. Daleko spíše se jedná o jakousi mělkou nálevku s 3 cm největší hloubky. Kanály pro zrakový nerv jsou zkosené a umístěné na jiném místě než u člověka.

Spánkové kosti a zygomatický oblouk (lícní kost) vytváří u "Hvězdného dítěte" také jinou anatomickou morfologii. Především zygomatický oblouk je velmi redukovaný tvořící úhel zhruba 45 stupňů k horizontální rovině. Parietální kosti jsou v poměru k lidské lebce doslova obří a je dost dobře představitelné, že by mohly obsahovat formu trilaterálního mozku (všichni lidé a primáti mají bilaterální mozek). Pokud by so toto budoucím výzkumem potvrdilo, pak by byla velmi malá naděje nalezený skelet vkládat do souvislosti s lidským jedincem. Velmi pozoruhodné odlišnosti můžeme také najít v okciptiální oblasti. V poměru k váze lebky pětiletého jedince naše lebka je daleko lehčí. Je rozhodně tvořena kostmi, které jsou o hodně lehčí a tenčí nežli kosti lidské. Největším překvapením je však pro nás mozková kapacita. Zatímco u normálního dospělého jedince činí zhruba 1400 kubických centimetrů, u námi zkoumané lebky však zjišťujeme obsah 1600 kubických centimetrů! V odborných antropologických kruzích však skok v mozkové kapacitě o dvě stě jednotek ohlašuje zcela nový druh !! Homo Erectus má o dvě stě kubických jednotek větší kapacitu mozku než Homo Habilis. Homo Neanderthalensis má o dvě stě kubických centimetrů větší kapacitu mozku než Homo Erectus. Avšak v případu lebky "Hvězdného dítěte jsou všechna uvedena fakta náhle vědeckým světem negována. Nezbývá ná tedy než vyčkat na oficiální vědecký test DNA.


Pokračování zde.


Převzato z:
- Matrix-2001.cz (24.09.2001, Projekt Hvězdné Dítě - Objev)


Další zdroje:
- Star Child Project (The STARCHILD PROJECT Data Site)
- Dr. Lloyd Pye (osobní prezentace)

zdroj: gnosis9.net
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

nudaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

pičman,29. 3. 2011 16:53

nudaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa