Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mexické univerzity vítají vzdělání o UFO

22. 12. 2010

 Exopolitika v Mexiku ve městě Colima formálně slavnostně zahájí 16. listopadu 2010 gala-přednášku Judr. Alfreda Lambremonta Webra v posluchárně colimské univerzity v Mexiku na téma exopolitika: Inteligentní civilizace v mnohovesmíru.

Exopolitika je nyní nová věda o vztazích mezi inteligentními civilizacemi ve vesmíru. Přednáška na univerzitě v Colimě je pokračující součástí Webrova světového turné s přednáškami o exopolitice 2010-2011.

Nabídka vědecké fakulty univerzity v Colimě vyslechnout si přednášku o klíčových otázkách exopolitiky Alfreda Lambremonta Webra – jehož kniha “Exopolitics: Politics, Government and Law in the Universe” byla u základů vědecké disciplíny exopolitiky – znamená historicky jednu z prvních přednášek na univerzitě o exopolitice, která se koná na půdě vědecké fakulty, která byla formálně poctěna touto přednáškou.

Přednášku o exopolitice na univerzitě v Colimě a další s tím spojené aktivity zorganizovala exopolitika v Mexiku v Colimě, jejímž předsedou je colimský novinář Ruben 'Tawa' Martinez. Daniel Munoz, koordinátor exopolitiky v Mexiku, bude Alfreda Webra v Colimě doprovázet.

Během listopadu 15.-19. 2010 bude také univerzita v Colimě pořádat s Webrem týden exopolitických aktivit - což je v historii této nové vědy unikátní, do které se univerzita zapojí, aby si vyslechla studii o inteligentních civilizacích ve vesmíru.  

 

Exopolitické vzdělání v Mexiku

Například ve středu 17. listopadu 2010 bude Alfred Lambremont Webre diskutovat na colimské střední škole a pak na univerzitní půdě v Unii učitelů o tom, jak začlenit exopolitiku do univerzitních osnov a do vzdělávacího programu středních škol v Colimě.

Tento moderní přístup mexické univerzity a vzdělávacího establišmentu pozvednout chápavost a vědomosti svých studentů a učitelů týkajících se vztahů mezi inteligentními civilizacemi ve vesmíru, je v příkrém kontrastu s nedávným listopadovým odmítnutím přijmout v Denveru, Kolorado, navrhovanou Komisi pro mimozemské záležitosti. Spojené státy od roku 1953 trpí mimozemským embargem odhalit pravdu, které na ně uvalila Robertsonova porota vedená Ústřední zpravodajskou službou (CIA).

 

Školení o možném mimozemském zákroku mezi lety 2011-2015

13. října 2010 se nad New Yorkem odehrálo pozorování UFO, které předpověděl již v květnu bývalý kanadský důstojník NORAD (Severoamerická protivzdušná obrana) Stanley A. Fulham. Fulham ve své knize „Challenges of Change“ tvrdí, že říjnová pozorování jsou plavidla galaktické vlády, která zahrnuje inteligentní civilizace z Plejád, Alpha Centauri, Siria, a ze souhvězdí Pastýře a dohlíží na ochranu životního prostředí Země. Podle Fulhama s ním tyto inteligentní civilizace komunikují a mají v úmyslu v roce 2015 vyčistit zemskou atmosféru než nastane ekologický kolaps, protože to lidská technologie nedokáže. Nejedná se o nějakou „tajnou invazi“, ale spíše, podle Fulhama, jde o použití vyspělé mimozemské technologie, která se má použít v biosféře, aby se zabránilo úplnému vyhynutí druhu, jako se to odehrálo na jiných planetách podobné Zemi.

Pokud je Fulhamova komunikace se zástupci galaktických autorit pravdivá a skutečná, národy jako je Mexiko mohou podnítit středoškolské a vysokoškolské vzdělávání exopolitiky, čímž bude mít Mexiko připravenější a chápavou veřejnost na řadu intenzivních změn v období přechodu Země léty 2011 – 2015, což se týká i mimozemského kontaktu.

Alfred Lambremont Webre vyvinul také ExoUniversity vzdělávací program online pro pokračující vzdělání v exopolitice, vědu o parapsychologii a ExoSciences, což je multidimenzionální nový vědecký přístup, který nyní univerzity vylučují ze svých osnov.  

Účelem ExoUniversity je celosvětový nový přístup a budování kapacit dostupný pro věk od 10 – 100 let v nové vědě nového paradigmatu a usnadnění nové multidimenzionální ekonomiky. Webre bude o tomto konceptu ExoUniversity diskutovat s úředníky na univerzitě v Colimě.

Alfred Lambremont Webre také funguje jako ředitel Exopolitica Argentina s hlavním sídlem v Buenos Aires, Argentina, jakož i jako ředitel Exopolitica Mexico.

O podrobnostech této nevýznamnější události v listopadovém týdnu15.-19., 2010 a o exopolitických aktivitách Alfreda L. Webra na univerzitě v Colimě budeme informovat později.

AGENDA DR. ALFREDA LAMBREMONTA WEBRA, 15. 11. 2010
 

překlad Karel Rašín

Zdroj: www.exopolitika.cz 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář