Jdi na obsah Jdi na menu
 


Relativita reality

Příspěvky

COBRA – Velká situační aktualizace 9.10.2016

17. 10. 2016

| Komentářů: 12

| Rubrika: Relativita reality

Originál publikoval Cobra 9.10. 2016

Některé z informací zveřejněných v této zprávě mohou být pro někoho těžko stravitelné anebo rozrušující, ale přesto je potřeba je vydat.

Čištění skupiny Chimera pokračuje. Poté, co Chimera otevřela v Našem Solárním Systému vojenskou frontu, tak Síly Světla ztratily na plasmatické rovině v Solárním Systému hodně prostoru a Plejádská flotila se musela téměř kompletně ztáhnout.

 

Mexická vláda odhaluje mayské doklady prokazující mimozemské kontakty

8. 9. 2016

| Komentářů: 16

| Rubrika: Relativita reality

Realita mimozemských kontaktů s lidskou civilizací se stává čím dál jasnější po tom co unikají informace o mimozemských vlivech na Zemi, které jsou v přítomnosti a nepochybně zde byli i v  minulosti. Během toho, co někteří mají stále velké pochybnosti o mimozemských kontaktech, tak si mnozí začínají uvědomovat pravdu o které se hovoří po staletí. Jedna velká zpráva se týká Mexické vlády, která zveřejnila dokument a fotky objektů, nalezených v starém mayském městě Calakmul.

 

10 příznaků, že globální elita ztrácí kontrolu

20. 11. 2013

| Komentářů: 0

| Rubrika: Relativita reality

Karma dohání globální elitu mílovými kroky. Spolu s tím, jak Ti u moci směřují ke zničující porážce se svými plány války v Sýrii, objevují se příznaky, že jejich vláda nad lidstvem rychle slábne.

 

Všechny měny světa stojí již jen těsně před zhroucením

21. 8. 2013

| Komentářů: 0

| Rubrika: Relativita reality

Informátorka a právnička Karen Hudesová ze Světové banky potvrdila, že VŠECHNY papírové peněžní měny jsou na pokraji úplného zhroucení a přední státníci světa se snaží uskutečnit přechod na novou měnu tak hladce a rychle, jak to jen bude možné.

 

Zpráva z veřejného slyšení o odhalení mimozemské civilizace

3. 6. 2013

| Komentářů: 0

| Rubrika: Relativita reality

Bývalí členové Kongresu USA vydali společnou zprávu z Veřejného slyšení o odhalení mimozemské civilizace (Citizen Hearing on Disclosure). Slyšení se konalo ve Washington, DC v Národním tiskovém klubu (National Press Club). Zpráva vyzývá Nadaci pro veřejné slyšení (Citizen Hearing Foundation), aby předal usnesení Valnému shromáždění OSN a to vyzval k uspořádání celosvětové konference o přezkoumání důkazů o možné mimozemské přítomnosti ovlivňující lidskou rasu.

 

Nesmyslné vyvracení mimozemšťanů končí

29. 3. 2013

| Komentářů: 0

| Rubrika: Relativita reality

Australské vysílání kanálu 7 prezentovalo 23.3. 2013 prostřednictvím telemostu 6minutový rozhovor s Charlesem Hallem, který strávil dva roky své práce u Air Force jako expert na počasí. Působil tam společně se třemi různými mimozemskými rasami.

 

Archanděl Michael – Ruský meteorit by byl způsobil novou dobu ledovou

21. 3. 2013

| Komentářů: 0

| Rubrika: Relativita reality

Archanděl Michael: Zdravím vás. Jsem Michael, archanděl lásky, válečník míru, a vítám vás všechny. Zvu vás, abyste sdíleli radost, smích, rozvoj, pravdu, můj jasně modrý plamen. Jsem rád, že jsem s vámi v této době rozvoje a změny, ukotvování nové reality Zlatého věku Gaii a sladkosti na této planetě.

 

7 důvodů proč vypnout televizi

25. 10. 2012

| Komentářů: 1

| Rubrika: Relativita reality

Opět televize. Opět se k ní musím vracet. Baví vás seriály? Baví vás žít cizí životy? Co takhle začít žít ten svůj? Proč utíkáme od svého života k životům cizím, smyšleným? co nás tolik láká na špehování cizích životů? Proč koukáme jak někdo hraje fotbal a nejdeme si zahrát sami? Musíme vědět, co za katastrofy se děje ve světě a přitom nejsme schopni ani třídit odpad, abychom případné katastrofě zabránili. Jsme pasivní v konání i v myšlení. Jsme ovce. Jsme otroci. 
 

Psychoenergetické působení na dálku

19. 10. 2012

| Komentářů: 0

| Rubrika: Relativita reality

Hmota vibruje stejně jako naše myšlenky společně se všemi ostatními živými bytostmi. Energie nezná žádné prostorové hranice a může se stejně jako světlo (také energie!) všude šířit rychleji než zvuk. Proto na psychoenergetickém působení na dálku (patří sem některé druhy léčitelství bez fyzické přítomnosti pacienta, telepatie, jasnovidectví, telekineze, energetické upírství apod.) není naprosto nic zvláštního ani překvapujícího. Je jen úžasné a ohromující.

 

Čas – načasování – bezčasovost

1. 10. 2012

| Komentářů: 0

| Rubrika: Relativita reality

Konceptu času se ve třetí dimenzi věnuje hodně pozornosti, ať se pokoušíme spěchat, něco dokončit, být tam, kde v určitý čas potřebujeme být nebo děláme vše možné pro to, abychom minimalizovali vliv stárnutí na naše tělo a vzhled. Sami sebe definujeme podle věku jako mladé, středního věku nebo postarší. Náš pohled na život, na náš potenciál, schopnosti a možnosti, se točí kolem různých aspektů času – co máme čas udělat a co se nám podaří dokončit, stejně jako kolem věku a stárnutí. Vychází to z programu, jenž nám je předáván společností, která pohlíží na čas jako na nepřítele, jako na něco, proti čemu musíme vyvíjet určité úsilí, co nejsme schopni nijak ovládat a čeho jsme oběťmi.